Опозиція вкотре обі...обгадилася - і провалила захист української мови

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 5 чер 2012.

1. kjk

kjk Дуже важлива персона

якраз навпаки, ігнорувати ту тему, а коли прийти до влади - просто відмінити ті закони

в мене мама російськомовна
    але каже що Колєсніченка і його антиукраїнське кодло треба розстріляти
    к-ть людей які говорять російською (постійно чи час від часу), і к-ть антиукраїнських шовіністів (а саме для таких треба ці закони) то різні речі
    фактично для російськомовної людини в російськомовному регіоні все російською, крім діловодства хіба що
    і необхідність ведення діловодства українською їх ущємляєт?
    і тут поясню
    проблема в заміні слів після революції
    в вашому контексті русскій це вєлікороси і малороси, які є однаково русскімі. І коли ми вєлікоросскій діалєкт руссково язика троха потіснимо на користь малоросского, в цілому з точки зору русской культури нічого не зміниться, бо і то і то це русская культура
    а от поширення угорської румунської чи кримськотатарської мов, це вже дійсно пахне ізбавлєнієм от русской культури

• Подобається Подобається x 1
  2. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А лівіше? Далі Шегинь чи Чопу? Теж вкривлюють, чи нє?

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Вы ошибаетесь. :)
    Для "незнающего" господина kjk'а напомню, что в украинских школах не изучается ни русский язык. ни русская литература.
    Вот что означает принудительная украинизация - пусть "говорят, как хотят" - но ни грамотно писать, ни читать -не сумеют.

Со своей стороня спрошу - а что, во Львове есть проблемы с использованием украинского языка? ;)
    Какие проблемы для украинцев в украиноговорящем регионе - ведь даже делопроизводство - на украинском языке? Кто вас там ущемляет-то? :)))

• Подобається Подобається x 3
  4. VasMT

А навіщо? Чим Вам заважеє цей закон. От Вам особисто... Без розливання про долі українців, закатованих під стінами Кремля...
    А моя мама українка. Так вона радить повішати всю помаранчову наволоч...

• Подобається Подобається x 2
  5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дальневосточник, а от скажіть - чи не звучить дико "зупинити українізацію в Україні"?

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну шо поробиш. В поліцаях теж багато хто служив, так шо вішали власноруч.

7. VasMT

Нащадки тих, хто якраз і прислуговував в поліцаях (про війну йдеться, я гадаю?), вішаючи та стріляючи людей, спалюючи села та вантажучи вагони для своїх хазяїв, якраз і сповідують оранджьОві побрехеньки...

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

можна питання, як отой закон вирішує наявність/відсутність шкіл?
    йдіть до мера, до міськради, то їхня парафія
    коли мені десь в Севастополі чи ще десь скажуть гаварі па русскі я ні панімаю, то є аргумент що вони зобов'язані понімати
    а от з регіональною російською мені скажуть що у нас здєсь в етам рєгіонє толька русскій

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 10:59 ----------

помаранчеві це політ сила, з національністю не асоціюються
    ніхто ж не каже, українців 80%, значить і помаранчевих в ВР має бути 80%
    а от защітнікі язика кажуть що НАС же 40(50,60,80)%

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

:cry:

Цікаво, чому синьожопим побрехенькам вірит лиш Донбас, а решта земної кулі - ні.:)))

10. VasMT

Це Вам Турчинов з Сєньою Багс-Банні наспівали, чи Ви самі таке вигадали?
    Почитайте самі, зрозумієте безпідставність звинувачень, та брехливість оранджьоїдів...
    А от те, що Ви зараз із тими брехунами захищаєте, є Законом "Про мови в Українській РСР", в якому якраз і іде наступ на українську мову, узаконюється її пригнічення...
    Але про те українець Сєня, козліна Доній та мурло Турчинов на мітингу не говорили, правда?

• Подобається Подобається x 3
  11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Не путайте название государства и название этноса - даже самого значительного и подавляюще большого. Этническая ассимиляция (руссификации, украинизации, полонификации - etc) - это, вы полагаете, путь демократической Украны?
    Обязательно. Как только примут Закон о языках. :)
    Давайте, пожалуйста, без детского лепета.

12. kjk

kjk Дуже важлива персона

це може не на часі, але в принципі це єдиний шлях

та так і є

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

По-перше тільки так. Бо інакше не було б негрів з французькими і англійськими іменами, і вони б ходили по Парижу і Лондону в очеретяних спідницєх з пір'єм на голові. А Гарик Мартиросєн виступов би в Комеді Клаб на вірменській мові. Асиміляція ж добровільна.

По-друге чому нас можна без перестанку русифікувати, полонізувати, а ми не маєм права нікого не дай боже українізувати?

• Подобається Подобається x 2
  14. -

• Подобається Подобається x 4
  15. Real

Real Well-Known Member

Саме так! Без різниці , чи у Львові я знаходжуся, чи у Дніпропетровську, але я з однаковою обережністю ставлюся до висловлювань і з Оренбургу, і з Праги.

16. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Теж! А яка різниця?
    Запевняю, не плутаю.

Я про асиміляцію не говорю взагалі. Але і в статті про неї не говорять.
    Тому маємо, що маємо, мабуть.

Цікаво, як би реагували ігорі, якби Ви їм радили зі Львова, що їм робити в районі Оренбургу.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

особливо матом крити під водочку і сєльодочку.

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Навіть не смішно. Найкраще на міжнародній арені російська мова представлена в голлівудських бойовиках.

19. kjk

kjk Дуже важлива персона

20. -
    - Даже это!

а де твій аватар? :)