Опозиція вкотре обі...обгадилася - і провалила захист української мови

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 5 чер 2012.

1. Gron

Gron тафгай

Кажу ж фартовий.

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

яку самі собі будують

3. Gron

Gron тафгай

KARABIN, е Ви проти смертної кари ?
    Чи тільки пр ?

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

З якої радості? о_О
    Он, Ома прос... гавила Чітатєлю міхур (ніколи не думав, що колись так пузирь називатиму :))) ) Хеннессі, а ставити не збирається. Може і Ви так само хочете, програвши спір, арманьяк пити? ;)
    Так не буває... :)

• Подобається Подобається x 1
  5. Gron

Gron тафгай

• Подобається Подобається x 2
  6. VasMT

Невже правда тепер вийшла з переліку чеснот чоловіків? Що ж, мені Вас шкода... Спілкуйтесь із рівними собі...
    Пропозицію парі забираю назад. Все одно ніякого толку не буде...

7. Gron

Gron тафгай

8. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

О, то ви виявляється, оптиміст. Розраховуєте на вибори в 15-му? Які вибори? Їх, практично, вже нема. Як і якихось міфічних націоналістів. Як, зрештою, і України. Колись я шкодував, що емігрував, а зараз дивлюсь на цей поступок як на один з наймудріших в житті.
    Ось тільки шкода, що вже не доведеться відвідати місць де проживав. Просто привик до цивілізації і не хочеться знову в гівно... За 22 роки був раз, 15 днів. І досить. Сидіть там собі в своєму гівні і бавтесь в так звані вибори. Курам і всьому світу на сміх...

9. Ома

Ома Дуже важлива персона

Вітаю вас, пане збрехавший! І ці люди на весь інтернет волають про те, що вони не брехуни!
    Нагадую для альтернативно обдарованих умови моєї суперечки із Читачем. До речі, це вже втретє я вам особисто нагадую ці умови, а ви все одно брешете.
    Предметом суперечки було чи досидить янек до кінця терміну. Я казала, що ні, а Читач, що таки досидить.
    1) Термін ще не вийшов.
    2) Читач не очікує від мене Хеннессі. Він сподівається на моє публічне каяття і визнання його правоти. Заради того, щоби цієї ганьби не відбулося янеку прийдеться піти у відставку за власним бажанням. А не схоче, то посунуть. Так що, будьте уважні із тим, що несете у світ.

10. VasMT

Предметом суперечки було, те, що за вашими словами Янек не протримається і року, а Чітатєль стверджував, і я до нього приєднуюсь, що він відсидить два терміни президентства. Відповідно Ви вже півтора року, як винні Чітатєлю пляшку Хеннессі.
    Отака вона правда.

11. Ома

Ома Дуже важлива персона

Тобто кінцевим варіантом залишився термін, який янек не досидить.
    Не примазуйтесь до пляшки Читача, який він буде дуже скоро мені винний.

Дивна правда. Ви читати взагалі вмієте?

І чому у мене навіть не виникає питання, хто тут брехун?

12. VasMT

Боронь Боже. Для мене головним є те, що Ви програли, а не те, що Чітатєль правий. В цьому я з ним солідарний. Пляшка не головнне. Таких, як Ви, потрібно тикати носом, інакших слів та доводів Ви не розумієте.
    Бо Ви не можете спростувати предмет спору.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Служба зовнішньої розвідки Росії витратила 30 млн рублів на ботів для соцмереж

Служба зовнішньої розвідки Росії провела на початку 2012 року три закритих тендери на суму більш ніж 30 млн рублів (приблизно $942 тис) на розробку методик «масового розповсюдження інформаційних повідомлень в заданих соцмережах з метою формування громадської думки», – повідомляє Kommersant.

Тендери на дослідження з кодовим позначенням «Диспут», «Монітор-3» та «Шторм-12» були проведені у січні 2012 року, замовник – військова частина N54939.

Система «Диспут» (4,41 млн рублів або приблизно $138 тис) – програма «дослідження методів розвідки інтернет-центрів і регіональних сегментів соцмереж»; буде моніторити блогосферу та соціальні мережі і визначати фактори, які впливають на популярність та розповсюдження повідомлень.

Система «Монітор-3» (4,99 млн рублів або приблизно $156 тис) – програма «дослідження методів таємного управління в інтернеті»; буде розробляти методи організації та управління в інтернеті віртуальними спільнотами залучених експертів.

«Шторм-12» (22,8 млн рублів або приблизно $716 тис) – науково-дослідна робота з розробки «засобів просування спеціальної інформації в соцмережах»; на основі даних попередніх двох систем буде вкидувати потрібну інформацію в соціальні мережі.

Очікують, що системи «Диспут» і «Монітор-3» будуть готові до кінця 2012 року, «Шторм-12» – у 2013 році. Виконавцем за всіма трьома конкурсами стала компанія «Итеранет». Джерело видання стверджує, що попередні випробування систем можуть проходити на країнах Східної Європи, які раніше входили до складу СРСР.

14. Ома

Ома Дуже важлива персона

Той, що ви самі придумали?
    Читач, коли покидав черговий форум, навіть попрощався зі мною до того часу, коли янек піде.
    Так що не носіть брехні.
    І ще мені дивно - невже в Стрію життя ще не покращилось, що ви очікуєте на другий термін для гопників?

15. VasMT

Джеко, а звідки інфа? ;)
    Хочете знати, що саме написав Коммерсант?
    Ось...
    В январе 2012 года Служба внешней разведки (СВР) объявила три закрытых тендера на сумму свыше 30 млн руб., цель которых – выработать новые методики мониторинга блогосферы. Главная задача – "массовое распространение информационных сообщений в заданных социальных сетях с целью формирования общественного мнения". Источники "Ъ" считают, что в будущем эти разработки могут быть применены и для работы в российском сегменте интернета.
    :)))
    Нічого не помітили?

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Помітив що відпрацьовуєте капіталовкладення на всі 100.

17. VasMT

Я не очікую, я передбачаю на основі аналізу. І вибори в Грузії чергове тому підтвердження...

---------- Додано в 14:57 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

Вам жаба тисне? Можу і Вас записати. ;)

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Правда система передбачає певно щоб не тільки по вухам їздити, а щоб хтось ще цему йняв віру. З цим у вас біда.

19. VasMT

:)))
    Он КОДло баблом сипле на ліво і на право, а люд їм віри не йме, і нічо...
    А тут чуже бабло, чужої для Вас країни, чужої для Вас влади... Сам Творець дає Вам шанс нанести шкоду ворогам. :)))
    Нумо, Джеко, не вагайтесь...

20. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А шо це? Call of Duty?

а де твій аватар? :)