Опозиція вкотре обі...обгадилася - і провалила захист української мови

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 5 чер 2012.

1. Real

Real Well-Known Member

Вот он, звездный час Литвина, пришел таки :mocking: Интересно! Может сейчас срубить побольше. А может действительно уйти, чтобы придти в следующем созыве, но уже эдаким национальным героем!

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ви вмієте нормально щось робити? Не через тяганину, виморожування, махлювання, хитрожопість, от просто зробити і все?
    У Росії вибори - на другий офіційні результати хто виграв, у Франції так само, у нас 2 тижні рахують, тягнуть за яя, потім 2 місяці судів, потім уже оголошують.

3. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Якби Ви вмiли щось нрмально робити - з 2004 року - зараз би все було зроблено. А ТАК - тiльки пороблено :)

• Подобається Подобається x 2
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

Лідер Нашої України, екс-президент України Віктор Ющенко заявляє, що голосування за мовний законопроект довело, що об'єднана опозиція не в змозі протистояти наступу на українську мову і закликає її скласти депутатські повноваження.
    Про це він сказав, коментуючи прийняття парламентом закону про принципи мовної політики, повідомляє прес-служба партії.

"Вважаю, що представники об'єднаної опозиції, бездіяльність яких уже не вперше зробила можливим прийняття антиукраїнських законів, повинні скласти свої депутатські повноваження, оскільки вони не впоралися з місією, покладеною на них виборцями", - заявив Ющенко.

За його словами, люди, які вийшли на акцію протесту, проявили більший патріотизм і мужність, ніж політики. На його переконання, сьогодні вся надія на справжніх українських патріотів, які "зупинять демонтаж Української держави".

Ющенко переконаний, що прийняття закону про мови в редакції Партії регіонів несе реальну загрозу для єдності країни.

На його переконання, єдина державна мова - це гарантія національної безпеки, збереження територіальної цілісності, національної свідомості та історичної пам'яті нашого народу.

"Тільки маючи єдиний мовний та культурний простір, нація отримує імунітет від недружніх впливів ззовні. Більше того, тільки така єдність дає нації змогу на звершення - соціальні, економічні, гуманітарні. Без єдності творча енергія губиться на розбрат, а гору бере чужий недружній інтерес" , - заявив Ющенко.

Він зазначив, що голосування з цього законопроекту було фактично сфальсифіковано і відбулося в обхід регламенту і комітетів Верховної Ради. "Це позбавляє цей документ будь-якої легітимності як в очах українців і всього світу, так і в юридичному плані. Тому вважаю, що проголосований таким чином документ у жодному разі не може бути підписаний Президентом України. Це остаточно підірве довіру до влади з боку українців і стане початком розколу нації", - упевнений Ющенко.

Він зауважив, що йому б дуже хотілося б, щоб ця акція не була одноразовим сплеском справедливого гніву, викликаним емоційною реакцією на закон, а стала поштовхом, який дасть життя і енергію новому руху за демократію в Україні, яка убезпечить нас від повторення подібної ситуації в майбутньому.

"Тому переконаний, що прийняття мовного закону Колесніченка-Ківалова - не підстава для того, щоб опускати руки. Це стимул до об'єднання всіх проукраїнських патріотичних сил, щоб спільними зусиллями зробити так, щоб в українській державі була й українська влада", - додав Ющенко.

ше один патрійот закаканий:diablo:

• Подобається Подобається x 4
  5. Papayans

Papayans Well-Known Member

Не все так просто:

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

100%

Я не уявляю, щоб Турчинов відстоював укр. мову, як і будь-хто з Батьківщини.

• Подобається Подобається x 1
  7. Papayans

Papayans Well-Known Member

Турчинов заболел,в больнице лежит.
    Может генерал КГБ Кожемякин подойдет?

8. kjk

kjk Дуже важлива персона

знаю я ваш спрос
    по прикладу Білорусі добре видно
    в російськомовній школі це буде як іноземний предмет
    навіщо взагалі українцям мати школи на російській мові? Вивчати російську? Хай у всіх школах вводять предмет рос мови як іноземної. Але мова викладання усіх предметів - українська, крім місць компактного проживання росіян. Тобто так як і є зараз
    Поки що ні
    співвідношення шкіл 85-15 на користь україномовних
    народжуваність на заході вища чим на сході
    Але найголовніше це освіта

9. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А мені здавалось, що найголовніше - виховання дітей батьками...
    Можливо я помиляюсь... Я ж манкурт, запроданець і п"ята колона... Що з мене взяти. :)))

10. kjk

kjk Дуже важлива персона

Школа має більший вплив

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ты в Германии сделал служба,
    У нас с тобой не будет дружба,
    Ты кто такой, Вася, давай до свиданья
    Давай, гуляй иди, давай до свиданья!

12. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  13. Дальневосточник

Ну хотя-бы ТАК! Кто мешал это сделать ррррррррррреволюционному министру образования Вакарчуку? "Москалі"? Или - мозгов не хватило у тогдашнего оранжевого большинства в ВР решить вопрос с русским языком в приемлемой для всех форме? Нет - надо обязательно "переламывать" людей. В результате Вакарчук докерувався до приказа о запрете разговаривать на русском во внеурочное время! И чего теперь хотят "защитники мови"? Почему они не вышли под Украинский дом на пикеты - о защите права человека говорить на родном языке? Ах, это о "каких-то русскоязычных" - которым "надо учить - или валить"??? Ну вот и ответ. :)

14. kjk

kjk Дуже важлива персона

???
    це ви про закон який зобов'язував використовувати державну мову в державних установах?

15. Дальневосточник

Я - о людях, для которых родной язык - не украинский. О которых и издевательством говорят - вам что, на улице запрещают говорить по-русски? Хочу спросить вас - а вам что - запрещают говорить на улице по-украински? Чего шумим-то тогда? :)

16. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Мих, а хто відстоює ту українську мову? Наприклад, коли я, бувши українцем, проживаючи в Києві розмовляю російською, то навіть коли я буду лобом човпти асфальт, доказуючи що я відстоюю і люблю українську мову, ви мені не повірите.
    Все правильно, в Донбасі нехай люди користуюються російською, бо там 100% російська мова і ви ситуації не зміните, але все повинно бути розроблено головою а не іншим органом, як це має місце в ПР.
    Наприклад, адміністративна реформа вже 20 років як перезріла. Зробіть провінцію Донбас, офіційні мови українська і російська, чиновники повинні ними володіти в досконалості, а люди мають право зввертатися і бути почутими на двох мовах. І не буде не свинюшника не плутанини.
    А видно комусь це не вигідно. В каламутній воді...

17. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

А чого то так?

18. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дзеко, для вас

19. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Видите, у Львові того пуджіютьсі.

20. Полковник

Полковник миється в бані

Разве не именно это сейчас предлагается ПР?

Кому это может быть не выгодно кроме западенских нацюков и эмиграции?

а де твій аватар? :)