Опять русских обидели...

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 16 сер 2010.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

То все эмоции. Суть в этом:
    Имеете что возразить?

2. ostrov_Norman

ostrov_Norman Well-Known Member

В зеркало посмотреть не хотите?

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та трактовка зовсім різна цієї "спільної історії". Степанич, ви не з "прогресивних" солдат Вітренчихи?

4. Степаныч

:scratch_one-s_head:Зачем?
    Это естесственно.

Нет, я не сторонник Витренко.

5. ostrov_Norman

Кстати почитайте о личности рекламируемого вами автора:
    http://malaya-russia.narod.ru/andrey_vadgra.htm
    А вот и его сайтик http://www.ruska-pravda.com/ почитайте "правду" этого деятеля. Покойный фюрер отдыхает

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тоді не раджу гратися зі словом "прогресивні".

7. Степаныч

Почитаю вечером.
    Ну это не я его первым употребил.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Степанович, попробуйте видати спільну трактовку хоча би на такі спільні події:
    - розорення Києва суздальським Андрієм в домонгольський період;
    - заключення Москвою з поляками за спиною Києва Андрусівського договору;
    - знищення Батурина військом Москви разом з жителями;
    - Київ, масово усіяний повішаними киянами Муравйовим в 1918 році;
    - статистику кількості населення України та Росії в 30-х роках,
    - цілеспрямоване розірвання економічних стосунків між підприємствами України та Росії, доведення наших до банкрутства з подальшим скуповуванням за безцінь бувшою метрополією.

9. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Кто бы спорил. На подобные высказывания не могут не возникать адекватные эмоции.

10. Оникс

Оникс Well-Known Member

Ну и как, прочитали? Хотелось бы услышать Ваше мнение об этом человеке и его взглядах.

11. Степаныч

Почитал это. Ну что сказать... Личность. О взгядах ничего сказать не могу, ибо написано от 3-го лица. Но главное, что я запостил, тут:
    Есть возражения?

12. Оникс

Оникс Well-Known Member

Да... :scratch_one-s_head::sad::pardon:
    Есть, особенно по поводу примитивности... Но дискутировать с Вами по этой теме я не стану. Меня интересовало только Ваше отношение к этому... так сказать... "автору"...

13. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Эта личность называет нашу с вами страну презрительно "проект украина" и мечтает о ее ликвидации.

14. ostrov_Norman

Степаныч, простите, но думал о вас лучше...Вероятно, вы всетаки из тех, кто аплодирует строителям памятника Сталина и ждет с нетерпением окончания "проекта Украина".

15. Luna

Но Сталин и Гитлер тоже были..личностями. Оценки я не вижу.

16. ostrov_Norman

Оценка очевидна. На мой взгляд.

17. Luna

А на мой - нет. Степаныч - личность автора с каким знаком Личность-то? Вернее - Ваше отношение к этой Личности. исходя из её взглядов? А то я пока не решила, как отнестись к Вашему высказыванию.

18. Balaganoff

Balaganoff Дуже важлива персона

Достаточно того, что Степаныч в поддержку своего имхо постит "творения" данного автора, что означает полное согласие с ним.
    В этих наших интернетах серьезно ссылаться на авторов типа важдры, бузины, дюкова, мухина и пр. - архимоветон.

19. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

[www.youtube.com]

"Когда наши танки въедут в москву я повешу многих"(с) Захар Мей.

20. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

У зв’язку з майбутньою смерттю Росії ця країна визнана найнебезпечнішою для бізнесу

Росія увійшла до групи країн з найбільш високими політичними ризиками для ведення бізнесу. Це витікає з результатів дослідження, проведеного британською компанією Maplecraft. Росія зайняла в рейтингу найнебезпечніших країн 10-е місце перед Центрально-Африканською Республікою.

Дослідники Maplecraft оцінюють рівень ризику за 41 характеристикою, звертаючи увагу, зокрема, на конфлікти, тероризм місцевої влади, партизанську діяльність сил народного опору, дотримання власних законів і загальне економічне і законодавче середовище в країні.

Відзначимо, що місце Росії серед найбільш небезпечних країн пояснюється високими балами в категоріях «Небезпека партизанської діяльності», «Конфлікти» і «Політичне насильство». За свідченням британських фахівців, відсутність незалежних від уряду судів демонструє процес Ходорковського.

Серед найбільш сприятливих країн для бізнесу сталі США, Канада, Австралія, Ботсвана, Великобританія, Франція, Німеччина, Норвегія, Фінляндія і Швеція, куди російським бізнесменам і треба терміново виводити з Росії гроші, поки не пізно.

а де твій аватар? :)