Опитування росіян. Чи підтримали б ви військові дії своєї держави проти України?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Bambook, 13 лют 2011.

?

Чи підтримали б ви військові дії Росії проти України?

1. Ні, я проти війни взагалі

51,9%
  2. Ні, я проти того,щоб воювати з українцями

44,4%
  3. Не можу дати відповіді

0 голосів
    0,0%
  4. Так, я підтримаю, якщо треба буде захистити інтереси росіян в Україні

0 голосів
    0,0%
  5. Так, я підтримаю, я підтримую всі рішення своєї влади

3,7%
  6. Так (інше обґрунтування)

0 голосів
    0,0%
  1. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Але ще не прийшов. А російські вже прийшли і вже висувають.

• Подобається Подобається x 3
  2. - на что они их Вам выставляют? :)

• Подобається Подобається x 1
  3. Чернобылец

Чернобылец Well-Known Member

Наверное Януковичу трудно было признаться, кто был тогда генерал-губернатором и организовал оборону Украины от Наполеона? :)))

4. І.Павлович

Як я вже дописував - що-найменьше - Крим.

5. Вы, что ли, российский политик "при реальной власти"? Так заканчивайте претензии выставлять Украине.
    Будьте добры цитату из Президента, Премьер-Министра, Главы МИДа, глав палат Федерального Собрания или их пресс-атташе. Если Лужкова с Затулиным собрались по сотому разу пинать - то и Новоженец Ваш с Тягнибоком уже при власти. Со всеми вытекающими.

6. І.Павлович

Ні у наведеному Вами лінку, ні у виступах Тягнибока я небачив теріторіальних зазіхань... Може я не все знаю, то покажіть мені, будласка.

Єдине, що я читав (не пам"ятаю де), так це формулювання плану : "...якщо, то...". ЯКЩО хочете Крим, ТО хочемо Кубань, Краснодарський Край і області ІСТОРИЧНОГО компактного проживання українців на Далекому Сході (Зелений Клин та ін.)

7. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Ну, ну.. посмотрим...

8. Real

Real Well-Known Member

а вообще, интервенция в Украину извне - это шанс для Украины выйти из тупиковой ветки развития. Но вероятность ничтожно мала.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

1. Це в тому разі якщо Україна все ж таки виграє в конфлікті
    2. І при цьому вся нинішня корумпована політично-економічна еліта зникне
    але ймовірність цього навіть менша чим ничтожна мала

10. Полковник

Полковник миється в бані

1. Вы название темы читали?
    2. Вы россиянин?

11. Игорь

Игорь Well-Known Member

Совершенно провокационная гилка, сотворённая по заданию какой-то спецслужбы и имеющая цель - поссорить славян. Чесать язык на ней я не буду.

12. Полковник

Полковник миється в бані

Гы.
    Смотрим пост №1: Bambook.

13. SATKUR

SATKUR Well-Known Member

- Да, ну, чушь всё это - Славян поссорить не возможно - тут каждый за себя, моя хата с краю, ничего не знаю... Они могут языки чесать, но не ссориться :) Рабы конфликтовать не могут, они бояться ... :)

14. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Якесь дивне опитування. Тоті росіяни шо би підтримали, вони на форумах не сидє, тим більш на львівських. Коли в Осетії буча була, на кордоні кілька тисєч добровольців зібралося з Росії. Всілякі контужені типу кримських козаків, взагалі з головов не дружать. Таких і в Сербії повно було, і в нас було б, не дай боже, хоч греблю гати.

15. Формулировки натянутые, никто всерьёз этот опрос не принял.

16. Bambook

Bambook Persona non grata

Цікаво порівняти дописи в цій темі з тим, що деякі засвічені в ній товаріщі зараз пишуть на ватофорумах...

17. UNIA

UNIA Well-Known Member

А как не крути, Дзеко был прав. :sad:

18. Forpost

Forpost Стоїк

і де тепер наш Джеккі ,писав не вссьо пропало,а тепер....

19. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Джекi вже майже мiсяць як новососiю розбив вщент, а через три мiсяцi вони з Дещицею повний безвiзовий режим в Украiнi вводять. А до кiнця якогось-там першого чи другого року Украiна повний член НАТО i ЕС.
    Джекi вангун ще той.)

• Подобається Подобається x 2
  20. Алексей Украинец

Алексей Украинец миється в бані

Главная твоя проблема - что тебе кажется,что ты что-то решаешь за себя в Украине,что ты "свободен" в своём выборе,но когда тебе скажут "Вперёд!Погибни за Украину! Или ты родину не любишь??" (если ты,конечно,призывного возвраста и не инвалид),то ты пойдёшь под пули,на смерть.Или в "въязныцю".Или сбежишь куда-нибудь.Вот твой выбор.Или люди в правительстве Украины более "принципиальны и не лживы"? Они показали всем,кто они есть. Так что не считай россиян дурней себя.Россия по любому не хочет воевать с Украиной,иначе,как ты говоришь-"фронт був би вже за Львовом..."...

а де твій аватар? :)