Опитування росіян. Чи підтримали б ви військові дії своєї держави проти України?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Bambook, 13 лют 2011.

?

Чи підтримали б ви військові дії Росії проти України?

1. Ні, я проти війни взагалі

51,9%
  2. Ні, я проти того,щоб воювати з українцями

44,4%
  3. Не можу дати відповіді

0 голосів
    0,0%
  4. Так, я підтримаю, якщо треба буде захистити інтереси росіян в Україні

0 голосів
    0,0%
  5. Так, я підтримаю, я підтримую всі рішення своєї влади

3,7%
  6. Так (інше обґрунтування)

0 голосів
    0,0%
  1. Полковник

Полковник миється в бані

Пообщавшись с Вами, с каждым днём всё больше и больше!
    Даёшь ГРАНИЦУ!!!!!!

• Подобається Подобається x 3
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

скажу вам по секрету, достатньо не заходити на українські ресурси, і - о диво, хохлов коториє мєшают нам жить просто не буде

3. Полковник

Полковник миється в бані

Мне не мешают, но что бы москали ВАМ не заважали - ГРАНИЦА нужна.
    ИМХО.

4. zherech

zherech Well-Known Member

И не только из подльвоских,а еще из подтернопольских,подивано-франковских.

• Подобається Подобається x 2
  5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Була. По Збручу. Знову визволяти кортить? Чи нових муравйових уже приготували?

• Подобається Подобається x 1
  6. таких или не совсем, а желающих иметь дистанцию с Украиной реально только больше становится.

---------- Додано в 11:09 ---------- Попередній допис був написаний в 11:07 ----------

- наоборот. Пообщавшись с вашими земляками россияне понимают главное: что вы действительно им чужи. И совсем не важно, исторически и/или генетически и/или ментально или то и другое вместе, они точно понимают, что вы им совсем чужие люди. А тащить чужого в дом насильно - разве не бред?

• Подобається Подобається x 4
  7. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Якщо після слів Навального у "Великої політиці" про то що Росії і Україні потрібна інтерграція студия ледве не вибухнула, а Алексія одразу таврували Шовіністом, то і правда приходить у голову думка про зачинення кордону.
    Звісно шкода, що не відпочити у Львові чи Одесі, але ж тепер можна і у Батумі поїхати свої гроші тратити!

8. - да почему? Вариантов много. Пока Украина не в Шенгене (а до этого долгонько, здаецця), можно как в Турции или на Кипре - краткосрочную туристическую визу при прилёте оформлять. Вот работать без оформления и торчать годами в стране, от одних слов о любой интеграции с которой граждан другой передёргивает - нелогично.

Можно опыт США на границе с Мексикой изучить. Только без массовых "амнистий" для нелегалов.

9. kjk

kjk Дуже важлива персона

скажемо так, українці (або українська політична еліта) ніколи не не мали ніяких планів стосовно Росії, чого не скажеш про росіян (російську політичну еліту) стосовно України
    і весь наш шовінізм, імперіалізм, чи як ще його назвати, але за межі наших кордонів не вилазить

10. чего-чего? о_О

- из той же серии :pardon:

- что, до сих пор? :)

• Подобається Подобається x 2
  11. сотник

сотник Well-Known Member

Вчера отчасти повезло. Включил телевизор. С Президентом Украины в доброжелательном тоне вёл беседу известный российский шоумен. Но
    по уважительной причине пришлось отвлечься...
    Застал окончание передачи. К Президенту был вопрос и о Евразийском союзе. Тот с трудом выговорил, что Украина была оторвана от России более пяти лет, ... мы отстали от этого процесса.... не уяснили его сути...., не понимаем место Украины, что ей в нём делать.
    Если отбросить дипломатическую паутину, прозвучало, что Украине в этом Союзе делать нечего.
    Со стороны шоумена в адрес Украины имели место комплименты в части неоценимого вклада украинского народа - союзника русского народа
    в победу над немецким нацизмом, а также в совместную победу над Наполеоном в 1812-13г.г.
    К монологу шоумена о Наполеоновском нашествии Президент остался равнодушен.

12. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

:haha::haha::haha:
    Опаньки!!! А как же пламенные речи о претензиях на Кубань ? Отдельные граждане здесь умудрялись предъявы на дальневосточные земли заявлять

13. Partizan

Partizan New Member

Ну что ты этому бандеровцу доказываешь...это слишком трудно для его понимания

14. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

З тієї ж серії, що претензії на Крим деяких російських громадян, а окремі навіть на Донеччину і Херсонщину...

15. А kjk говорит, что нет "таких", которые "из той же серии". Кто-то из вас того... этого!

16. І.Павлович

Якщо Ваша ласка, більш розгорнуто.

17.  
  18. kjk

kjk Дуже важлива персона

хто заявляв?
    хоч один наш політик на рівні Затуліна чи Жиріновського щось таке колись казав?

19. І.Павлович

Є окремі громадяни, що висувають такі тези. Але! На відміну від окремих російських громадян, наші не є високопосадовцями і ненамагаються перенести територіальні претензії на рівень національної (державної) ідеї.

20. Не, это у нас в отличие от вас никто не пытается перенести любые претензии к соседям на уровень национальной идеи. Я в "Голодоморе" дал линк на статейку Новоженца - будь ласочка. Готовая "национальная идея".

http://polemika.com.ua/article-84330.html?reflink=selector

Вот придёт такой политик к власти реальной - даже не знаю, что тут в опросе тогда отвечать...

а де твій аватар? :)