Опитування росіян. Чи підтримали б ви військові дії своєї держави проти України?

Тема у розділі 'Війна', створена користувачем Bambook, 13 лют 2011.

?

Чи підтримали б ви військові дії Росії проти України?

1. Ні, я проти війни взагалі

51,9%
  2. Ні, я проти того,щоб воювати з українцями

44,4%
  3. Не можу дати відповіді

0 голосів
    0,0%
  4. Так, я підтримаю, якщо треба буде захистити інтереси росіян в Україні

0 голосів
    0,0%
  5. Так, я підтримаю, я підтримую всі рішення своєї влади

3,7%
  6. Так (інше обґрунтування)

0 голосів
    0,0%
  1. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Ви, чалдони, завжди відморожуєтесь, поки вас мають.

• Подобається Подобається x 2
  2. Svjato

Svjato Well-Known Member

А ви його задайте ;)

• Подобається Подобається x 1
  3. Sirko

Sirko Well-Known Member

Військові навчання російської армії показали її слабкість і неефективність, йдеться в документах Wikileaks.

Клац

До теми: тільки з нами їм і воювати.

4. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Тю... :)))
    Страшна новина...
    Спитали би мене, я б Вам і без дипломатів то сказав...
    Але ця неефективність з верхом компенсуватиметься ядерним озброєнням, про що в статті і недвозначно сказано.
    Пригадуєте т.з. превентивні ядерні удари, дозволені законодавством Росії? Це з одного кошика...

• Подобається Подобається x 5
  5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

:) Це "міська легенда." Ядерне озброєння, яке не літає - страшне лише для свого господаря. Ядерне озброєння тоді є озброєнням, коли воно літає. А все, що літає - збивають. Американці, наприклад, мають протиракети, які рухаються зі швидкістю дуууже багато МАХів. Тобто, всякі тополя і сатани будуть збиті ще в стратосфері. Якщо полетять.

Але американці збивати не будуть. Бо тополя і сатани не полетять в сторону США - вони не є стратегічним ворогом Росії. Ворогом Росії (теоретично) може бути лише непередбачуваний недемократични Китай. Аналогічно - і США. Росія не є для них ворогом. Якщо ж Китай матиме ракети подібні американським... І якщо при цьому мізки китайського керівництва переклинить...

У мене є дуже стійке почуття, що Росія і США підписали таємний пакт "Дружба проти Китаю". І усно домовилися про те, що Росія називатиме буцімто ворогом амєрікосов. Штоб Китай нє догадался. :)))

• Подобається Подобається x 3
  6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Ага, что подобное мне показалось с Грузией. :)

---------- Додано в 22:35 ---------- Попередній допис був написаний в 22:32 ----------

Шо? Ещё одну гилку открывать? Моя не может о_О Моя не писатель, тем более не философ. ;)

---------- Додано в 22:43 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Переведите если не сложно выделенные слова. Вы чалдоны, всегда відморожуєтесь, пока вас имеют.
    А то ответить достойно не могу. Боюсь не правильно понять.:)

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Так ваша Росія також недемократична. Тому також нєпрєдсказуємая.

8. Svjato

Svjato Well-Known Member

А нащо? Заради одного питання аж цілу гілку?:nea:
    Лише питання. Можна і в цій темі ...;)

9. Chaldon

Вот это и хорошо однако. А плахишам мы тайну не откроем. Они вон уезжают в Англию, тайну так и не узнав.;)

10. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Во времена эсэсэсрии на западе ходило ТАКое мнение - самое ужасное, что может сделать эсэсэср - взорвать свой ядерный арсенал над собой. Тогда люди в эсэсэсэрии умрут быстро. А вот весь остальной мир будет умирать долго и мучительно. Но умрет однозначно.

11. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Вся ваша "тайна", як на долоні - описана чотирма стрічками у вірші Нєкрасова з поеми "Кому на Руси жить хорошо", який ось там внизу. :))) :haha:

---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:55 ----------

Проживши кількадесят років життя, ви так і не зрозуміли, що ви нахєр зі своєю еСеСеРією на Заході нікому непотрібні. Хіба що на Сході... Потрібні Китаю, бо йому тісно. І щоб Китай не сердився, ви "забули" про свої рідні тополя і рідну сатану, і вже неофіційно віддали китайцям майже весь Далекий Схід. Більше того, Путін подарував Китаю майже половину Хабаровська. В позаминулому році Путіним Китаю було подаровано два острови, які входили в приміську зону розвитку Хабаровська. Ето очень много п"ядєй "родной зємлі".

Так що тіштеся, які ви нєпокобєлімиє. :haha:

Невже розуму не хватає зрозуміти, що "щось тут не те"?

• Подобається Подобається x 6
  12. Chaldon

Вы этому верите? Уже хорошо!

13. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Бо наша армія ще гірша;)...

• Подобається Подобається x 5
  14. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

До чого довела "управляєма демократія"...

15. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Это точно. Обыватель. Gunner всегда на белой лошади.

16. Чупага

Чупага Well-Known Member

Решающий фактор ответственности или самоцензуры в СМИ. Своему коту на диване или жене за чашкой кофе геополитик может бредить что угодно.Массово тиражировать его призывы нпр.отобрать у косорылых Хоккайду или замочить сапоги в Индийском океане ,должно стать типа моветон.
    PS
    Грузины за кремлёвские и свои амбиции пострадали . Главный решил показать соседям что русская крыша надёжнее американской.
    Зачем оно доказывать только геополитики поймут.

17. Max_

Max_ кл. москаль

Если б все было так просто :)
    На всякий случай : как организованы ядерные силы во всех странах ? По одному и тому же принципу - так называемой ядерной триады, то есть наземное базирование, авиация и подводный флот, несущий ядерные ракеты.
    При этом наземное базирование может быть как стационарным в виде шахт, так и мобильным. Надводному флоту также ничто не мешает нести ядерный заряд.
    Далее, чем определяется соотношение ядерных сил ? Определяется оно следующими факторами - средствами доставки и средствами перехвата, собственными и потенциального противника. С доставкой все ясно - высокая скорость, разделяющиеся заряды, ложные заряды ну и еще масса придумок. С перехватом сложнее - цель надо "захватить" и поразить. Так вот, тут мы подходим к весьма существенному нюансу - как захватить и поразить цель, которая сама несется со скоростью в несколько звуковых и при этом совершает весьма хитрые и непредсказуемые маневры ?
    Ракеты пока еще не научились гоняться друг за другом как рыбки в аквариуме, это вопрос будущего :) А пока оно еще не наступило, можно спать относительно спокойно, ядерные силы на страже.

А вообще, как справедливо заметил Ю.А. Квицинский, ВПК ограбил мир за десятилетия гонки вооружений.

18. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Перед сном ознакомьтесь с реальностью...

• Подобається Подобається x 6
  19. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Что-то я не слышал. чтобы Израиль уничтожил хоть бы один "Кассам"... :haha:
    Уж точно - не из-за "блестящих" успехов по построению антиракетных лазеров.... ;)

А что до спутников - и прочего околоземного бутора - то - как рассказал мне человек знающий о военно-космических силах не по наслышке - существуют системы противодействия - представляющие собой ракеты, начиненные болтами-гайками... Запускается сие на израильский манер - против вращения земли - и взрывается на высоте расположения проитворакетных систем... За 1 оборот земли выводятся из строя все спутники... :haha:
    Собственно - после появления ТАКого "ассиметроичного" ответа - и умерли "звездные войны"... :)

20. Svjato

Svjato Well-Known Member

Глянув на результати рпитування...
    Всі проти війни і всі воюють... (дуалізм?)

а де твій аватар? :)