Опитування плюс тест на "вошивість"

Тема у розділі 'Економіка, бізнес і фінанси', створена користувачем Svjato, 10 лют 2011.

?

Виберіть варіанти

1. Ви хотіли би, щоб в Україні існували пенсії?

64,7%
  2. Ви за то, щоб в Україні була проста податкова система?

58,8%
  3. Ви готові платити [B]тільки[/B] 30 відсотків від прибутку?

41,2%
  4. Ви за те, щоб в Україні було тільки 2 податки - загальний та місцевий?

58,8%
Можна вибрати зразу декілька варіантів.
  1. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Обязательно! 10 раз! Меня б кто хоть разок так назвал... Эх, не везет в жизни...:cry:

2. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

правильно, геть усі закони одразу, "А то пишут, пишут... Конгресс, немцы какие-то... Голова пухнет. Взять все, да и поделить..."
    Ідея про скасування усіх законів одразу, як бачимо, не нова...

• Подобається Подобається x 2
  3. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Версія: ТАК Свято ж і готує на ЛФ чернетки для нових, щоб різонько видати "Декретъ о податкахъ", "Декретъ о пенсііі"...

ЗІ: Правільним путьом... (с)

Останнє редагування: 11 лют 2011
    • Подобається Подобається x 3
  4. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Можу вас заспокоїти. Я України не будую і не байдужа а просто не було того що я могла обрати, бо ті пункти які ви зазначили до мене відношення не мають.

5. Bambook

Bambook Persona non grata

Добрався до того, щоб відповісти по пунктах.
    1. Я не проти того, щоб в Україні існували пенсії. Але для себе особисто я хочу насамперед можливості здорово харчуватися, мати доступ до якісної медицини, чисте довкілля і, відповідно, працювати в поті чола до 90-та років. Оскільки це все бабця надвоє сказала, перестраховуюся: а) часткою в бізнесі б) недержавним пенсійним страхуванням в) купівлею антикваріату. Сподіваюся, незабаром доживу і до пунктів г) купівля інвестиційної (на відміну від житлоплощі для власних поточних потреб) нерухомості і д) народження і гарне виховання дітей :)
    У державну гідну пенсію наразі не вірю :sad:
    2. мене цікавить не проста, а виконувана і стабільна податкова система. Щоб я знав, що всі закони виконуються (включно з тими, які обмежують дії податківців) і що найбільш витратні податки будуть незмінними хоча б років 5 (щоб можна було планувати якісь реальні інвестиції). А проста чи складна система - от в Штатах податкова система така, що чорт ногу зломить. І купа американців з того користають для сімейного бюджету.
    3-4. Як будуть ці 30% розподілятися на місцевий податок і загальний? Як буде наповнюватися державний пенсійний фонд (пункт 1) без окремих відрахувань? Я не зовсім розумію суть цих двох пунктів...

• Подобається Подобається x 1
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

А що? Низи не можуть, верхи не хотять... Тільки Гебельса треба десь знайти і Троцького...

---------- Додано в 19:48 ---------- Попередній допис був написаний в 19:37 ----------

Я зупинявся на цьому деталніше у іншій темі.

Дана тема - повністю провокативна і філософська - чому люди не прагнуть кращого...
    (питання відкрите)

---------- Додано в 19:51 ---------- Попередній допис був написаний в 19:48 ----------

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:51 ----------

7. Bambook

Ну, якщо тема повністю провокативна, то варіанти відповідей можу запропонувати такі:
    1. Пенсії? Та де ж кляті москалі нам дадуть їх мати?!
    2. Проста податкова система? З нашими жидо-молдаванами при владі?
    або такі
    3. 30 відсотків от прибутка пусть галичане платят, а нам пусть государство доплачивает, за то, что кормили бандеровцев столько лет!!!
    4. І звідки тоді держава буде пенсію мені платила? Нє, мені так як є добре, от знову на 70 гривнів підняли.

І замість епілогу:
    Ох вже цей мені Північний Вітер - мало що москаль, та ще й свідомит!

:)))

• Подобається Подобається x 1
  8. Nevermind

Nevermind Просто персона

• Подобається Подобається x 2
  9. sselev

sselev Well-Known Member

1. Пенсії хай будуть, але пенсійні внески мають бути виключно добровільними. Підприємці так само сплачують внесок за власним бажанням.
    3. Тільки 30% прибутку - це враховуючи 20% ПДВ?

10. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А хіба нє? :)))

11. Bambook

Ну нє - то нє :)))

12. Svjato

Svjato Well-Known Member

ПДВ - дурна річ - це метод держави скористатися вашими грошима, поки ціни не зростуть і ваша "добровільна" позика не знеціниться.

Ні. Навіщо ПДВ? (бо всі мають?)

а де твій аватар? :)