Я перепрошую, а ви читали Доріана Ґрея? І як він відносився до двчат? Надіюсь, ви знаєте, що його автор, Оскар Уайлд зовсім не відносився до дівчат. Бо сидів. Був гоміком.
мій ровесник, йопересете... кому ж ще давати перевагу? ---------- Додано в 01:27 ---------- Попередній допис був написаний в 01:25 ---------- то не зморшки, то гірська катастрофа.
Згідна з Хейлі, не люблю білі костюми і біле взуття, і перший якийсь дуже франтовий, якби просто темний костюм і розумний вигляд обличчя, то я за перший. А от якби з другого зняти бандану, тоді за другого теж. Люблю в чоловіках простоту
Мені теж до вподоби другий варіант,хоча ніколи мені не подобались такі хлопці)Але порівнюючи два варіанти то все таки 2 кращий.Якийсь прикольніший.
Більше подобається другий варіант, в дечому передбачає більшу романтичність, можливо любов до мандрів, але по одному вигляді людину не охарактеризуєш. Перший якийсь "показушний" чи що))
Ех, дурненка (кий)! Та головне, що з його грошi сиплються. А з його грошимаiнйдеш собi такого що що хоч буде сипатися i литися. Чи не так?
А меня - другий, бо варіант більш розкутіший, простіший. А "блатні" - це не для мене ))) А "другий" можно вдягнути на весілля, якщо що