Мене зацікавила ігра NosTale (в стилі Фентезі): Хто грав в ігру ? Чи варто грати в цю гру? Там потрібно її скачати більше гігабайта, тому мене цікавить думка людей які грали в NosTale.
Я забув сказати, що моя улюблена онлайн гра танки онлайн. Якщо хочете грати скажіть свій емейл і явам пришлю ссилку.
ггг. Я вже років з шість не бавився іграшок. Хіба час від часу допомагав малим пройти якийсь непроходимий рівень. І от недавно малі присадили на розробку білорусів "World of Tanks" («Мир танков»). Хоча онлайн танкових ігор є багато, але ця мені сподобалась. Мало того що сам на двох аккаунтах доліз до танків 8-9 рівнів, то ще й малим на трьох аккаунтах підтягую техніку до свого рівня Маю лиш два розчарування. Рідкісні медалі "Камікадзе" і "Рейдер" заробив на чужих аккаунтах, а на своїх, при вже майже прокачаних вітках американських , радянських і німецьких танків, ще жодної. І коли кинувся качати американську вітку ТТ (вони в лоб були майже непробивні), то, дійшовши до 5 рівня, їх сильно порізали і по броні і по дамагу
Мені теж подобаються "World of Tanks",але танки онлайн мені подобаються чомусь більше. Напевно через більший вибір техніки.
Ніколи не бавився, а корєш майже насильно присадив місяць тому на "World of Tanks" («Мир танков»), бавлюсь не кожен день, прокачав радянську гілку до Т-34-85, та німецьку до Пантери-2, купив Льова та прокачав на ньому все що можливо. Набив руку так, що сенсу грати у Рандомі вже не бачу, куди приткнути знання по ходовий, броні , різним типам двигунів та гармат теж питання.
о! да тут тусовка Ворлд Танкс!!! имею хюмеля, тигра, пантеру, ягд пантеру, гв тигра, панцер 4-й техника исключительно немецкая если что ник artobstrelus
Зовнішнє мені вона теж подобається, але воювати бавитись, нмд, зручніше на радянській. Тут інша фігня, в конюшні маю лише 3 танки, але дах поїхав до того, що починаю клеїти моделі, вже купив двох німців.
тут братья бялорусы трошки подзагнали, тигра вместо того чтоб быть полноценным нагибатором подходит едва ли на роль ТП сау и то под вопросом, тоже самое касается и второй тигры и тапка, аналогичный уровень советов их в щепки разносят, такой же антиисторический подход наблюдал в Корейском проекте - Неви Филд где Бисмарк отгребал от Принца Уэльского по полной программе прктически не демажа последнего что историческ4и также под большим вопросом ..... но я фанат дойче вафен потому несмотря на не справедливости только дойч ... ---------- Додано в 12:24 ---------- Попередній допис був написаний в 12:22 ---------- мне класть, я не свидомит торкнутый чтоб за убеждения на людей кидаться, искренне был бы рад встрече и общению и встрече на других проектах с ЛФфорумцами независимо от "вероисповедания" разумеется кроме тех мутакофф которые успели запятнатся в личных оскорблениях и однобокой мудерации ...
А мнені теж знайомий про танки розповів... Я здуру і заліз... Сиджу... Але виключно на радянських машинах.
Племінник вже здивував інформацією, що за цією грою скоро будуть проводитися чемпіонати з якимись мільярдними призовими. Я просто в шоці
Щось неправильно зрозуміли ))) То ігрові мільярди. Там за гру на тестових (передпатчевих) серверах дають в десятки разів більше кредитів і досвіду для швидкої прокачки віток А почему сообщения не читаете? Три часа держал канал открытым