On-line ігри

Тема у розділі 'www', створена користувачем Клірік, 11 гру 2006.

1. sselev

sselev Well-Known Member

Я беру участь в розробці сайту - ігрового порталу. Зокрема там є розділ з онлайновими забавками.

Може комусь буде цікаво:
    http://www.mayplaygames.com/online-games.php

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Мені цікаво, бо працюю на ігровому порталі Шпілять. Від вас можна постягувати ігри і розмістити на своєму порталі? :)

3. На яких ігрових порталах геймери порадять пошукати ігри? Я на kongregate заходжу. Але там полюбляють криваві іграшки. Коли знаходжу щось на зразок SpiderX, то приємно. Спробуйте. І не забудьте написати про свої улюблені забавки :)

4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я особисто проти кривавих іграшок і взагалі проти стрілялок.. Але хлопці ж без того не можуть.. Якщо врахувати, що в ігри бавляться переважно підлітки, то все таки жорстокі нема чого плодити в мережі..

5. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Я підтримую симулятори спортивних ігр, гонок. Не сприймаю ігр, які пропагують насильство, а також беззмістовних рн-лайнів типу "комбатз"

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

Модерн Варфаре безпримерно рулит ... очень (на мой взгляд) интересный тактический симулятор морских сражений Неви Филд, возможность нашпиговать торпедами, или накрыть залпом нерадивого противника, использовать больше сотни различных судов, массовые сражения с торпедоносцами, подлодками, авианосцами, тяжелыми крейсерами, линкорами, эсминцами и бла бла бла , в общем айс .... еще есть Лига героев ..браузерная игруха для любителей фентези и сражений по типу камень, ножницы бумага, но туда я больше рисую чем играю ...

7. demetris

demetris Well-Known Member

г-г-г... або офісні працівники, поки начальство не бачить і жінки нема під боком )))))

п.с. Ніщо так не розвиває увагу, слух та боковий зір, як заняття фігньою в робочий час )))

8. demetris

demetris Well-Known Member

мені треба щоб не було слова "ґамес" в адресі, бо адміни заблокуввили ))) поки помагає польські "ґри", вдома не граю принципово - є чим зайнятись.

9. Uthvtc

Uthvtc New Member

А я броузерні ігри полюбляю... еРеспубліку та інше. Воно і прикольне і не потребує трафіку, часу та місця

Тут мова йшла про он-лайн ігри, а я от полюбляю браузерні ігри, коли не потрібно нічого скочувати та витрачати трафік. Найкраща гра, що досі бачив - еРеспубліка. Ось про неє статтю знайшов - поділюся. Якщо порушив якісь правила - пробачте... Я не навмисне!

Цитата:
    Генерале ВіджіВокс, завтра вранці виходимо на Кишинів. А далі марш-кидок до Бухаресту. І... цей... прийгадайте їм все, що було в Поділлі. (віртуальна цитата віртуальної історії віртуальної України)

Коли я нарешті в свої 20 зрозумів колосальні можливості світової мережі, в мене виникла ідея створення глобального ресурсу, за допомогою якого, без жодного насильства та реальних змін, можна було б перевірити функціонування соціальних процесів та їхні наслідки. Наприклад, перевірити що було б з людством, коли у другій світовій війні перемогли нацисти. Як це часто буває з усіма - мене виперидили. Зустрічайте - eRepublik. Віртуальна реальність.

Знову ж, як ведеться, гру придумали за бугром. Придумали її ще у 2007 році і за цей час в eRepublik зареєструвалось не багато не мало 211 484 громадяни (або е-громадяни, як це прийнято казати у колі гравців). З них наших рідний жовтоблакитних українців - 2 631.

Багато? ЕРумун в грі - 10200, еамериканців - 10520, еіндонезійців - 14690, еугорців - 18421, еросіян - 19055. Найчисельніша нація в eRepublik - французи. Їх наплодилося аж 25469.

Як грати?

Гра елементарно проста і водночас доволі складна. Кожен зареєстрований користувач - громадян певної держави. Державу кожен вибирає самостійно, як і регіон в цій дежраві. В еУкраїні є 15 регіонів. Столиця еУкраїни розташована в Галичині, а найсильнішими та найрозвиненішими регіонами є Донбас та Поділля.

Для полегшеня процесу гри новачкам у правому верхньому куті екрану знаходиться е-Радник (чоловяга років 40-50 в давньогрецькому прикиді). Е-радник кожного дня в грі підказує вам що робити. Так само і після реєстрації він горлає вам "Завантажче аватарку", "Знайдіть роботу", "Попрацюйте", "Придбайте їжу", "Потренуйтеся" і.т.д.

Погравши два-три дні ви одразу зрозумієте два класичні стилі гри в еРеспубліці.

1. "Трикліки". Так грають люди які просто поспішають якомога швидше довести свого персонажа до потрібного рівня і їм просто не цікаво все інше, що відбувається в республіці та світі. Також, так грають персонажі, яких просто попросив реферал довести акаунт до 6 рівня (тоді персонаж і реферал отримують по 5 золота на рахунок). Стиль "трикліки" вимага максимум 5 хвилин в день на гру. За ці пять хвилин ви заходити під свій акаунт, працюєте, тренуєтесь в армії, приймаєте у часть в битві (якщо така є), лікуєтесь, при потребі купуєте їжу і виходите з акаунта. Саме за маленьку кількість кроків та кліків що потрібно при цьому зробити цей стиль назвали "трикліка".

Великим мінусом "триклікерства" є те, що гравець по суті відірваний він всього соціуму еРеспубліки, а, щонайгірше, еУкраїни. І коли в державі настають відповідальні часи (вибори, екстренна війна) ці люди просто не піддаються координації а інколи просто випадають з процесу. І саме це є ахілесовою пятою сучасної еУкраїни.

2. "Нормальна гра". Під час нормальної гри персонажі виконуюють всі ті самі дії, що і "триклікери", але поруч з цим вони ще й читають щоденні новини, беруть участь в дискусіях на офіційному форумі та IRC каналі України. Вони працюють на еУкраїну і поза межами гри: проводять зустрічі в містах, пишуть статті, допомагають новачкам. По суті, це активні гравці на яких можна покластися в скрутні для еУкраїни часи. Саме вони є прикладом до наслідування для новачків.

Що можна робити в грі:

- працювати і прокачувати один із трьох робочих параметрів (видобування, переробка, будівництво).
    - тренуватися і прокачувати силу.
    - воювати за свою державу або за союзницькі держави і дуже швидко качати рівні. По суті, саме під час бою персонаж розвивається найшвидше.
    - відкривати власний бізнес. Фірму можна відкрити будь де і будь якого спрямування.
    - піднімати повстання і створювати свої країни. Дуже важко. Не пробував
    - створювати свої партії і вступати до існуючих.
    - голосувати за кандидатів до конгресу або в президенти.
    - балотуватися до конгресу або в президенти.
    - відкрити свою газету.
    - знаходити нових друзів

Чого в грі не можна робити:

- грати одночасно під кількома акаунтами.
    - бути байдужим до долі еУкраїни

Ну і це все. Просто гра необмежених можливостей (щоправда, які постійно обмежують адміністратори ).

Одразу зазначу, що не всі можливості будуть доступними після реєстрації. По правилам гри, новачок ще по суті нічого не може окрім працювати, купувати і тренуватися. На 5 рівні настає повноліття і гравець вже може воювати. Після цього процес прокачки відбувається дуже швидко аж до 14 левелу і вже потім кожен наступний крок як маленька перемога .

Доля еУкраїни

З самого початку українців в грі було дуже мало. Звісно, нашу територію швиденько поділили найближчі сусіди румуни та угорці. Згодом, в результаті довгих політично-військових перетрубацій (повну історію еУкраїни можна почитати на українському форумі гри) українці за допомогою угорців відбилися від румун. Проте, в результаті ми отримали державу з нашим президентом і угорським парламентом (угорці створили в парламенті свою партію, яка отримала більшість на виборах). Окрім цього, угорці повністю контролюють дві неключові регіони України.

З однієї сторони - угорці подонки. Але з іншої, якби не вони, еУкраїни можливо б вже не існувало, як еМолдавії. А все через тих же румунів. Вілтку у світі eRepublik почалась третя світова війна. Росіяни почали відвойовувати свої території, Індонезія і Угорщина захоплювати нові колонії, а румуни кинули оком на наше, багате залізною рудою, Поділля. Таким чином еУкраїна теж виявилася втягнутою у військові дії.

В результаті блискавичної операції румунам таки вдалося захопити подільський регіон. Проте, за допомогою дипломатії, старої дружби та первака на нашу сторону в цьому конфлікті стала Угорщина, Франція, Бразилія та Індонезія.

Ох, бачиди б ви як тікали румуни Так тікали, що українці навздогін захопили ще два румунські регіони (по суті, Молдавію у її реальних географічних кордонах). І було свято на нашій вулиці. І тривало це свято рівно до нещодавніх виборів в конгрес.

А на цих виборах румуни створили в україні свою прорумунську партію, привезли на нашу територію купу своїх, гм, румун і всі швиденько-швиденько проголосували за цю партію. А українці? Українці трохи провтикали. ТАким чином, сьогодні в грі знову ж таки маємо свого президента і румунський парламент. Ліричний відступ:

Тому без вас еУкраїна просто не виживе

Кінець ліричного відступу. Якщо ж серйозно, то сьогодні у віртуальній України гострий дефіцит активних громадян. В росіян, для прикладу, є такий сайт як Хабрахабр. Після двох статей на цьому сайті населення еРосії зросло в кілька разів. Є такий сайт і у Франції. А ось в Угорщині залучення громадян до гри відбувалось на дежравному рівні з державною підтримкою, білбордами та рекламою на телебаченні. Ех, на би таке

Ну, в мене наразі все. Якщо у вас виникне бажання зареєструватися - після статті є лінк (реферальний). Якщо виникнуть питання - звертайтесь на форум або в офіційний український канал. Ну і врешті можна звернутися безпосередньо до мене - завжди радий допомогти. Вуаля.

Лінки *******

Останнє редагування модератором: 6 вер 2009
  10. Приветливая

Приветливая Well-Known Member

Когда-то давно вместе с любимым резались в Lineage II на евро-оффе. Играла гномкой и, в основном, использовала персонаж, чтобы флудить в чате:)

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

он-лайн ігри на ЛФ.........
    вже вкотре перевершую рекорд у грі "колобок", а воно, зараза, мене не записує.

12. GTA

GTA миється в бані

Хто виявив бажання пограти по мережі але не знає на якому сервері, то ласкаво просимо на один з найкращий серверів в Україні GTA CyberGame.
    На серверы встановлений античит, карта гри змінена і т.д.
    Адреса сервера 77.120.193.99:7777 , за додатковою інфорацією звертайтесь на сайт :cesored:

Онлайн карта :cesored: (можно побачити хто грає в даний час)

Останнє редагування модератором: 30 вер 2009
  13. Bodya

Bodya Member

Я присів на "Легенда - Наследие Драконов", ну реально мені подобається дуже, уже 2,5 роки граю :)

Останнє редагування модератором: 14 лют 2010
  14. soviet

soviet Well-Known Member

Я колись дуже сильно в "траву" грав travian, проте забавка забирає настільки багато часу, що бувало приходиш на роботу бавишся, стоїш в пробці бавишся:mocking:, приходиш додому бавишся і так цілу добу, я думаю мене "фанати" зрозуміють:)

Останнє редагування модератором: 14 лют 2010
  15. good

good Well-Known Member

Можливо хтось знає гру TimeZero?! Так ось, НЕ ЗАХОДЬТЕ туди, бо більшої зарази я ще не бачив))

16. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Люблю побавитися в Counter-Strike 1.6 на серверах по інтернету. Єдина гра яку граю вже біля 10-ти років. Думаю міг би вже й брати участь у змаганнях.

17. vujko

vujko Member

Я багато ігор онлайн грав серед яких The West. ВП наразі правда залишаюся тільки як фанат футболу в грі Hattrick.

18. Бесідник

Бесідник New Member

eRepublik

Думаю багатьом ця гра сподобаєтья.

Популярна браузерная онлайн гра і соціальна мережа. Учасники мають можливість мати власні компанії і організації, власні газети, створювати політичні партії, голосувати на виборах, починати війни і революції, беручи участь в них як солдати регулярної армії. Також в грі існує велика кількість можливостей, і конкурсів. Кожна людина може внести своє ім'я до історії, він може попасти до парламенту, і навіть стати президентом. Ця гра усесвітнього маштабу, вона перекладається на величезну кількість мов! Також вона не займає багато часу.

ПС: дуже, дуже подібна на реальність, багато навіть бачив що грали в це старші людей.

А тепер кому цікаво можна трохи детальніше:

eRepublik отримала 2,75 мільйона євро як інвестиції. Основне джерело доходу гри - продаж віртуальних цінностей.

Ігрова модель

eRepublik містить в собі елементи соціальної мережі та MMO-стратегії, в якій гравцям пропонуються різні шляхи участі у суспільному житті. Громадяни можуть найматися на роботу, мати власний бізнес, організовувати політичні партії, голосувати на президентських та парламентських виборах, друкувати газети, оголошувати загарбницькі або визвольні війни іншим державам і брати в них участь в якості солдатів. Гра має дружній текстовий інтерфейс.

Перед тим, як приєднатись до спільноти, гравець вибирає державу і регіон в якому він хоче «народитись». Всі держави та регіони мають свої відповідники в реальному світі, але можуть перебувати під юрисдикцією інших держав внаслідок загарбницьких війн, що постійно точаться в світі eRepublik. Перевагою гри є те, що вона потребує «не більше 14 хвилин в день» (на початкових стадіях гри навіть менше). Але, звісно, активне громадське життя забирає більше часу.

Економічна модель

Економіка базується на 12 галузях: видобування сировини (зерно, діаманти, залізо, нафта, деревина), виробництво речей загального вжитку (їжа, подарунки, зброя, білети) і будівництво (будинки, лікарні, системи оборони). По досягненні певної кількості зароблених грошей громадянин може купити або створити свою компанію, що розблоковує «можливості головного менеджера»: наймати інших громадян, встановлювати їхні зарплати, купувати сировину, виставляти вироблені продукти на продаж і купляти ліцензію на експорт.

Військова модель

Щоби проголосити війну іншим країнам, президент держави вносить відповідний закон на розгляд конгресу. Якщо його приймають, то починається війна і президент віддає накази щодо атакування чужих територій (по кожному регіону окремо). Під час війни громадяни відповідних країн б'ються самостійно, завдаючи шкоди (англ. damage) щоб знести чи нарощувати «стіну» залежно від того чи ти атакуєш, чи обороняєшся. По завданні в регіоні певної кількості шкоди за 24 години бою, вона стає окупована нападником, у іншому разі залишається у складі країни-оборонця.
    Держави можуть підписувати взаємні оборонні пакти для спільного відбиття агресії.

Силка на гру: eRepublik

Велике прохання якщо вже реєструєтесь, то по тій силці що я написав вище (моя реф силка), вам це аж ніяк не зашкодить, а от я дуже втішуся))

Частину опису брав з Вікепедії)

Останнє редагування модератором: 9 кві 2010
  19. Мертвий

Мертвий Well-Known Member

hattrick.org однозначно краща онлайн гра)

економічно-математичний менеджер з футбольною обгорткою.
    900 000 користувачів по всьому світу, з них 3000 - українці, 700 - львів'яни))

• Подобається Подобається x 1
  20. vujko

vujko Member

Мертвий А я тебе знаю))) ти в Hattrick працюєш над випусками газет? )))

Доречі хто захоче якоїсь допомоги чи поради по грі пишіть або тут або прямо там на форумі я завжди буду радий допомогти)))

а де твій аватар? :)