Відповідь: On-line ігри Була би дуже вдячна,але це напевно треба на вихідні домовлятися,щоб чоловік взяв,записав і зразу ж на другий день віддав,бо в будні я сама з малесенькою дитиною,то не знати чи виберусь кудись,хіба якщо в районі Патона-Любінської...
Відповідь: On-line ігри сокіл знаєте де:?на патона..недалеко від лорта можна там завтра...в районі 16 або на пів 19 ..
Відповідь: On-line ігри халф-лайф... перший халф-лайф випустили (здається) у 1998 році, і він актуальний досі для тих, хто ще не бавився... на базі халф-лайфу зробили дуже відому забавку "контр-страйк"... невже не чули?... зараз дуже актуальною є халва-2, халва-2 епізод 1, халва-2 епізод 2...
Відповідь: On-line ігри не наю мені дуже сподобався Портал.. але короткий троха...а взагалі з іграшок бавлюсь в простенькі..є в неті набори ігр з кейгенами від невософт алавар та рефлексів, різних жанрів і кожна займає біля 10 Мб..
Відповідь: On-line ігри А я тими іграми не затягуюся та не захоплююся, можу тільки інколи пограти лф, щоб вбити хвиини часу...
Відповідь: On-line ігри я дуже любив козаки і герої-3.... козаки ІІ і герої-4 (5) -- мене розчарували.....
Відповідь: On-line ігри За героїв-3 особливий респект - особисто пару років сидів на них, всі можливі карти і доповнення по кілька раз проходив. Зараз от бавлюся доповнення до 5-их героїв - нудота страшна...
Відповідь: On-line ігри цілком погоджуюся..... я колись в третіх героях навіть малював компанії..... перша компанія, друга, третя....
Відповідь: On-line ігри А на нас з чоловіком іноді ще зараз находить - по мережі, а старші бігають і на вушко шепчуть "мамо, тато он в тому кутку", "тату, а мама вже 4 замки має"
Відповідь: ОФФтоп Не знаю, сам в ті ігри не дуже влажу(навіть не пробуйте мене в них затянути )..Але друзі кажуть шо є Фіфа Менеджер 2008, ця гра краща "щоб на тренера іти" ..(вся інформація взята від друзів та інтернет сайтів щоб не подумали що я на них зависаю..)...
Відповідь: On-line ігри НУ ви тут всі серозно зібрались. Мене пре тупий москальський прікол ПРЕВЕД! http://www.prevedgame.ru/in.php?id=767487 пре теж тим, що займає до 15-30 хв. на день і можна працювати. А ще як вони самі із себе сміються. Мова і лексика.
Відповідь: On-line ігри Всім привіт! Раніше не грав онлайн-ігор, тобто броузерних онлайн-ігор, але недавно попробував одну. Така нічого, сервер український, інтерфейс український, досить цікава, як на мене. Можна грати на работі і багато часу не тратиш. Якщо комусь цікаво, то спробуйте http://www.travian.com.ua/?uc=ua1_16665
Травіан на роботі грати можна, але для серйозних результатів треба з онлайн дуже рідко вилазити - зафармлять і розкатають... Ліпше вже хеттрик, там якщо юа не відкривати, то достатньо десь години в тиждень і можна непогано розвивати команду. А якщо зі всіма наворотами і прибамбасами, то на гру треба не більше години в день.