Ну крива верстка, кажу ж. Невже не розумієте у чому помилка? Точно українцев найняли сайт робити, думаю завтра вже звільнять і вже росіяні все виправять!
Земфіру обурило використання її пісні на відкритті Олімпіади: "Що це за гівно?" Офіційний сайт Земфіри
Що має спільного верстка з помилками? ) Зайшла на сторінку чеських спортсменів. Те, що чеські прізвища без діакритики - закриваю очі. Хоча могла б бути, все таки Олімпіада, все таки Росія. ) Якщо нема діакритики - то або редактор лінивий, або шрифт не підтримує діакритику. Але це ще нічо. Хай би були без неї, але або вже всі імена латинкою, або кирилицею. А так враження, що робили двоє, і один про одного не знали. ) Ну і команду біатлоністів поселили чомусь в Словаччину. ))) А в хокеїстів взагалі місця проживання вказані не у всіх. Ну просто бомжі якісь. Слабенький сайтик. Я прослідкую. )
На офіційному сайті Сочі-2014 українську спортсменку Олену Підгрушну назвали "Олена Пидхрушна", а місце її проживання подали як "Росія, Тернопіль". Її партнерка Юлія Джима проживає теж у Росії, у місті Києві. Або росіяни погано розбираються у географії, або ж без нас вирішили, що ми вже у Митному союзі, – зазначає кореспондент ТВі. Вони і в історії туплять.
Romko, сайт робили українці і погано сверстали, і місто народження втулили у місце проживання. До чого тут географія? Тут погане знання, як сайти робити! Ну якщо Підхрушна, то точно не росіяні, бо росіяні написали би: Пидгрушная!
Згоден! ЛФ набагато краще зроблен, особливо банька! ---------- Додано в 01:10 ---------- Попередній допис був написаний в 01:09 ---------- Російські певно маленький відкат запропонували, а так фахівців вистачає - нема куди дівати! )))
Ну так. Путі все мало. ) А так всьо в духє соцрєалізма, потьомкінскіє дєрєвні, фєєрверки і повна дупа. )
Значить не тіх українців найняли! Треба було МАРТІНІ узяти сайт для Сочі 2014 робити, тоді б не було ТАКих помилок.
Для об'єктивності, тим більш що творчість Зємфіри мені подобається: Зємфіра: "Пєрвий канал порушив авторські права на церемонії відкриття Олімпіади." Нагадаю, що відома російська рок-співачка хотіла узяти участь у церемонії відкриття, але отримала відмову від організаторів! Що проте не заважило їм використати незаконоо її композицію. http://www.championat.com/olympic14...k-bez-soglasija-narushiv-avtorskie-prava.html
Парручік, ви нам про кільце розкажіть краще - хатєлі как луччє, а вишла как всігда.... Ніхто би на то кільце, що не відкрилось, уваги би не звернув, посміхнулись би - так нє, раболєпская кацапня за 15 секунд(!) замінила live-картинку(!) для своєї отари в паРашці... і захід досі з цього лаха дере.)))
Ехал в машине в это время. Слушал прямую трансляцию "Маяка". Ведущие обратили внимание на не развернувшуюся снежинку. Я, как организатор многих массовых мероприятий, знаю, что технические накладки неизбежны. Но рагуль разве это поймёт?