37. Михаил 5 ФЕВРАЛЯ 2014 - 20:19 GMT А случайно ль факел гаснет? Без стыда и без морали, Свой народ зажав в тиски, Всю страну разворовали, Разорвали на куски. Не случайная картина, А событий грозный ряд - В море тонет субмарина И ракеты не летят. У кого-то яхты, виллы, Не последний миллион. Ну, а кто-то до могилы Этим первым доведён. Видно, выгодно кому-то Чтоб в российской стороне Нефть и газ – за все валютой, Прочее ж, гори в огне. Ну, а червь тщеславья точит… Деньги? Что за ерунда! К нам на Игры в город Сочи Приезжайте, господа! Вот он наш размах российский! Только всю элиту зля Гаснет факел Олимпийский В стенах древнего Кремля. Не могу быть безучастным. Мучает меня вопрос: А случайно ль факел гаснет? Может он – предвестник гроз?
Мені видалося, жи дописувач саме москвич. Щиро перепрошую вельмишановного пана Сєргєя Фадєєва, але й подумати не міг, жи для калужанина є образою варунок, як нагло обізвали москвичем. Отуткай вже Ви, пане Еребус В моєму тексті є слово "якогось", але абсолютно тамкай не є словосполучення "якогось там"! І те моє слово "якогось" в даному контексті означає не що інше, як російською "некоего", а зовсім не "какого то".
Вельмишановний пане manur, а ось я просто мав на увазі, що Сєрґєй Фадєєв не є простим громадянином, він доволі відомий політичний діяч у Калугі і навіть у Росії. Просто щоб форумляні не думали, ніби пересічного росіянина не пустили у Сочі. Це все політика!
Увага великий и могучий У меня скопились комментарии к твиттам этих уебанов: "Не дёргай за занавеску, чтоб карниз не падал." "Ну не кидай туалетную бумагу в урну, если не хочешь! Носи в кармане, сука!" "Ручка дверная у него отвалилась! Ну что, поломал, пидор?" "Воды горячей нет? А ты без холодный попробуй пожить ( #опыт )" "Джин с тоником он нашёл среди минералки! Как же жить-то теперь?"
Це все зрозуміло. Але навіщо спочатку продати йому це право на відвідини Олімпіади, а потім забирати в нього це право. Хіба для того, аби показати, які вони круті? Перепрошую, але для нормальних суспільств це таки дикість. А в Росії це норма.
Та і для нас це дикість! А для кого норма - я навіть не знаю... Я думаю, що це помста за його політичну діяльність!
Якщо у репортера РС відсутній мозок, щоби розмотати шнур, який вкладений у підставку, то хто йому лікар? Але... Знаючи натуру цих... репортерів, можу із стовідсотковою впевненістю припустити, що оте... журналістство само зкрутило шнур, заради ефектного фото.
На жаль, зараз в Україні дикість в нормі - принаймні для влади і кривоохоронців. І в Росії - також, лише в інших формах.
аби зговніти, бродячі тварини на то і бродячи що їх із санітарних міркувань тре того ... не одноразово офіційники казали: "шкода тваринку - беріть до себе, годуйте, слідкуйте, тримайте в житлі" так ні, чекають доки бродячих тварин почнуть відстрілювати - тоді розводять срач ... ---------- Додано в 21:30 ---------- Попередній допис був написаний в 21:23 ---------- не лицемірствуйте, спочатку ось це виконайте потім будете писання теребити: а то якісь однобокі христіяні виявляються ...
Олімпіада в Сочі: іноземці в шоці! (ФОТО) До урочистого відкриття Зимових Олімпійських ігор у Сочі залишаються лічені дні, а готовність міста до події стає предметом все більшої кількості жартів. Іноземні журналісти, які вже прибули в Сочі, публікують шокуюче смішні та дивні фото в мережі Twitter. Проблеми з недобудованими готелями, поламаними меблями і небезпечною для людини водою: як виявилося, досвідчені репортери до російської олімпіади виявилися зовсім не готові! Дивуюсчь,чого вони взагалі їдуть в рузкє сморід?
Праздник начался, в фигурном катании опять блистал Плющенко, благодаря ему Россия пока на первом месте, первые жертвы, в сноуборде норвежка сломла ключицу
Савєцкічєлавєкі,а також ті,хто,хоч півсловом підтримує ригів,ментярню і їх систему, не ближні мені. Від душі бажаю таким,щоб конали в муках,щоб вили на могилах своїх дітей,щоб кожна хвилина їм здавалась роком,щоб молили про смерть,а вона не йшла. І це збудеться. В мені зараз- лиш біль і ненависть. Це збудеться.