Добірка світлин із Олімпійського Сочі сколихнула інтернет. На фото зображена батарея опалення, яку чомусь встановили у приміщенні на триметровій висоті, повідомляє "Сніданок з 1+1". У коментарях до світлини користувачі жартують: "дивно, що ніхто не здогадався встановити батарею за вікном". Є на фото і ліжко спортсмена, а під подушкою сюрприз - звичайна розетка. Більше того, як виявилось, самих подушок для олімпійців катастрофічно не вистачає. "Шановні колеги, у зв'язку з гострою нестачею подушок для спортсменів, які незаплановано приїхали в олімпійське селище, проводитиметься передача подушок з усіх апартаментів на склад! Нам потрібно допомогти спортсменам!", - йдеться в оголошенні. В Сочі провели репетицію дивовижної церемонії відкриття Олімпійських Ігор Раніше інтернет підірвала світлина з так званими "туалетами для синхроністів". Вони стали наймоднішим місцем для фотографування серед закордонних спортсменів. Нагадаємо, що іноземні журналісти вже поскаржилися на сочинські готелі.
В Росії сідають "орлом". Два унітази поруч = "двоголовий орел". Цікаво, чи наш Читатель_Обкома виграв тендер на постачання туалетного паперу в Сочі?
Я думаю, варто трохи відрізняти вплив природніх явищ від рукотворних творінь сочінських туалетних кулібіних? Цікава ситуація з журналістами CNN, яким підготували один номер в готелі замість пяти, замовлених ще влітку. Відсутність води в номерах, де живе німецька делегація. "Потьомкінскіє дярєвні". Коротше кажучи, матеріали з Сочі варто уважно читати всім кримчанам.
— Скажите, а когда в номере появится горячая вода и будет работать wi-fi? — Вы просто ненавидите всё русское! ©
Робітники в Сочі прибирають сміття та фарбують газони в зелений колір. ---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:38 ---------- Для інвалідів у нормальних країнах особливі кабінки, і коло самого унітазу допоміжне обладнання. З бочком? Це також якась модель для інвалідів? Гм. Ну, шо сказать, тундра...
Бачив, як ножицями стрежуть кульбабки, як збивають листя з дерев, як роблять сугроби прямокутними, як пересаджують дерева, як вичерпують воду із з'їднаних водойм з однієї в іншу, як на шкляні двері і на ворота із колючого дроту чіпляють глазок, як приварюють електрозваркою інструмент до пожежного щита, як роблять дерев'яні сокири і картонні відра, як миють щітками асфальт... Вперше бачу як фарбують траву.
Та направду такого набудували, чи то вже народна творчість? Тут найдивовижніші "російські туалетні конструкції"
Помазок, то святе діло. Колись пензлики були страшенним дефіцітом, а помазки в солдатському магазині лежали ящиками і ціною в двадцять копійок. Не капронові, із лєски нарізані, а із справжньої свинячої щетини. Тому не тільки армія користала помазки. А весною сві сугроби, які ставали сірочорними, до ранку мусіли бути знову білими і нєіпьот, що сонце шкварить...
Підбірка твітів західних журналістів із Сочі: http://www.washingtonpost.com/blogs...-their-hilarious-and-gross-hotel-experiences/
Ось що Ви за люди, ніби і не було сенсу, а все одне збрехали! Сергій Фадєєв не є москвічом, він калужанін. І він не "якийсь там", а Лідер калужського віділення опозіційної політичної партії "Демвибор". Я знайомий з ним особисто, бо він мій колега з партії.
Радше помилилися. А ви б спочатку за "антинаціоналістів" відповіли, вже з місяць на відповідь чекаю у темі про модераторів...
Для меня Олимпиада всегда праздник, где бы не проходила. Помню как в 1984 я притащил на работу телик, и все сотрудники собирались в моем кабинете, потом нас накрыл шеф, отругал, а потом сам заходил ко мне, посмотреть. Я к тому, что конечно будут в Сочи проколы. учитывая славянский характер. Но поднимать хай из-за двух унитазов, где скорее всего не успели поставить перегородку - это смешно