еліта? Це окупована еліта... А кадирова ліліпут просто купив...не розумію, чому його ше досі не грохнули з шайтан-труби...
Мартини! Производители авто довольны - хорошо. Над Америкой прикололись - ну тоже не смертельный грех. Поговорить есть о чем - не молча же дымить в курилке? Ни капли не расстраиваюсь. А смотрю олимпиаду с удовольствием. Я вижу праздник. Кому нравится ходить на похороны - их удел. Ну колечко там не загорелось... Тю...
Форпосте, ваша думка нехай існує. Всі звикли до вас. Різниця між нами в одному - ми дивилися ЧС-2012 і пережівлі за спорт. На ОІ-2014 теж думаємо про красивий спорті, а не про бруд. Немає сенсу нам з вами сперечатися. Ми дорослі люди і завжди будемо вважати, що праві.
Ви,як і ваші однодумці-антіхфошисти вюди педерастів бачите? Збуджує,напевно. От,що означає - постійно захищати режим,створений педерастом лєніном.
з чого? чи то я запостив полуракових хлопів без штанів яким хреновим фотошопом кільця домалювали ? и чи то я поділяв їх позицію????
Ира ! как ты можешь ?! Это ж клята москальска Олимпиада ! Умение отделять спорт от политики - свойство, не всем данное. Является признаком адекватных, уверенных в себе людей. Так что наслаждайся трансляцией и держи кулаки за вашу В. Семеренко. Смею заверить, получишь много больше позитива, чем ругая всё и вся. Впрочем, ругать всё и вся ты не склонна, признаю
Світ поділяє. Kompromitacja Putina - trybuny w Soczi są puste. MKOl rozczarowany brakiem atmosfery Дискредитація Путіна - трибуни в Сочі порожні
так отой світ і "цей во" - поділяє, кажуть то сі - нормально коли хльоп - хльопа ... тут маю зі "світом" розбіжності у світогляді та поділянні, Ви ні? гм ...
Розумію,савєцькічєлавєки всюди педерастів бачуть. Недаремно,їх ідолом є смердячий педедрило-сифілітик. А картинка означає всього лиш,що світ срав на вашу смердячу рашку,на карлика пуцькіна і на його гебешну олімпіаду.