Я мав можливість порівняти лікарні і ставлення до пацієнтів в нас,та в Польщі і в Німеччині. І тому,лиш,виходячи з власного досвіду,підкріпленим дсятилітнім виттям в лісі,заявляю - плював я на кожного,хто,хоч слово вякне в захист вашої смердячої постсовєцької системи. ---------- Додано в 22:18 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ---------- Ставлення до людей інше. В постсовдепії - савєцьке. Зрештою,я вже вам рекомендував - положіть дитину в психлікарню,нехай її потрощать ребра,нехай її заколять до стьану вазонка,а тоді,я з розумінням поставлюсь до вашого дуполизання вашій владі і вашій системі. Хоч,розумію,савєцьке гамно надто довго виходить. А тим часом - тіштесь олімпіаді і не забудьте радісно харкнутои на вмерлих дітей.
то тре табличку: "ахтунг - полюється", і своє плювання не видавати за дописи ... ---------- Додано в 22:21 ---------- Попередній допис був написаний в 22:18 ---------- нє, бо ось тут Ви - а десь на орбіті Марсу - "розуміння" Вам вже не зустрітися ніколи, до речі, або доведіть факт "дуполізання" або Ви - балабол ...
Моя старая приятельница рассказала, как ее сын женился на русской с Тульской области, ехали на машине, попали в аварию, разбились жена , месяц в коме в тульской больнице, все бесплатно, лекарство, питание, выходили
Я в лісі,чоловіче. І нікого навколо. А вночі закриваю подушкою малій голову,коли кричить з болю,бо люди мають звичку спати. А зранку знов - в ліс.Тому,плював я на всіх,хто захищає ту систему,що прирекла нас на це.
Никто, но так как они были гражданаме России, страховка у них была обычная, по нашим меркам копейки ---------- Додано в 22:50 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ---------- Ромко, я вот не защищаю эту систему, я ее тоже ненавижу, но я не знаю кто может изменить ситуацию, те кто керует на майдане (если керует) не вызывают доверие. Дай вам Бог утешение
Українцям на ОІ як я бачу цікаві туалети і техничні помилки на сайті. А росіянам цікаве зовсім інше... Раджу почитати http://www.mn.ru/oped/20140206/369347841.html
Та украинцы разные, от коллега жены поехал в Сочи, денег хватило на самые дешевые соревнования, трамплин и бобслей по 200 грн, самое дорогое фигуристы - 4800 грн
Сборная Израиля в Сочи Алексей БЫЧЕНКО Израиль Пол: Мужской Гражданство: Израиль Дата рождения: 5 февраля 1988 Возраст: 26 лет Рост: 174 см Вес: - Место рождения: Украина, Киев Фигурное катание на коньках