Да, да, конечно. Закупил поп-корна и пива - наблюдать за реакцией ЛФ на Олимпиаду, даже увлекательнее, чем сама Олимпиада! Спасибо ВАМ!
От і ми про це, парручік - рагулю нє дано панять, що це нормально. Рагуль в паніці міняє live-картинку на планову, тому що звик обдурювати інших рагулів в цій рагульській странє. А ще рагулю нє дано панять, що цим він лише притягнув зайву увагу, а так би вже давно всі все забули. Але кому я то пишу.... ви ж ітак нє паймьотє, парручік.)
Росіяни такі росіяни.. Без Міхалкова не могли. Знови оця напищеність "показати усе". Нагадало гімн Кобзона та "Богатиря" на бою з Повєткіним.. Вони які смішні) Але шоу було виконане круто, що є то є. Організація Євро 2012 була крутішою =Р
Полковнику, а як там справи з платними секс-послугами? Усі шльондри - молодші лейтенанти ФСБ чи студентки ГІТІС з електронними "жучками"? Скільки їм дозволено брати з клієнта і скільки мусять відстібнути конторі? Полковнику, мені настільки по барабану та олімпіада, що повірте - не дивлюся і не слухаю жодного репортажа. Ось Ви дивилися би трансляції тарганячих забігів з якоїсь африканської країни?
Тим часом розіграні перші медалі ) Скіатлон (жінки) Норвегія золото і бронза, Швеція срібло Сноубординг - США, Норвегія, Канада
На каком канале показывают? А в Сочи не только африканские тараканы бегают. Есть из США и Эуропы. Даже, Господи прости, из Украины делегацию прислали. ---------- Додано в 15:37 ---------- Попередній допис був написаний в 15:35 ---------- Борис, Борис, что же Вы дремучий такой.... Давно по безналу всё.
Це нмд головний ляп відкриття. Подивився, не краще від інших, але і не гірше. Рівень високий самої постанови, газпром все ж залишився газпромом, ні тобі лучників ні тобі стрибунів з трамплина, запалили як звичайну кухонну плиту. Технічні помилки бувають у всіх, але серп та молот це як свастіка, але саме для сьогоднішньї рф це норм це її справжнє обличчя.
А в туалет в той день сходили 7 мільярдів. Нагадаю Вам, що у 1969 році посадку "Аполона" на Місяць дивилися усі телеглядачі світу, за винятком Совка і північної кореї.
Нє, ми з Анноун та Персі нібито ні, за інших не скажу. Для мене це остання цікава Оліпміада. Бо хоккею спвражнього на ОІ більш не буде, це в останнє.
ось це вірно, попри увесь москальсрач, кокій розвело наше вельмишановне панство, шоу створили потужне ... ---------- Додано в 15:02 ---------- Попередній допис був написаний в 14:58 ---------- Борис. от якщо не брати до уваги Вашу славетну антісоветчіну - погодьтеся шоу було прикольне та масштабне, єдне що не зрозумів це стакани на тьолочках в кокошніках ... не будемо за історичне надбання, розпил і бла-бла-бла, саме шоу то було звіздасте? я гадаю так, за цей сектор дійства росіяни молодці? я гадаю так, погодьтеся, що Вам варто?
Та не дивився я жодної хвилини. Мене, цивільну людину, більше турбує дата початку дорослої російської агресії. Вас, як людину близьку до силових структур, це має турбувати більше, ніж інших. А не різні кокошники-салюти.
і дарма, чому б не сформувати свою думку? мене більше турбує стотищмільонів різних речей ніж олімпіада, але це важливе світове явище, то відкриття можна і подивитися проміж котиків та порнухі, я ж не кажу робити з цього ікону, і не дивитися нічого іншого ... просто подивиться разок і усе, сформуйте власне враження ...