Олійник погрожує закрити усі «трамадольні аптеки» у Львові

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 4 січ 2008.

1. nata-k

nata-k Well-Known Member

Шкода, що ми так швидко вийшли на тупіковий шлях розмови :).
    Ви не відповіли на мої запитання.

Те, що тут намагаються сказати - Насправді, все залишилось як було. От в чому фішка.

2. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Фішка не фішка,а розумововiдсталих дітей стае більше,і повторюся в цьому світі все можливе......

3. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ліко, хтось десь у цій темі говорив, що у світі не все можливо? ;).
    Ми про закриття трамадольних аптек говорили, ніби. Та?

4. Lika20

Lika20 Well-Known Member

То ви хочете сказати що іх не закрили?
    Все треба робити поступово і починати як раз з таких аптечок,а потім гляди і .......:suicide:

5. nata-k

nata-k Well-Known Member

Закрили, певно. Я хочу сказати, що то закритя не суттєве, не ефективне.
    Афтер вже наводив порівняння. Спробую ще раз. Такий захід - це все одно що гасити лісову пожежу склянкою води. Звичайно, можна зробити розумне обличчя, покликати телебачення і взяти ту склянку крупним планом. Але справі то не допоможе.

Боротись із незаконним обігом наркотиків - треба. Але реально.
    А ще треба розуміти, що профілактикою наркоманії не може бути ні закриття аптек, ні відлов наркодилерів або наркоманів.
    Профілактикою, насправді, є зовсім інші речі.

• Подобається Подобається x 1
  6. Lika20

Lika20 Well-Known Member

То краще ii взагалі не гасити ,по вашому так виходе?..........вже на якусь частину будуть менше закупляти,вже перший крок! А те що трамадолу таким чином роблять рекламу,cмішно,всі про це давним давно знали тіко мовчали,а тепер просто сказали вголос!А ваша позиція мені не зрозуміла та й чесно кажучи i не хочу розуміти!(але здогадуюсь.....)

Останнє редагування: 29 бер 2009
  7. nata-k

nata-k Well-Known Member

Про рекламу я особисто нічого не казала.

Ліко, про що ви здогадуєтесь? Мені страшно цікаво :)

8. Lika20

Lika20 Well-Known Member

В кожного "захисника" е на то своі мотиви).Чи я неправа?:)

9. nata-k

nata-k Well-Known Member

А що я захищаю?

10. Lika20

Lika20 Well-Known Member

11. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ви вбачаєте у тій фразі захист чогось?! Що я захищаю, на Вашу думку?

12. Lika20

Lika20 Well-Known Member

:)):good::boredom:

13. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ліко, будь-ласка, сформулюйте словами :)

14. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Відповім Вам Вашими словами

15. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Нато,
    безнадійно.:sad:

• Подобається Подобається x 2
  16. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ай Пісний молодець))))))))))в мене зара посмішка від вуха до вуха!!!!!!:)

17. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ліко, мені дуже шкода, що Ви не зрозуміли мене. І я таки спробую ще раз пояснити. Якби Ви дали мені чітке пояснення в чому Ви мене звинувачуєте, мені було б легше пояснити що ви не так зрозуміли.

Перечитайте ще раз мої дописи, я нічого не захищаю. Я засуджую.

Я засуджую такі дії влади, які спрямовані на саморекламу окремих діячів. Але не мають жодного практичного значення.
    Негативний вплив такої діяльності полягає у обмані людей, в марному їх заспокоєнні. Хоча причин радіти нема! Нічого не змінилось.

Держава не проводить серйозних організованих заходів бородьби із не законним обігом наркотиків.
    Держава не має стратегічних напрямків з профілактики наркоманії.

Нічого не змінилось.

18. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Трамадольний бізнес-надзвичайно прибуткова справа...закрити "трамадольні" аптеки не так легко закрити, як здається на перший погляд..там крутяться шалені гроші....а хто свідомо відмовиться від такого заробітку...цей бізнес "кришують" серйозні люди...і робитимуть це доти поки вони при владі і можуть це робити...

19. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

Наркологічного терміну для чиновників в кабінеті такого може і не існує.А от для старшокласника "закинутись" трамадолом-цілком реальна ситуація.
    А коли трамадольні "кормушки" закриті,то відповідно зникає можливість легкого доступу.І якщо в людини немає ще залежності ,то і особливого бажання шукати "дозу" не буде.

Хтот мав наркозалежність-перейшов на інші наркотики,але зауважте-вони не є так легко доступні,треба вже бути в певній "системі" щоб мати доступ.А от ті що тільки починали переважно покинули вживання саме трамадолу.(а тут я вважаю мова іде про ускладнення доступу до цих ліків)
    І не треба применшувати результат заборони продажу і закриття певних аптек.
    PR-акція?,чудово,побільше таких.
    Можна скільки завгодно писати про недемократичність,або напівзаходи,але ж починати треба було з чогось?Чи ви вважаєте лекції про шкоду наркотиків в період епідемії-більш ефективним і "демократичним" заходом?Тоді рекомендую поспілкуватися з батьками тих дітей,які "присіли"на трамадол.

20. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

?????????????????????????
    ви ж ніби зі Львова? А ви взагалі маєте уяву про проблему,чи то так теоретично?
    Ви знаєте де були ті "кормушки"? Перейдіться -гляньте.
    А теорія це вже потім....

а де твій аватар? :)