Олійник погрожує закрити усі «трамадольні аптеки» у Львові

Тема у розділі 'Львів кримінальний', створена користувачем Deus igrok, 4 січ 2008.

1. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Ви таки неуважно читали мій допис.

• Подобається Подобається x 1
  2. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ні - я лише вважаю, що ви часом напрочуд неуважно читаєте :)
    ==
    користАючи ваше порівняння - так само безглуздо, як гасити вогонь феном - виходячи з міркувань, що ось на сірник дмухнеш - гасне. А пожежа - це багато сірників, тому просто слід довго та наполегливо дмухати.
    ==
    виправив граматичну помилку, на яку люб'язно вказано в наступному пості.

Останнє редагування: 17 січ 2009
    • Подобається Подобається x 2
  3. франц-йосип

франц-йосип Well-Known Member

ето в каком язику напісано???
    і далі теж щось малозрозуміле,вибачайте.

та ніби уважно,а якщо ви от про цю сентецію
    Да просто очень хлопотно стало его выписывать. И врачу – которого при каждой проверке потенциально подозревают в пособничестве наркоманам.
    то знаєте категорія "хлопотно" для лікаря якось мало пасує,хай тоді іде в більш спокійну галузь.

Останнє редагування модератором: 17 січ 2009
  4. Степаныч

Та не тільки в тому справа, що хлопотно. Хоча й це також. БІЛЬШІСТЬ ЛІКАРІВ НЕ МАЮТЬ ПРАВА ВИПИСУВАТИ. Це одна проблема. Друга. Виписали, хворий купив, але на дому йому потрібен робити ін"єкції медпрацівник. А якщо, наприклад, потрібно зробити в 22:00? Який вихід? Офіційно - немає. А якщо потрібно робити кожні 4-6 годин?

5. франц-йосип

А як же все це робили до трамадолу?Ну правда смішно,такі аргументи.А як роблять у сусідів,де навіть аспірину без рецепта не купиш?

6. Степаныч

Ні, Ви таки пронципово не хочете читати. Зверніть увагу на виділене:

Останнє редагування: 17 січ 2009
  7. Степаныч

Яких сусідів Ви маєте на увазі?

8. франц-йосип

так треба іти назустріч от таким "нєжним" лікарям?Щоб вони не дай Боже не мали клопотів?Якось вирішували питання з омнопоном,промедолом,для онкохворих і в травмотології?Так само і з трамадолом.
    В сусідів-це я про европейців,не дозволяють своїм дітям вільно купувати синтетичну наркоту в аптеках,по дорозі до школи.

9. Lika20

Lika20 Well-Known Member

А на Вашу думку хай горить собі далі......?!Ну і що з того що більша половина львівських молодиків наркоузалажнені:sad: по Вашому так

10. afterstep

вт теж дивовижно напрочуд неуважні :)
    тут чотири сторінки - невже так важко подужати то прочитати та зрозуміти цілісно?
    чи ви - теж типовий приклад "буквозалежного форумлянина"?

цитуючи видатних форумлян ЛФ - "цитату в студію"
    ==
    а от стосовно Олійника і трамадолу - як на мене, то трамадол менш шкідливий (для області)

11. Lika20

Lika20 Well-Known Member

а Олійник здаеться вже в Киеві,не?

12. afterstep

ви не звернули уваги на дати дискусії - це раз
    друге - ви не звернули увагу на основну тезу - що заборона не вирішує проблему, а поглиблює - два
    третє - радикалізм притаманний мололді та певному рівню розумового розвитку :) = виберіть що вам більше пасує :)

• Подобається Подобається x 2
  13. Lika20

Lika20 Well-Known Member

.........................................

14. Lika20

Lika20 Well-Known Member

І що ж ви цим хочете сказати???????????? Бездіяльність -це також злочин за яку людина несе кримінальну відповідальність.....Ніколи не сприймала ПОФІГІСТІВ,чи то вже вік такий?:)Га?

15. nata-k

nata-k Well-Known Member

Ліко, я думаю, що ніхто тут не пропагує пофігізму. Є бажання наголосити, що такий метод боротьби із не законним обігом наркотичних речовин абсолютно не ефективний. Це лишень піар-акція. В певній мірі вдала, судячи з Вашої реакції, зокрема :).

Невже Ви дійсно вважаете, що центром чи основою чи значною частиною наркомафії є декілька аптек?
    Ви думаєте, що з часу закриття тих аптек кількість споживачів наркотиків зменшилась?

16. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Впевнена в тому,відкрито вже так ніхто не продае!

17. nata-k

nata-k Well-Known Member

Так, напевно, кількість трамадолу на чорному ринку зменшилась. Напевно, його ціна зросла. А що стало з споживачами трамадолу, як гадаєте?

18. Lika20

Lika20 Well-Known Member

З узалежненими чи тими,хто тільки балувався?

19. nata-k

nata-k Well-Known Member

На скільки мені відомо, такого наркологічного поняття, як "балуватись" - немає. Що Ви маєте на увазі під цим словом?
    Скажіть, що на Вашу думку стало з обома, запропонованими Вами, категоріями.

20. Lika20

Lika20 Well-Known Member

Ті хто час від часу іх купляв,cкажіть а що треба було залишити все так як було?У вас діти е?Ви впевнені,що завтра він не прийде і не буде на вас "кидатись"-бути надзвичайно агресивним? Як то кажуть надія вмирае останньою:)І подивимось як тоді ви почнете говорити......
    На чужому здоров"і капітал не побудуеш,все вертаеться як бумеранг.Дай здоров"ячка вашим дітям і онукам.

а де твій аватар? :)