Олігархи готують обвал гривні восени. В чому зберігати заощадження?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем welder, 12 сер 2011.

1. Hyligan

Hyligan Іронічний

Девяності минули дяТЬку.....зара вже навіть злі рекІтЄри не стріляють....вже і не памятаю коли останній раз бачив шоб хто кому по морді дав ...

2. Yarema

Yarema Дуже важлива персона

Історія рухається по спіралі, небіже;)...

• Подобається Подобається x 4
  3. welder

welder Well-Known Member

Як раз навпаки: заяви прем'ера, що "фсё зашибісь, грівна стабільна как нікагда" :pardon:

• Подобається Подобається x 7
  4. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

А що таке гривня, власне? Це папірець, який друкують в Києві. Повинні його друкувати згідно з економічною доцільністю, здоровим глуздом та у відповідності до деяких міжнародних зобов"язань.

Тепер дайте відповідь самі собі:

Чи бачите ви здоровий глузд, економічну доцільність та інші, крім борги, економічні міжнародні зобов"язання уряду?

Ото й буде вам ваш власний прогноз щодо гривні.

5. Radzik

Radzik Особистий консультант

І в який це, наприклад? В новий чи вже існуючий? Теперішня влада не надто люб'язно дивиться на малих бізнесменів ;)

АЛєгархам не вигідна міцна гривня. Це, думаю, зрозуміло всім.
    Погоджуюсь.

6. Corleone

Corleone розівчився програвати

Не слід тут розказувати казки - зараз всі потужні економіки світу розпочинають "курсові" війни. І ціль в них одна - всіма засобами не допустити посилення національних валют для захисту експортерів. В політиці Китаю чи Бразилії теж винні українські олігархи?

• Подобається Подобається x 1
  7. Radzik

А тепер ще раз прочитайте те, що ви написали. І те, що я написав. :) Ви підтвердили мої слова і той же час написали, що я "розказую казки"...

8. Andr

Andr Well-Known Member

В олігархах ;)

• Подобається Подобається x 3
  9. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Олігархи вирішили осені не чекати. І знову у них винний МВФ.

10. Radzik

Ні, думаю, зараз гривні опуститися не дозволять. Не за горами вибори, та і Євро на носі. Тому зараз гривню втримають.
    Та і опускатись вона не буде поступово. Ніколи так не було - все відбудеться глобально і швидко. Як завжди...

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

П: Олігархи готують обвал гривні восени. В чому зберігати заощадження?
    В: В тугриках!

12. Yarema

Не на Землі нагромаджуй собі заощадження, а на Небі:)))...

• Подобається Подобається x 2
  13. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

То трошки не так, бо заким ми на землі то також збираємо в свою торбинку... Але не хлібом єдиним... це правда.

14. Yarema

Ви суперечите Христу!?;)

• Подобається Подобається x 2
  15. coolzak

coolzak Well-Known Member

якщо грошей зоощаджених мало-2-3 місячні доходи і очікуються негаразди то купувати предмети першої необхідності
    зброя і набої потрібні лише коли повний колапс держави а при економічних негараздах не пригодиться (якщо вже дуже хочеться то треба десь 2-3тис дол мінімум вкластись бо самих набоїв треба 4-5 тис кожного калібру)
    золото купити легко а продати важко-хіба що в злитках. розкид між ціною покупки і продажею менший а всякі ланцюжки і тд не інвестмент.

16. Summer

Summer Well-Known Member

ага ще бункер побудувати, скласти всі запаси....

17. Hyligan

Hyligan Іронічний

Шото часто почали про обвал гривні говорити...........

Чи не хоче хтось з аЛігархів пихнути велику партію дОларів????

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 22:57 ----------

так то як в кого....я в існуючий))....
    І навряд чи коли влада буде на нас дивитись інакше як на джерело хабарів.....таке життя....

18. Alenka Serova

Alenka Serova Well-Known Member

Дуже хочеться "лайкнути" цю репліку.
    Сьогоднішня світова економіка - організма куди складніший ніж раніше. Тому падіння чи зростання курсу тієї чи іншої валюти може говорити про багато що , а не лише про когось Х чи причину Х, які в цьому винні... і роблять усе умисно)

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

по-моєму, Україна в лідерах по інфляції власної валюти... хоч у чомусь....

20. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

Вигідно туристам. Жаль я не турист.

а де твій аватар? :)