Відповідь: Окупанти А зачем?:cowboy: когда... кілька "фір каменю забрала безплатно."...а у кого то..еще и сорок га землицы...у кого то унитазы испоганили...у некторых..ночнушки отобрали..... Как там Жеглов то говорил.."Ты не о товарищах думал....а о кабанчике..."":cowboy:
Відповідь: Окупанти Можете вообще забанить! Даже рассуждения о том , что допустимо было сотрудничество с фашистами , что они , оказывается, пропаганду вели не так с украинским народом,считаю АБСОЛЮТНЫМ позором для форума.Получается , по Пуперу , что всё правильно у Гитлера было-только уважения он мало к украинцам проявил! И форум молчит на эту тему ?! Эх вы...
Відповідь: Окупанти серьога, навіть СРСР співпрацював з фашистами. Після дерібану Польщі - спільним парадом ходили... то війна була - ситуативно укладалися союзи і потім розпадалися... в громадянську війну так само було... навіть подвиги Махно згадайте...
Відповідь: Окупанти Та на здоров'ячко! тільки персональні наїзди, ще й на модератора на ЛФ заборонені. Висловлюйтеся в тему, але без персональних образ. повбивав би... Та ні... То вони обдурити нацистів хотіли...
Відповідь: Окупанти Таваріщ! Я щось ніяк не можу второпати вашої логіки. Ви знаходитеся на Львівському форумі. До вашого відома, Львів до 1939 року не разу не був в складі Росії. Тож для нас що Росія що Німечина були, мягко кажучи, до одного місця. Це в кращому випадку. Але російська окупація була в десятки разів більш жорстока, кривава і принесла незрівняно багаточисельніші жертви ніж німецька. То чому ми повинні ставитися до російської окупації прихильніше ніж до німецької. Повторюю, де логіка???
Відповідь: Окупанти Уточнення: не Росія, а СССР. А логіка, як не парадоксально, в тому, що завдяки СССР з"явилася самостійна і незалежна Україна!
Відповідь: Окупанти А ...цифирки есть?:cowboy: Я допустим понимаю...что одна смерть..это горе...много смертей это уже статистика... Из Вашей родни....сорри..сколько людей погибло от советской оккупации? И вообще...я допустим...слышал..и встречал людей...которые возвращались...из советских лагерей..а из фашистких...скоко возвратилось?Я не имею ввиду...после освобождения КА...
Відповідь: Окупанти Степанич, Ви вважаєте що те утворення яке називалося УССР було Україною? Я ні... На жаль і до цього часу назвати державу Україною язик не повертається. Ще далеко до неї... І зустрічне питання. Де гарантія, що Україна не зявилася б завдяки Німечині? І я впевнений, що зявилася б. І в більш повноцінному, "українському" вигляді.
Забули додати"завдяки розпаду СРСР з"явилася самостійна і незалежна Україна" Ті що повернулись з Німеччини транзитом слідували в ГУЛАГ
Відповідь: Окупанти Де це я сказав? Була УРСР - складова СССР! Тисячолітній Рейх створювався для того, щоб з"явилася Україна?:eek:
А яка по суті різниця в якій імперії перебувати 70 років російській чи пруській,Га? Комуняки теж вічно хтіли панувати
Відповідь: Окупанти А на скільки років сворювалася імперія під назвою СССР? І скільки років проіснував би рейх після смерті Гітлера? А скільки років проіснував би Гітлер навіть в випадку якби Німечина виграла війну? Замахи вже були. І німці на відміну від деяких націй є дуже розумними людьми.
Відповідь: Окупанти моя думка проста: якби гітлер визнав українську державу та українців як народ рівний німцям (я не про расові теорії, я про право як соціальний статус), то всі українці воювали би на боці німеччини.... результат війни був би протилежний.... чи ви не погоджуєтеся з такою тезою?.. скільки українців воювало за сталіна і ссср?.... а якщо всі вони воювали би проти сталіна?.... я вже просто мовчу щодо МЕТОДИ, яку використовував сталін в армії, а гітлер ставився до своїх військ абсолютно протилежно....
Відповідь: Окупанти Читачу, а яких і звідки "цифірьок" Вам захотілося? Ви ж знаєте, що інформації з .ru я просто не визнаю. Та й іншим не дуже довіряю. Я переговорив з сотнями людей які були свідками цих подій, включаючи мою рідню, кілька членів якої загинуло від рук росіян. Так що я знаю про що я говорю.
Відповідь: Окупанти afrerstep! По началу все кому не лень сотрудничали с Гитлером. Перед тем как совместно ходить парадом после дербания Польши. Сами поляки ходили вместе с Гитлером, после того как отдербанили Чехословакию.
Відповідь: Окупанти не погоджуюсь. аргументація зайняла би надто багато місця - але... в Громадянську щось подібне було... і ніц то не допомогло... як прийшов час бульбу копати - армія зникла...