ні.. то просто думка вголос.. я ЗА щоб люди спілкувались.. але яке тут спілкування.. ?? одні звинувачують " А ЧОМУ ВИ З НАИ ДРУЖИТИ НЕ ХОЧЕТЕ???"... а другі не бажаючи тісної дружби пояснюють чому.. Отой перший знову починає " Та шо ви юрешете. Ваші аргументи гівно, з нами буде КРАЩЕ.. - Я ВАМ КАЖУ"... І знову " Та ні знаєте ми не хочемо.." І знову.. " Та Ви вівці, якщо не розумієте як Вам класно було і як класно буде."... Ну то ДЕ? тут можна побачити спілкування..??? як на мене пуста трата часу.. "Нє мєчітє бісєр пєрєд свінямі" - сказано було РАЗ, щоб показати людям що не потрібно старатись пояснити Коштовність Вашої думки особі яка цього НІКОЛИ не сприйме і ніколи незрозуміє.. ( це випадок не до даної теми, а до життя)... Виходить так.. а хто для Вас окупанти ?7 І одразу ? Де ви народились ? Де Ваші батьки народились ? і Де Ваші діди та бабці народились...? Питаюсь для того, що якщо ваші предки були в 39-55 у Львові в "органах" то звичайно що для Вас і бендерівці окупанти. (Не сприйміть це за образу, просто як приклад.. я ні нащо не натякаю... ) погоджуюсь в дечому.. але підкажіть якій саме частині?? і яким чином проходить навязування.. коротко двома словами.. дякую... а що було робити народу в 60 як не розмножуватись а тепер сурйозно 60-і це період коли повернулися та/або відлікувались від безпліддя десятки (сотні ?) тисяч людей. Пройшла епоха Сталіна.. змінилось покоління.. Не було краще.. Було просто по ІНШОМУ... крім того в 60-і роки багато приїхало на новобудови.. це так само демографія.. Ви оперуєте статистикою, а вона не признає нічого окрім цифр.. нею можна спекулювати При чому тут садочки та школи для тих кого окупували ?? Чи Ви вважаєте що окупанти будували ЛИШЕ для українців ?7 впершу чергу для себе ( статистика російських закладів). По-друге А який окупант буде дурним шоб окупувати, іжити без садочків шкіл та іншого.. На вулиці жити чи що ? Ясно що рзбудовувалось.. Окупанти то недураки були.. Хм.Хм.. чесно кажучи це йде в розріз з історичними трактатами про Другу світову війну.. Другий фронт не відкривався довго.. союзники були в очікуванні, і відкрили тоді коли практично вже була перевага на боці Радянських військ. Це приблизно так: Ви пиляєте дерево ОДИН двуручною пилою. просите сусіда допомоги. Він каже ПОЧЕКАЙ... і ось тоді коли Ви майже розпиляли він приходить і однією рукою допомагає Вам ЗАВАЛИТИ це дерево.. І потім каже МИ -завалили.. Для нас ? уточніть для кого ??? Нажаль - так.. І я це говорю з щирим співчуттям.. Хотілося б по іншому.. Але Росія себе поставила так, що по-іншому не асоціюється.. ХХа... Вас перестрічає в темному закутку пять дибільчиків-пацанчиків.. Пропонують Вам віддати свої речі.. (Добровільно зауважте) Ви -ясен пєнь віддаєте ( тільки не треба зараз тут я їх лівою, правою) Так що добровільний вступ прибалтики був ??? Про які Ви норми кажете ?? ну що за затятість?? Голодомор також не признаний у ВСІХ країнах ООн.. це значить що його не було ??? брєд! Які норми в СРСР по правам людини зберігались ?? може право на релігію? може право на масові збори ? може право на вільневисловлення думки ? чи може право на ІНАКОМИСЛІЄ ?? чи Ви вважаєте що Компартія така ідеальна що нетреба було інших ?? це хіба не окупація ?7 винищення мільйонів українців не геноцид ?? ви ( вибачайте ) читаєте те що пишете ????? з головою трохи товаришуєте.. чи бажання довести що ваш верблюд (СРСР) був не верблюдом , а конем Вам повністю очі кровю залило.. З,І От я вже й рознервувався..
Відповідь: Окупанти стара тема, прожована... толерантніше.... звикнете... -- вітаю - ви приживетеся тільки "м'якше тра'... але - тсчатєльнєй"
Відповідь: Окупанти Не пойму.Почему на львовском форуме столько ненависти и злобы. Злобность первый признак недоразвитого интеллекта. Читайте книг побольше. Мировых классиков и русских в том числе. Не слушайте лозунги вожаков националистов. Они вас используют только чтобы прорваться к власти,поссорив нас. Они ничего путного не умеют и вам жизнь не облегчат. Власть им нужна только чтобы "тырить". Вот и дерется клан Ющенко с кланом Тимошнко "кто больше стырит". Они вам вбивают в голову что вы бедно живете из за русских. Да бред это. Думайте наконец своей головой.
Відповідь: Окупанти 1. Звідки ви взяли що є ненависть та злість ? прошу посилання цитати в студію. 2. Злість - притаманна (в медичних термінах) риса будь-якій людини.. інтелект тут ні до чого.. почитайте медичну літературу.. 3. читаємо аякже.. Донцова, Бендеру, Франко, Солжениціна, Суворова.. достатньо ? 4. а ось з цього місця детальніше по пунктам.. яких вожаків ?? хто з націоналістів рветься до влади ?? посварити КОГО "НАС" ????? 5. стосовно другого абзацу це вибачайте сам абзац - брєд.. Вкажіть цитати ХТО вбиває нам в голову про те що погано ЧЕРЕЗ РОСІЯН ?? до чого тут Ющенко і Тимошенко до націоналістів ?? а за кого ж Ви пропонуєте голосувати ??? І насправді думайте головою..
Відповідь: Окупанти Допис від Danilo Як би не Америка, Гітлера б не перемогли. А визнати це не можуть, ось і все. Извините, Danilo Вы и в жизни в ТАКое де...мо верите? И в Вашей семье нет людей, которые освободили пол-Европы? И слава Богу что есть люди, которые не могут "визнати це не можуть, ось і все."! Не всё ТАК запущено.
Відповідь: Окупанти в основному з ваших теренів сюди її і приносять... львів'яни в більшості своїй - добродушні та веселі люди. а на львівському форумі більшість IP - не львівські.... ото такий для прикладу монархіст собі прийде і нагадить тут, і тут же за ним приходить Южний - і питає - а що ж то тут так смердить? а-я-яй! це ж ознака низького інтелекту... -- а далі - йде "пряма робота агітатора" - тобто - навіщо ви сюди ходите.
Відповідь: Окупанти afterstep. Целиком поддерживая Вас, хочу Вас спросить, Вы, наверное Danilo забыли?
Відповідь: Окупанти якась частина з тих, кому вдалось вижити, а серед них - ті, кому пощастило вдруге - не потрапили в руский полон за залізний занавіс, і до цього часу живуть у вільному світі, тішаться життям і намагаються донести до людей, що пережили "ідеологічну лоботомію" в совєтські правдиве усвідомлення навколишнього світу....
Відповідь: Окупанти А вот тут, если можно по подробней. Пожалуйста факты, а не голословные заявления. Почему же Ваша Америка так долго ждала что бы открыть второй фронт? А начали шевелится тогда, когда ход войны был переломлен? ЗЫ по поводу кармы, уже говорил раз, не учите кого и как жить и Вам не будут говорить куда идти. Где в правилах Форума написано, что карму можно снимать исключительно, если принимаешь участие в обсуждении? Пост, то я написал, просто инет вырубило, когда хотел его разместить.
Відповідь: Окупанти Господи, як сентиментально! Пам'ятаю якийсь старий совєцький мультик, то там хоробрий піонер з метр заввишки суворо сварився на лева, ай-яй-яй, мовляв, не ображай маленьких, не жери антилопу ... Чомусь згадалося.
Відповідь: Окупанти А Вы думаете, что при другом историческом раскладе поляки или фашисты дали бы Украине просто так провозгласить Независимость? Провозглашение Независимости Украины было прямым следствием развала СССР, а не освободительной борьбы украинского народа. Я к стати, не сторонник СССР (что бы не было разного рода инсенуаций.) Просто так исторически сложилось.
Відповідь: Окупанти Потому, что поняли, что саму большую кровь на этой войне они уже нее прольют. А когда обгадились при высадке десанта в Нормандии - слёзное письмо кому слали, чтобы не вовремя началось наступление на Восточном фронте, оплаченное сотнями тысяч?
Відповідь: Окупанти Южний і Монархіст - з Одеси. Тобто вони вказали, що з Одеси. Тобто - в цьому випадку я називав просто конкретний приклад, не бажаючи нікого образити. -- Я знаю, як підлітки хуліганять - один заходить і починає флеймити, наривається, вже весь форум його копає - і тут з'являється другий з "а-я-яй! скільки у вас тут ненависті!" -- ну, і подальші сценарії - теж знаю. То тепер такий вид спорту. -- Дописи Данила - мені теж іноді не подобаються, і перше покарання на форумі я отримав якраз в перепалці з Данилом. Але він хоча б ідейний - хоча б пише що думає. -- Переважно на форумах рідко хто пише що думає, а ще рідше - думає що пише....
Відповідь: Окупанти Наск1льки я памятаю ОУН боролися з поляками,пот1м з н1мцями та росс1йськими оккупантами.1 н1хто з представник1в нац1й,мною згаданих,не дали нам незалежност1.
Відповідь: Окупанти Оп-па! А я гадав що окупанти у нас були одні - більшовики. Тільки й того, що у нас на 20 років довше. А тут з'ясовується ще й обирати є серед чого? Тю ... А за "органи" я Вам таке скажу: тіпун Вам на язика ... тобто на палець, що таку дурню написав!