ну хто хоче, той робе... близько 5-10 студентів з кожного курсу на мому факультеті під час навчання чи після завершення вузу вчаться паралельно закордоном або стажуються... здають TOEFEL чи як там його і пробують свої сили... так само їздять на міжнародні конференції, конкурси і перемагають... але це швидше їх власні досягнення, вуз не надає можливостей, іноді навіть тормозить розвиток студентів... а система в нас навчання - совок би тішився... в основному готують спеціалістів широкого профілу... тобто вчать все, але ніхто нічого не знає... і радіють, що закордоном всі вузькоспеціалізовані, бо в них шаг влєво, вправо - растрєл... зато ми такі розумні))) що найбільше хвилює - політизованість вузів... "політика, школа і релігія мають бути відділені" не працює
Та навіть те що називають коференції ... це ж профанація ... оці дибільні тези з яких формують збірники. Це ж просто набір фраз без нічого ... жодної наукової, чи практичної користі. В Стефаника в періодиці позна взяти Варшавський Адвокатський журнал , типу наного Право України .... Земля і небо , все коротко і по суті питання , а не як в нас люблять 1 сторінка перелік прізвищ, 2-4 сторінка невтяний текст , 5 сторінка - бац і вже висновок, який невідомо як виник. Безумовно не всі такі , але 3/4 точно - просто інформаційний шум.
це теж напевно з радянського союзу... хіба виключили похвалу компатрії і Леніну... а решту як завжди - невнятний текст
Не в обиду, но лет вам сколько? Чьи слова пересказываете? При всём маразме хвалы компартии , научные тексты тех лет, что видел, вполне по делу написаны. ---------- Додано в 03:46 ---------- Попередній допис був написаний в 03:45 ---------- Это называется самообразованием, для этого в ВУЗ не обязательно идти. ---------- Додано в 03:48 ---------- Попередній допис був написаний в 03:46 ---------- О, пан эксперт пришёл. А что показывает приведённая статистика? И лично для меня: как она опровергает мои слова относительно того, что в ВУЗах учат тому, что было актуально лет 30 назад?
Кумедно було вас читати коли ви щось там намагались говорити про науку та АЙті-технології не маючи про це а ні найменшого поняття та далебі і дня не про пропрацювавши в науковому інституті. Тепер бачу вас понесло на укр. освіту та індійський супорт/програмування. Пишіть ще і побільше. Гарний настрій з ранку це не дрібнички. Стосовно індійських IT-спеціалістів буває по різному. Були випадки що читати їх лист без сліз просто було не можливо. Це не означає що вони тупі чи недалекі, а всього лише наслідок та специфіка формування бізнесу великих корпоративних компаній, а саме здешевлення витрат на супорт та офшорне програмування. Індія з майже мільярдним населенням та в основній масі зубожілим населенням є надзвичайно приваблива для таких конгломератів/компаній. ІТ-Спеціаліст який у Європі буде вимагати за свою роботу 7-8 тис. еврів в Індії згодиться за 500-600 доларів. До того ж на цю вакансію буде черга. Через масовість переносу таких бізнес одиниць на індійську територію і трапляються ось такі казуси... An Italian, French and Indian went for a job interview in England. Before the interview, they were told that they must compose a sentence in English with three main words: green, pink and yellow.. The Italian was first: "I wake up in the morning. I see the yellow sun. I see the green grass and I think to myself, I hope it will be a pink day.." The French was next: " I wake up in the morning, I eat a yellow banana, a green pepper and in the evening I watch the pink panter on TV.. Last was the Indian, : "I wake up in the morning, I hear the phone "green green", I "pink" up the phone and I say "Yellow" Перекладати нема сенсу. Стосовно України це безумовно наслідок совкової системи, коли готували не спеціалістів, а безіменного інженера якого треба "приткнути" за 120 р. на завод/фабрику яка випускає якусь маячню.
Ну да, я как и вы в ПТУ на зоотехника учился... Вроде отличный повод сэкономить, разве нет? В компании, где я сейчас работаю, есть относительно небольшие офисы в Европе и Израиле с "высоколобыми" спецами и безразмерный в Индии - где и пишется код. Не знаю чего это наследство, но то, что программистов нынче ни один вуз на просторах бывшего СССР не выпускает - факт.
Ветеринар також потрібна професія, тому не комплексуйте. Не завжди. Набираючи ось таких неуків як у тому анекдоті сумнівно. Для цього вистачає профільної НЕ гуманіторної освіті. Решта це бажання та талант людини. Наприклад у Києві та Івано-Франківську є навчальні центри які готують серртифікованих спец. з Циско. Якщо людина не дурна цього вистачає і без ВУЗів. Програмування річ мінлива. Потрібні загалні базові знання а решту диктує ринок. Вчора домінував С++ завтра PHP. Людей які уміюьт писати код з "НУЛЯ" є надзвичайно мало. Цьому не вчить жодний ВУЗ.
мені 21.. по-вашому, я не могла бачити ніодної радянської статті чи монографії??? ви такий недалекоглядний... а можете розписуватись за всі науки??? бачила, читала і використовувала не одну... і не спорю, що в них є толк.. (інакше би їх не читала))) ) але форма... (річ про юридичні науки) напевно через те, що мені 21, якраз і так мені важко їх читати тому що я не вчила історію компартії і не розбираюся в колхозах (дякувати Богу) коли дуже треба - шукаю сучасний аналіз радянських статтей і співвідношу з оригіналом... якщо вам ще хочеться щось мені сказати, то краще стримайтесь... бо за час мого перебування на ЛФ, ви без підстав звинуватили мені у стількох гріхах, що навіть мої недоброзичливці скромніші... інші країни не приймуть, якщо ви нізвідки... статус студента вузу дає своє...
А это обязательно, набирать таких как в анекдоте? Или можно отобрать тех, кто получше? Вроде о программировании речь шла, при чём тут сиськи? Это я вам как ССNA, CCDP, CCSP и т.д. говорю. О как! Попробуйте что-ли программы обучения западных вузов посмотреть. Хотя бы тут: http://ocw.mit.edu/ ---------- Додано в 12:57 ---------- Попередній допис був написаний в 12:53 ---------- О том и речь. Получается, что в ВУЗ идут за "корочкой". Извините, но вы меня с кем-то путаете. Я сам тут без году неделя.
корочка і досвід... (розписуюсь за свій факультет) досвід не завжди приємний, але неоціненний.. дата реєстрації 2008 рік... і в мене напевно ще збереглись приватні повідомлення з вашими обвинуваченнями в мою сторону... ну і серед переписки в темах можна зустріти... тому ви або лукавите або просто виливаєте на інших негатив наліво і направо, що память не в силі зберегти... в час нашого минулого спілкування я зауважила собі, що якщо ви ще раз безпідставно мене звинуватимете - я заявлю про це публічно... є дискусії, а є апеляція до особистості...
Ужас-то какой! Так напевно или збереглись? Если сбереглись, то создавайте отдельную тему и давайте туда. Я разрешаю, мне таить нечего - я парень простой. Видать сильно вас что-то там зацепило. Ну вы там извините, всё равно вы меня за кого-то другого принимаете. А на будущее, если вас что-то обижает, то вы сразу пишите обидчику, модератору, всем короче. Не копите в себе, плохо это, морщины образуются. ---------- Додано в 13:32 ---------- Попередній допис був написаний в 13:32 ---------- Опыт чего?
ви плутаэте... ви мене не образили, а пробували образити.. а це велика різниця... якби перший варіант - турбувала модераторів, створювала теми... а в другому випадку просто маю хорошу память))) ...і знову ж ви вирішили що я 21-однорічна вразлива дівчина-інтраверт, яка боїться зморщок, абсолютно мене не знаючи... враження, що морський бій бавитесь...і то невдало... так-от, я не вмію тримати і накопичувати в собі (хто мене знає - знає це) і зморшки по генетичних причинах мені ще років 10-15 не грозять... і якщо ви подумали, що ви, як людина, яка не є для мене авторитетом, навішали на мене ярликів, і я їх могла сприйняти серйозно - це ще одна помилка... єдина моя мета - показати, що ви провокатор... з моєї сторони розмова закрита. життєвий... якщо вчились там же, і в той же час, можете посперечатись... ні? решта буде простим ляпанням язика
Запитання не по адресу. Я жодного дня не працював у HR. Зате неодноразово бачив як закривались проекти(не доводились до логічного завершення) з мільйонними втратами лишень тому що через недолугу політику "економії" наймали людей без досвіду або малокваліфікованих чи балакучих нахабних самодурів. Мова про загальний АйТі ринок. Дивно чути що у нас тут виявляється крутий спеціаліст, певно високооплачуваний системний адміністратор, та жодного кваліфікованого допису у відповідній гілці. You are welcome (c). У вас сертифікат(и) чи здавали екзамен(и) ? Для чого мені це переглядати ? Запевняю вас у нас достатньо, як правило це Київ, закладів(приватних) які готують висококваліфікованих спеціалістів у практично будь-якій галузі Ай-Ті сегменту. Починаючи від основ віндовз/офіс та закінчуючи САПОМ/КОГНОСОМ/ОРАКЛОМ. Єдина завада на здобутті цих сакральних знань це ЦІНА яка(в залежності від обраного предмету) може досягати вартості середньо-статичного іноземного автомобіля.
Абсолютно верно, сплошь и рядом можно видеть. Но это никак не опровергает выдвинутый мною тезис, что Индия в плане программирования рулит и даёт фору остальным. Да, я помню: "Пишіть ще і побільше. Гарний настрій з ранку це не дрібнички." Может я что не понимаю, но как можно сертификат без сдачи тестов получить? Или вы про что-то другое? Это как раз не проблема. Деньги "отбиваются" в течение первых месяцев. ---------- Додано в 20:53 ---------- Попередній допис був написаний в 20:48 ---------- Багіра, Девушка, ну вот где я это сказал? Ваша проблема, кмк, в том, что вы за других решаете, что они думают. Вам моих извинений мало? У вас ко мне какие-то личные вопросы есть? Если есть, пишите в приват, давайте не будем тему засорять. Хотите я вам букет цветов завезу когда в Киев на выходные поеду, а? Мир, Дружба, Жвачка? ---------- Додано в 20:58 ---------- Попередній допис був написаний в 20:53 ---------- Жизненный опыт это важно. Правда я не очень понял в чём уникальность этого жизненного опыта от получаемого в других местах в контексте обсуждаемой темы.
Якщо ви задаєте такі запитання то стосовного мого ... ....усе залишається у силі. Це нічим і не підкріплює цієї тези. Хіба що для вашої фірми/компанії індуси кодять/супортять і вам це звісно видається як найкраще вкладення своїх фінансів. Поцікавтесь яка країна розробила для ІНТЕЛ процесори Core 2 Duo та Centrino відібравши назад у АМД свою звичну позицію лідера у швидкодії, в той час як Інтел мав у наявності надзвичайно невдалий "ШТЕУД". Що там у нас Індія розробила у сфері високих технологій такого масштабу ?
Да мне пофигу. Я всё уже написал ранее. Тут. Если для вас в принципе справедливое утверждение, что "Потрібні загалні базові знання а решту диктує ринок" является обоснованием того, что ВУЗы выпускают "не спеціалістів, а безіменного інженера" отстающего по уровню знаний современных технологий не на три-пять, а на пятнадцать-двадцать лет, то ОК. Да что о "моей" компании... Софт упомянутой вами циско весь пишется в Индии. Вам не кажется, что разработка процессоров это довольно узкий сегмент программирования не столь широко востребованный, чтобы по нему делать какие-то выводы? Нет? Ну ОК.
Не секрет конечно...я не сторонник рассказов о себе и близких на Инет-форумах,но уж коль скоро начал о своей дочери сам,то извольте. Специальность называется "прикладное программирование и программный анализ" Преподают исключительно Си Шарп...среда разработки Visual Studio-правда если честно 2005 года...я сам скачал ей Visual Studio 2008 но в ней дочь работает только дома- потому как университет приобрел 2005 и не все программы,написанные в 2008 -в 2005 запускаются