Оксана Забужко: Табачник - не человек, а сплошной фейк

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем kertis, 7 лип 2010.

1. Heartland

Heartland Well-Known Member

Конкретнее, в виде докладной или закладной?
    Это не комне.

2. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Читайте ветку, вначале -одна конкретика.

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Не впевненість , а скоріше інтуіція.

Ні.

З місцевої ради ні. але з деякими тамтешніми друзями і колегами так.

Почитайте програму ВО Свобода, особливо економічний розділ і соціальний.

4. Norman

Norman Guest

Інтуіція може допомогти в спілкуванні с дівчатами, а не в конкретних політичних справах.
    Якщо ви не знайомі з місцевими чиновниками та депутатами, то й судити про тернопільських націоналістив при владі у вас немає підстав.
    Я як член ВО Свобода маю можливість судити про єкономічну складову цієї програми. Вона абсолютно права, але має соціальне спрямування і це цілком логічно.

5. ГРАНД

Тихше. Не розпалюйтесь. Я не член ВО Свобода, але активно співчуваючий. Як що в Тернопільській обл раді є певні успіхи , то тільки радий буду. Хоча приклад одного львівського "свободівця" перейшовшого у владу (була десь публікація) показує, що шлях до бажаного результату ще дуже далекий та тернистий. Головне що напрямок вірний і є ясна мета. А з приводу економічної складової програми, то як ви поясните відмову від приватизації землі? І як пояснити антиНАТОвську пропаганду?

6. Norman

Norman Guest

Якщо ви співчуваючий, то не намагайтеся непродуманими діями, в тому числі на форумі, спаплюжити національну ідею. Деякі ваші заяви завдають шкоди і на це треба звернути увагу...Я вас не повчаю, а пропоную замислитись над тим, що ви пишите і як на це реагують форумчанє.

7. ГРАНД

Виходячи із Вашої цітати, та особистих розмов з п. О.Я.Тягнибоком, маючи дещо інші погляди на формулювання національної ідеї від його, небажання пана олега дослухатись до думки інших патріотичних сил я і не став і не стану членом ВО. тому вважаю ВО Свобода хорошей організацієй, але недовговічною, завдяки догматству його керівників і повній глухоті до тих хто в певних питаннях має інші погляди. Наприклад затятий антисимітизм Тягнибока 2005 року і 2010 року дещо вирізняються. А зщначить певні зрушення в кращий бік все ж є, але не достатні.

Ви національну ідею не приватизовували, тому і не вам мені вказувати що шкодить, а що ні. Певна твердолобість ваших керівників завдала стільки шкоди, що не піддається ніяким вимірам.

Саме це Ви і робите.

Замисліться краще над собою і над своїми керманичами. а мої замислювання залиште мені і реакцію на мої дописи форумчан також не міряйте виключно по собі.

8. Norman

Norman Guest

Зараз ваш "образ" сформувався вже повністю...Хай вам щастить:)

9. ГРАНД

До побачення.

а де твій аватар? :)