"Око за око" чи "праву щоку"?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем Witness, 27 сер 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Гм... щось євреї-юдеї цього не помітили. Про батьківщину та Ізраїль.

---------- Додано в 01:16 ---------- Попередній допис був написаний в 01:15 ----------

Є, я бачив.

• Подобається Подобається x 1
  2. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Я іноді читаю ту "філософію" єговістів і дивуюся, чому Росія така дурна? Воює з єговістами... Та я б зробив навпаки, підготував би кілька мільйонів єговістів, дав би їм грошей і послав би "проповідувати" про безбатьківщину по всьому світу, особливо серед солдат потенційно ворожих країн.
    За кілька років світ був би російський. Без особливих жертв.
    А, зрештою, наші друзі-єговісти погано читають писання.
    Хоча для прикладу візьмем ці слова
    1 Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога.

2 Тому той, хто противиться владі, противиться Божій постанові; а ті, хто противиться, самі візьмуть осуд на себе.

3 Бо володарі пострах не на добрі діла, а на злі. Хочеш не боятися влади? Роби добро, і матимеш похвалу від неї,

4 бо володар Божий слуга, тобі на добро. А як чиниш ти зле, то бійся, бо недармо він носить меча, він бо Божий слуга, месник у гніві злочинцеві!

5 Тому треба коритися не тільки ради страху кари, але й ради сумління.

6 Через це ви й податки даєте, бо вони служителі Божі, саме тим завжди зайняті.

Рим 13

Як, Божий слуга носить меч!? Чи виходить, що такий Божий слуга мусить бути безбожником? Якийсь каламбур! Чуєте, панове єговісти?:)

• Подобається Подобається x 2
  3. Witness

Witness Well-Known Member

Я іноді читаю ту філософію местных католиков і дивуюся: ну неужели они не заглядывают в Библию совсем? Неужели не могут понять простой смысл текста? Разве римские воины в то время действительно буквально назывались служителями Бога? Те воины, которые и в Бога то не верили? Которые христиан потом убивали? о_О

Так что же на самом деле там подразумевается? И почему в другом месте языческий царь Кир, например, назван божьим помазанником (Ис 45:1)? Может Кир на самом деле был праведным и верил в Иегову? Почему язычник Навуходоносор назван в Библии служителем Иеговы (Иеремия 25:9)?
    Теперь чуєте, панове паписты? ; )

---------- Додано в 12:16 ---------- Попередній допис був написаний в 12:14 ----------

Вы видимо не читали о том, что Бог избрал Авраама, и его себя выбрал себе в народ? Ну тогда почитайте: это было написано в Библии. Где так сказано об украинцах или об русских?

---------- Додано в 12:17 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

вы бачили самозванцев. В следующий раз открывайте перед ними Библию и читайте им. Не давайте себя одурачить :good:

4. Pedro

Не подобаються мєсніє католікі? Не йдіть сюди і не засмічуйте ЛФ своєю єресю. Ніхто не просив! До речі, я не католик і не раз казав про це.
    Я навів відрізок з Євангелія. Ви мені пхаєте Кіра і ін. Що, вже і ап Павло неправдомовець? Вже колись Ісуса робили неправдомовцем.
    Я розумію, їм далеко до Рассела і Рутерфорда, особливо в питанях моралі:))) але все ж таки...
    Розумієте, я вірю тому, що написано! І я привів слова ап Павла з листа до Римлян. Все! Прошу на даний момент не тикати мені ніяких царів!

5. Witness

что, Библия не нравится? А мне нравится! Еще раз тикну:

Разве римские воины в то время действительно буквально назывались служителями Бога? Те воины, которые и в Бога то не верили? Которые христиан потом убивали?

Так что же на самом деле там подразумевается? И почему в другом месте языческий царь Кир, например, назван божьим помазанником (Ис 45:1)? Может Кир на самом деле был праведным и верил в Иегову? Почему язычник Навуходоносор назван в Библии служителем Иеговы (Иеремия 25:9)?

6. Pedro

Кому неподобається? Я навів слова апостола Павла з послання до Римлян.
    Ви знаєте, для мене єговісти - це як слизька гадина. ЇЇ тримаєш на місці а вона викручується на всі боки.
    Щоб ви не викручувались, я привів вірші. Хочете дискутувати? Притримуйтесь цих віршів а не Кіра з Навуходоносором.
    І буду далі так робити, з іншими місцями з Біблії.

7. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

потому что русская как и Украина ...
    Э.П.Фандорин в романе - Смерть Ахилеса, рассуждал - "зачем нам новые земли если в своей не можем навести порядок " ...
    то есть Вы соглашаетесь что в Библии есть "ляпы" ??? или Язычник может быть служитель (ну хоть не свидетель) Бога ????

8. Witness

Нет там ляпов. Жду пока кто-нибудь сможет увидеть элементарное. Пока что для Педро это большая проблема :)

9. Locke

Locke невиправний реаліст

Кожен має право на віру так, як він її розуміє. І кожен повинен отримати по вірі своїй. Тому найкраще було би, якби міліція перестала захищати СЄ (все таки озброєні люди, і "підстав праву щоку"), суди перестали би приймати від них позови та розглядати справи (Не суди і несудимий будеш). Перестали би приймати від них будь-які скарги на органи влади, бо все що робить влада, то від Бога (Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога.). А чому б ні - як по вірі, то по вірі. Що хочеш, що проповідуєш - то й отримай. А то що за подвійні стандарти? Говорити одне, а робити інше. Так не пойдьоть!

• Подобається Подобається x 2
  10. Witness

Объясните это апостолу Павлу. Он хоть и считал римлян язычниками, а Рим понимал как Зверя (из пророчества Даниила), но одновременно говорил, чтобы христиане подчинялись той власти, которую допускает Бог. Он и сам ей подчинялся, и искал также защиты у кесаря, и пользовался своими правами римского гражданина.

Свидетели Иеговы таким же образом: слушаются власть, платят налоги и соблюдают местные законы. В ответ на все это они пользуются всем тем законным, что предоставляет им государство на правах его граждан.

11. Оленa

Оленa Well-Known Member

Рим.13:1. Нехай кожна людина кориться вищій владі, бо немає влади, як не від Бога, і влади існуючі встановлені від Бога.

Священники в храмі безпосередньо служать Богові і тому вони Божі служителі, а римські воїни хоч і безбожники, але як представники влади теж є Божими служителями згідно з Рим.13:1.

12. Witness

Верно. То есть они являются лужителями Бога лишь символическими, а не буквальными, как были священники. Также и Навуходоносор - он исполнил приговор Иеговы над Иерусалимом. В этом отношении он был служителем Бога. Так же и Кир - был назначен Богом на выполнение его замысла: освободить его народ из Вавилона. Все они, конечно же, не были служителями Бога в своей жизни. Они не были буквальными служителями Иеговы.

13. Locke

Щось я вже зовсім заплутався. А як же "не убий"? Чи то коли убий, а коли і не убий.
    А звідки ми знаємо, а може Сталін, Гітлер, чи американський президент, який влаштував бійню в Ірані чи Афганістані також виконували Божу волю і замисли, просто нас про це не повідомили? Щось тут явно не те.

14. Pedro

о_О:))):)))

Щось я вже зовсім заплутався
    . (c)

---------- Додано в 12:54 ---------- Попередній допис був написаний в 12:46 ----------

Не обовязково

1 Проживав же один чоловік у Кесарії, на ймення Корнилій, сотник полку, що звавсь Італійським.

2 З усім домом своїм він побожний був та богобійний, подавав людям щедру милостиню, і завжди Богові молився.

Дії Апостолів,10

15. Witness

В наше время больше нельзя никого из царей назвать божьим помазанником, ибо пророчеств таких просто нет. Единственный такой царь: Иисус. А потому, если кто-то типа Гитлера что-то там про себя говорил, то мы не слушаем его. Библейские времена прошли

---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

А вы и не пытались распутаться. Соедините всю картину вместе: Рим, Навуходоносор, Кир. Вы пытались это сделать? Слабо?

16. Pedro

О, я розплутався вже давно. Чого і вам бажаю. Але для цього треба читати Біблію, молитовно, з силою і поясненням Святого Духу, без "вежі" і іншої сатанинської макулатури. Бог добрий. Простить і допоможе.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Та ну що ви, американський президент нікого не думав вбивати, він просто шукав зброю в Іраці. Дивний якийсь. Яка там зброя? Там - нафта.

---------- Додано в 17:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:00 ----------

А Сталін будував світле майбутнє. Хіба то зле?

18. Locke

:))
    Ой і розвеселили ж ви мене, Миху. Я знав, що у Вас присутнє почуття гумору.

19. Witness

Верно. И вот в таких вот играх политиков часто влазят "священники", чтобы одурманить население и благословить воинов. Поэтому и сказано: "виновны за смерть всех живущих на земле". Церкви не исправились до сих пор, и продолжают спать в одной постельке с царями - Откр 18:9. Они и не исправятся.

20. Pedro

а де твій аватар? :)