Відповідь: Оголошується конкурс! пупере, Ви 100% праві! Старі люди знають, що вони вже старі і близько при відході. Але вони не хочуть, щоби їм то зайвий раз нагадували... Всім дякую за участь, за поради! Тепер буду комбінувати, що вибрати з того, що ви всі підсказали. Завтра маю зареєструвати бізнес, тому назва має бути вже готова. Деякі назви дуже гарні, але заскладні будуть потім в документах. Я вже маю таке із теперішнім бізнесом. До того, після тої вибраної назви має йти AFH(Adult Family Home). Так що слово хауз, хоум , ейджінг вже будуть зайві. Вибачте, що я зразу це не сказала. Ну, я думаю, що то може відлякнути тих стареньких, що не вірять ні в який парадайз. Я їх не збираюся насильно євангелізовувати. Схочуть, буду їхні потреби в релігії задовільняти. Не захочуть - їхнє право. Але називати так би не хотіла, щоби не думали, що їх переконують в чомусь. А якщо Quiet harbour? Не звучатиме? Якраз сімейні такі невеликі будинкі і є веселішими. Люди і в компанії, а не сидять в хаті закриті, як пси, поки діти на роботі, чи взагалі самі, бо ж Ви, Мавко, знаєте, що в Америці майже ніхто ні з ким не живе докупи. І одночасно, вони не в нюрсінг хомах, де все, як в госпіталі. А бізнес, ясно, що не з легких. Але оплата виправдовує старання. Тим більше, що я люблю зі старими возитися. Люблю і їхні поради почути, маю терпіння і вислухати. А що стареньким треба? Добрий догляд, добре слово - і всі happy!
Відповідь: Оголошується конкурс! Re:"Stairway to Heaven" Це він так жартує. Додано через 14 хвилин Якщо Ви так вважаєте , то буде звучати. Good luck in your new business venture! All the best!... Hope for the best but prepare for the worst. Додано через 31 хвилину Колись в Торонто я працював шофером і робив делівері до різних подібних установ. То деколи привозив речі до українського будинку ім. І. Франка. То в коридорі завжди (коли я не прийду) сиділа старша жінка і питалася мене , - коли прийде Орися? Спочатку по - англійськи , а потім коли дізналася що я українець і навіть земляк (ця пані теж була зі Львова) , то по-українськи. Вже пізніше , мені мед.сестра філіпінка сказала , що Орися - це дочка , яка загинула в автокатастрофі 10років тому назад і ця пані її так чекає. Додано через 44 хвилини Знаєте , Олю , я думаю що було би варто Чітатєля завгоспом взяти (якщо він згодиться , звичайно). Ви би йому невелике приміщення під офіс-майстерню виділили. І на дверях була би табличка Maintenance/Handyman/Residential Manager Chitatel_Obkoma. (це звичайно жарт , без образ )
Відповідь: Оголошується конкурс! Читатель - бізнесмен! Хтозна, чи на загоспа згОдиться?! Але можна якусь іншу посаду йому запропонувати. Я подумаю....:p:p:p:p:p п.с. Не ображаюся, бо жарти розумію. До того ж, я й сама жартувати вмію....:borat:
Відповідь: Оголошується конкурс! Old, worn? We'll make you good as new! We will, we will Rock you!!! Nine Vitalities and a death whore. Sick illusions. Smile.
Відповідь: Оголошується конкурс! Миху, назвала свій будинок для старичків саме так. Тепер приз на вибір за Вами. Види Сіетлу, чи 20 дол ?