Відповідь: Оголошується конкурс! :D:D:D Ух, і насміялась від самого ранку! Замалим, своїх не побудила!..
Відповідь: Оголошується конкурс! -Quiet shore , або -Open heart harbour а нижче West coast(або Olia’s ) senior citizen residency
Відповідь: Оголошується конкурс! "Quiet harbour" - теж варіант Додано через 2 години 0 хвилин О, чисто по-гамериканськи: Rancho "Quiet harbour""
Відповідь: Оголошується конкурс! Нивапрос Втрачений Рай Тиха гавань Гавань відкритого серця а знизу Будинок для старших людей на Західному Побережжі Уважний догляд Сонячна старість Задоволена/Щаслива старість (це не дослівно... )
Відповідь: Оголошується конкурс! "Тиха Гавань" Приватний Пансіон для Старших Людей (сумний це бізнес. доводилось бувати в таких будинках - депресія цілий день. хоч може коли їх тільки шестеро, то так не вражає свідомість... "це ж і я так буду сидіти тут в кріселку у фойє й розглядати прибулих й дивитись у вікно й ЧЕКАТИ .. чого чекати?....")
Відповідь: Оголошується конкурс! я помилилась, я погоджуюсь з пупером. Я б від слова старіння/старість відмовилась. Може якийсь там захід сонця. Blissful sunset
Відповідь: Оголошується конкурс! Якщо не помиляюся,Оля хотіла щоб було ясно з назви що то за заклад має бути.. ммм...із словом Blissful sunset особисто в мене в уяві виникає образ готелю десь в Каліфорнії..хз чому.
Відповідь: Оголошується конкурс! "життя перед відходом"... "пізня молодість..." "пізні ягоди"....(то вже як назва рокгрупи)
Відповідь: Оголошується конкурс! а як вам "велика сім’я"?... чи "приємне товариство"?... або "будинок добрих людей"?... як це буде буржуйською?...... "біг фемілі", "б’ютіфул колектів (компані)”, “хауз гуд х’юменс”?....