Вчора мені нарешті подзвонила "спеціаліст" Укртелекому. Попросила виміряти швидкість.Виміряла на інтернет експлоурері на сайті speedtest.Показало download-4.23,upload- 0,42. А вона мені заявила-то у вас все згідно з вашим тарифом. Я її спитала-тобто? А вона -ну як,ОГО 8-до 8-ми мегабіт Я їй щиро подякувала за таку чудоооову новину, але сказала,що до 8ми на мою думку це може бути 7,5,ну нехай вже 6,5, але не 4,23. То як , я 50 гр плачу за отих 0.23?І сказала, що якщо вони мені не можуть зробити 8 мегабіт, хай переведуть на ОГО4, мені цілком вистарчить.я переплачувати за послуги,які мені не дають не хочу...
Ви то самостійно можете зробити, перевести себе на інший тарифний план. Вартість переходу з дорожчого на дешевший становить 20 грн. Потрібно зайти на http://my.ukrtelecom.ua/ і там все пише.
В них були технічні проблеми, які закінчилися 21 липня. Для зміни тарифного плану потрібно було їхати на Чупринки і писати заяву щоб вони вручну перевели. Я так і робив.
Щось там не так - має працювати в межах ОГО8 - і без розмов. Ви спитали який конкретно профіль на порті? Я б зробив так: позвонив в київський супорт 0-800-506-800 і сказав категорично - прошу виставити мені фіксований профіль 8/1 згідно мого тарифу ОГО8 (попросити не ставити профіль Ультра - тільки фіксований 8/1 - і крапка). Для себе я б ще попросив модуляцію G.dmt. Впевнений, що ця комбінація - модуляцію G.dmt (там зможете перемикатись на ADSL2 - але не ADSL2+) i фіксований профіль 8/1 - дасть Вам швидкість вниз 7-8, вверх до 0,7-0,9 (тільки до 0,9 адже це G.dmt). Далі ганяєте кілька днів лінію, переконуєтесь, що все працює, і вирішуєте - треба Вам внутрішню мережу з теоретичною можливістю 24/3 чи ні. Якщо треба, знову звоните 0-800-506-800 - і вимагаєте поставити профіль Ультра 24/3 а також увімкнути AnnexM на АТС. Потім вмикаєте AnnexM на модемі, SRA, бітсвоп - і сподіваєтесь, що зірки Вам сприяють. На світ будете мати згідно тарифу, а з внутрішньої мережі більше - скільки дозволить лінія. У разі проблем, залишитесь на добу без інтернету - позвоните в супорт і вернетесь на фіксований профіль.
http://yfrog.com/20q01j Фантастика, при Ого8 , на піратської бухти завантажувало під 1,5 Мб/с ... Я не одразу й второпав )))) В голові почав сумувати швидкості, і нервувався, що кожен раз більше 900кб/с виходить ))))
Вже швидкість стала така як має бути. А вчора перевіряв її на багато напрямків. Скачками з різних торентів. Скачкою по ФТП з різних серверів. І повсюди вчора була більша в рази від задекларованої ш-ті.
зайдите на сайт Гуугля.сом и Вы узнаете много нового про Укртелеком! А вообще, Укртелеком в 2010г. ОБМАНУЛ ТЫСЯЧИ ЛЮДЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Весной этого года появились два "БЕЗЛИМИТНЫХ" мобильных тарифа. это для пользователей через USB-модем Безлимитные они в первую очередь по тому, что вообще не учитывается трафик! За один абоненты платят 60 грн/мес, за другой 120 грн/мес (везде +ПФ, +НДС) тарифы заявлены без учёта трафика и отличаются скоростью. с августа всех абонентов, что подключились "обрадовали" а точнее абманули - в первом тарифе вдруг появилось ограничение до 5 гигабайт трафика в месяц, а во втором до 10 гигабайт в месяц, а потом Вам скорость снижают до 64мб/сек !!!! и такая скорость у Вас будет до конца месяца!!! т.е. в первый тариф - скорость уменьшают в ЧЕТЫРЕ РАЗА, а во втором ещё больше !!!!!!!!!!! УКРТЕЛЕКОМ ОБМАНУЛ КЛИЕНТОВ!!! ПОЗОР УКРТЕЛЕКОМУ!!!! ДАВАЙТЕ ОБЪЕДИНЯТЬСЯ И БОРОТЬСЯ ЗА СВОИ ПРАВА!!!!
А скажіть в кого який найнижчи пінг наприклад на ya.ru при вільному каналі (тобто без торентів, закачок і т.п.)?
Торент клієнтами юзери "по клали" мережу. УТ був змушений ввести обмеження. До мобілок тепер "кидають" оптику. Перед тим як цитувати глупоти виясніть для себе чим різняться мега- і кіло біти з байтами на купу. ---------- Додано в 20:39 ---------- Попередній допис був написаний в 20:36 ---------- Average=78 ms.
Це показник якості зв'язку. Після вчорашніх на ya.ru сьогодні УТ "бавить" нас ось таким - Average=357 ms. Стрім відео і.т.п. речі "лагають" безбожно.
Minimum = 49ms, Maximum = 52ms, Average = 50ms ---------- Додано в 00:08 ---------- Попередній допис був написаний в 00:07 ---------- тьфу... не додивився шо тема про ОГО - мій результат тоді ігноруйте