Перевели на тариф 4Мб. Швидкість обмежена профілем порту - 2Мб. Супорт сказав що система має автоматично розтиснути і профіль - десь до ранку - але спробую залишити заявку на зміну профілю...
Значить так , 1. В 00:00 - нет пропав 2. в 00:01 відвідав сторінку кервування планами - написано ОГО 8 (ЗАЯВКА) 3. крім сторінки укртелекома нічого не працюєвало 4. 11:00 на сторінці укртелекома вже пише що ОГО 8 (ПОТОЧНИЙ) 5. Включив торрент , з Піратської Бухти завантує ші звідкістю 380-480 Кб/с , тобто в таких межах скаче 6. Швидкість відвантаження поки більше 80 не піднімається, можливо проблема в торантах, можливо в порті ... не знаю ---
Коротше Завантажує не стабільно. Але знову таки, можливо це залежить самого торента. Отож швидкість завантаження в межах 300-460. А от вивантаження впало ... більше 50 не піднімається (
В мене на ОГО4 завантаження до 500 з копійками... Але порт мені розтиснули під 8-ку (от не думав, що на моїй лінії такий профіль буде працювати - 3км до АТС - правда тільки в модуляції G.dmt) - дійсно трохи скаче швидкість - тому дав заявку на профіль рівний ОГО4 - 4/1. Подивлюся, як буде працювати, а після 21 липня вже можна буде керувати тарифними планами. Там незрозуміла ситуація з внутрішнєю мережею ОГО. Хлопаки вже готують внутрішній торент ОГО: http://alkad.org/ Суть в тому, що коли внутрішня мережа пошириться на всю Україну, ого-шники зможуть вантажити з цього трекеру (і не тільки - будь-які дата-сервери ОГО) без обмеження швидкості - скільки дасть лінія. Незрозуміло, як при цьому буде оминатися обмеження встановлене профілем порту?! Вчора з цього трекеру вантажив на швидкості 550Kb/s, на UP десь 80-90Kb/s... Для ОГО8 "завантаження в межах 300-460" - трохи мало. Або мало сидерів, або щось з портом... Для тих, в кого "спокійно, як на цвинтарі - жадних змін" - якщо у вас львівський номер, рахуєтесь за містом (там чомусь дуже строго це дивляться) - а не приміська територія - мали автоматично змінити тариф - і без розмов! Дивіться профіль порту - його автоматично не розтискають, міг залишитися старий, тому швидкість не піднялася. Змінити профіль можна через 0-800-506-800 (безкоштовно зі стаціонарних), або через "Підтримка online" http://www.lv.ukrtelecom.ua/reference/helpdesk/online Я дублював заявку на телефон і online - через 2-3 години міняють, не треба чекати ночі. P.S. Маю ще два провайдери в будинку - Діалект і Астра - але з цими тарифами залишаюся на ОГО. Таки стабільність в ОГО не до порівняння... Та й оптика від Укртелекому не за горами - де вони дінуться
Nemo Така ж ситуація. Поміняли на ОГО 4, але швидкість на порті обмежена (2mb). Подзвонив, написав, чекаю.
А на модемі що? Анекси і т.п...? (свого часу, на ОГО-форумі вичитав усі розгадки) Вчора питав знайомого, которий на 100 гривневому тарифі. Перевели автоматом: -4,09 і 0,76Мб\с.
А як таке зрозуміти? мене перевели на ОГО8,але швидкість лишилася як вОГО2, я їм дзвонила,то мені сказали, що дійсно тариф змінили,а порт лишився на 2. І вони будуть його перевіряти,чи лінія позволяє більшу швидкість.Мали мені подзвонити,брали мобільний тел.,але глухо.А от сьогодні міряю і таке. шось не шарю зовсім.
А знаєте, що вони роблять? Мені поставили профіль від Ультри!!! 24/3 !!! Це на моїй лїнії, де 8-ку тримати проблема... Я так розумію, що мають з Києва вказівку розтиснути профілі для внутрішньої Мережі ОГО - інакше та мережа працювати не буде. От мені й вліпили Ультру (з критичними показниками сигнал/шум як на UP, так і DOWN) ... Там повна плутанина. ADSL2+ не піднімається (вже не кажу про AnnexM). В модуляції G.dmt лінк в'яжеться на 8/1, а в ADSL2 на 13-15/2,3 (це без AnnexM) Отже G.dmt: а тепер ADSL2 (це без AnnexM) - ОГО4 Нараразі лінк тримається стабільно - чим здивований, бо ніякими бітсвопами і SRA не бавився... ---------- Додано в 11:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:28 ---------- Міряйте тільки на Франкфурт - там найточніші показники!
Чим міряєте? Спробуйте Internet Explorer (Опера в мене також спотворює результат). Зрештою - завантажте щось на торенті який має багато сідів (вимкніть обмеження швидкості на Up і DOWN в торенті - будуте мати найточніші дані).
google chrome ---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:14 ---------- Помірялв Мозілою це вже на щось подібне.Але тоді виникає інше питання,якого милого я плачу за 8,якщо у мене їх нема? На торенті максимальна швидкість за ці дні була десь приблизно 550 кБ/с це більше,ніж було раніше,коли було ОГо2, але мені здається,що 550 це і не 8.
Найточніше в мене показує IE Подібне на те, що у чарівної панянки залишився профіль від старого тарифного плану ОГО2 - там ставили обмеження 4/1 Тоді виникає відповідь: вимагайте, щоб профіль порту підняли до 8/1 - як це робити я писав вище (або взагалі профіль Ультра - якщо лінія хороша...). 550 кБ/с у мене зараз на ОГО4, це підтверджує, що профіль у вас старий. Успіхів у неті і... взагалі P.S. Я таки дістав супорт і з третього разу мені виставили правильний профіль для мого тарифу - 4/1. Тепер показники показники моєї 3км лінії задовільні, а в помилках логу модема одні понурі зеро
В 11-00 зателефонував в ТП - і вже годину , як торент завантажує ші швидкістю 850-960. Але я всерівно незадоволений ) Я не так завантаження хотів, я вивантаження. А воно нажаль вище 100кб/с не піднімається. Будемо думати ...