Точно! Бо я про укртелівську підтримку написати не можу. (бо соромно брехати) З моменту переведення телефону на 0 800... всі мої звернення/запитання отримали цілком пристойну відповідь/увагу. Навіть, коли моя заявка на ультру "застрягла", бо Великодні свята були, - щодня дуже чемно вислуховували і вибачалися за затримку. А звернення на тел. 176 (місцева служба) завершилося аналогічними вибаченнями, прийомом дублю заявки і успішним виконанням.
Наразі ультра не з"явилася в тарифах у профілі. Зателефонував на 0-800... , тьотя щось невнятно пробубоніла про якісь порти-шморти і сказала якшо завтра не буде то ше раз подзвонити.
Позавчора зателефонували, що після 12 ночі на сайті з"явиться тариф ультра, його можна буде активувати, а перехід на новий тариф відбудеться після 12 год наступної доби. Все так і сталося. Ось результат
І хтось ше вірить в ті інет мірялки???? єРеально поміряти швидкість можна торентом - дивлячись на роздачу і закачку а таж пінгами, трасерами і візуально як відкриваються сторінки.
Само собою, я не дуже вірю в реальність такої космічної швидкості Перевіряєм в реальних умовах: Торент качає трохи дивно. Швидкість синусоїдою коливається від 10 кб до 1.8 Мб/сек. На тарифі Ого 2 було стабільно в районі 260 кб/сек Тому вирішив перевірити, скачуванням файлу із ФТП. Але штука ше в тому, що не кожен сервер дає качати із себе на супер високій швидкості Принаймні серед моїх нема такого, звідки можна було б тягнути швидше 500-600 кб/сек. Тож я підключився одночасно до п"яти різних ФТП-серверів і запустив на скачування великі файли. Всі п"ять потоків качаються на своїх максимальних швидкостях. Плюс серфінг по сайтах абсолютно вільний і комфортний. Раніше коли забивав канал одним тким файлом, то робити щось інше в інтернеті вже було проблематично. Порадьте хтось місце, звідки можна качати на високій швидкості, бо наразі повністю забити канал мені не вдалося
Мабуть 260 КБ/сек Думаю що в торент клієнті варто поставити кілька закачок з великою кількістю роздаючих і будете мати реальну картину швидкості. А хвилеподібно, бо така якість послуг. В мене теж Воля рулить: А чому ФТП клієнт Тотал командер? Він же ненадійний і незручний. Спробуйте FileZilla
сайти майкрософта, freebsd.org З ваших тестів бачу що 276 АТС має підтримку Анекс М та практично заявлена швидкість на цьому пакеті на даунлоад. Вері Гуд. Як я вже писав раніше Воля і решта провайдерів бореться з кривим торент клієнтом версії 2.0. РІже(дропає) udp пакети.
Фантастична пропозиція від ОГО ОГО! 512-2010 - 512/256 кбіт - за 60 грв То мегакруто!!! Інші тарифи без змін. І де той Київстар зі своєю оптикою... PS Хто тут на Ультрі? MARTINI, levandivka - шо там ся коїть з конектом? Стабільний?
а я скаржуся. Конект стабільний, тобто модем не роз"єднується, але швидкість - синусоїда. В перші дні було нормально, тішився як слонь, але далі з кожним днем все гірше і гірше. Зараз працювати практично неможливо. З частотою приблизно в 1 хв швидкість скаче від максимуму до мінімуму, майже до нуля, що аж аська в цьому мінімумі вилітає в оффлайн, веб-сторінки не відкриваються, торент не качається. Після зупинки знову розганяється і так постійно. Вчора телефонував в підтримку, питали про лампочку ДСЛ на модемі, щоб слідкувати як вона себе поводить в моменти отого мінімуму. Ще сказали спідтестом протягом дня замірять температуру перевіряти швидкість і сьогодні зателефонувати ще раз та повідомити про результат. На тарифі ОГО 2 швидкість була стабільна. Якщо б мені зараз гарантували, що при переході назад на ОГО 2 все повернеться як було, я б так і зробив, проте маю сумніви в тому, тож сподіваюся, що підтримка відреагує і ситуацію або виправлять або порадять щось внятне.
ХЗ, АСЯ - дівчинка вредна, і до "Ультри" викаблучувалася... 470Мб одним потоком - 4 мінути. Задовольняє.
Гадаю це одна з основних причин чому не ввели і невідомо коли введуть тариф 8/2 за 150 грн. Купа споживачів жаліється саме на такі проблеми і власне після кілька-денного нормального користування від самого початку. Кому як повезло з портом та охолодженням у серверній. Багато з тих "щасливців" чекають на тариф 8/2, бо мають вже досить тієї "ультри" особливо якщо модем не підтримує опції SNR.
Встановлення останньої версії прошивки допомогло, швидкість знову стабільна. Дякую Левандівці за консультації