ОГО - нові тарифи

Тема у розділі 'www', створена користувачем Nemo, 6 бер 2010.

1. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Точно!
    Бо я про укртелівську підтримку написати
    не можу. (бо соромно брехати)
    З моменту переведення телефону на 0 800... всі мої звернення/запитання отримали цілком пристойну відповідь/увагу. :)
    Навіть, коли моя заявка на ультру "застрягла", бо Великодні свята були, - щодня дуже чемно вислуховували і вибачалися за затримку.
    А звернення на тел. 176 (місцева служба) завершилося аналогічними вибаченнями, прийомом дублю заявки і успішним виконанням.

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Наразі ультра не з"явилася в тарифах у профілі. Зателефонував на 0-800... , тьотя щось невнятно пробубоніла про якісь порти-шморти і сказала якшо завтра не буде то ше раз подзвонити.

• Подобається Подобається x 1
  3. Nemo

Nemo Well-Known Member

А що це за номер місцевий такий -176???
    Там вроді був 2978783 - тепер він перекидає на Київ...

4. levandivka

Довідка Укртелу. по всім питанням. місцева.

5. MARTINI

Позавчора зателефонували, що після 12 ночі на сайті з"явиться тариф ультра, його можна буде активувати, а перехід на новий тариф відбудеться після 12 год наступної доби. Все так і сталося. Ось результат

6. Nemo

Nemo Well-Known Member

84 Mb\s ??? То круто. Вітаю. То якийсь новий ADSL10+... Тре якись мОдем з активним охолодженням :)

7. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Цікаво. Чому ж швидкість така велика? Та й рядові ADSL модеми не мають такої пропускної здатності.

8. Tony

Tony Well-Known Member

І хтось ше вірить в ті інет мірялки???? :)
    єРеально поміряти швидкість можна торентом - дивлячись на роздачу і закачку а таж пінгами, трасерами і візуально як відкриваються сторінки.

9. MARTINI

Само собою, я не дуже вірю в реальність такої космічної швидкості :) Перевіряєм в реальних умовах:

Торент качає трохи дивно. Швидкість синусоїдою коливається від 10 кб до 1.8 Мб/сек. На тарифі Ого 2 було стабільно в районі 260 кб/сек

Тому вирішив перевірити, скачуванням файлу із ФТП. Але штука ше в тому, що не кожен сервер дає качати із себе на супер високій швидкості :) Принаймні серед моїх нема такого, звідки можна було б тягнути швидше 500-600 кб/сек. Тож я підключився одночасно до п"яти різних ФТП-серверів і запустив на скачування великі файли.

Всі п"ять потоків качаються на своїх максимальних швидкостях. Плюс серфінг по сайтах абсолютно вільний і комфортний. Раніше коли забивав канал одним тким файлом, то робити щось інше в інтернеті вже було проблематично.

Порадьте хтось місце, звідки можна качати на високій швидкості, бо наразі повністю забити канал мені не вдалося :)

10. Максим Великий

Мабуть 260 КБ/сек :)

Думаю що в торент клієнті варто поставити кілька закачок з великою кількістю роздаючих і будете мати реальну картину швидкості.
    А хвилеподібно, бо така якість послуг. В мене теж Воля рулить:

11. MARTINI

12. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

сайти майкрософта, freebsd.org

З ваших тестів бачу що 276 АТС має підтримку Анекс М та практично заявлена швидкість на цьому пакеті на даунлоад.
    Вері Гуд.

Як я вже писав раніше Воля і решта провайдерів бореться з кривим торент клієнтом версії 2.0. РІже(дропає) udp пакети.

13. Nemo

Nemo Well-Known Member

Фантастична пропозиція від ОГО
    ОГО! 512-2010 - 512/256 кбіт - за 60 грв
    То мегакруто!!! Інші тарифи без змін.
    І де той Київстар зі своєю оптикою...

PS Хто тут на Ультрі? MARTINI, levandivka - шо там ся коїть з конектом? Стабільний?

14. levandivka

Не скаржуся. :bazar:
    З рапіди 2500 на рапіду 160.

15. MARTINI

а я скаржуся. Конект стабільний, тобто модем не роз"єднується, але швидкість - синусоїда. В перші дні було нормально, тішився як слонь, але далі з кожним днем все гірше і гірше. Зараз працювати практично неможливо. З частотою приблизно в 1 хв швидкість скаче від максимуму до мінімуму, майже до нуля, що аж аська в цьому мінімумі вилітає в оффлайн, веб-сторінки не відкриваються, торент не качається. Після зупинки знову розганяється і так постійно. Вчора телефонував в підтримку, питали про лампочку ДСЛ на модемі, щоб слідкувати як вона себе поводить в моменти отого мінімуму. Ще сказали спідтестом протягом дня замірять температуру перевіряти швидкість і сьогодні зателефонувати ще раз та повідомити про результат.

На тарифі ОГО 2 швидкість була стабільна. Якщо б мені зараз гарантували, що при переході назад на ОГО 2 все повернеться як було, я б так і зробив, проте маю сумніви в тому, тож сподіваюся, що підтримка відреагує і ситуацію або виправлять або порадять щось внятне.

16. levandivka

ХЗ, АСЯ - дівчинка вредна, і до "Ультри" викаблучувалася...
    470Мб одним потоком - 4 мінути.
    Задовольняє.

17. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Гадаю це одна з основних причин чому не ввели і невідомо коли введуть тариф 8/2 за 150 грн. Купа споживачів жаліється саме на такі проблеми і власне після кілька-денного нормального користування від самого початку. Кому як повезло з портом та охолодженням у серверній.
    Багато з тих "щасливців" чекають на тариф 8/2, бо мають вже досить тієї "ультри" особливо якщо модем не підтримує опції SNR.

18. Максим Великий

Чув, що деколи радять почистити комп'ютер від вірусів, або купити офіційну Windows:dntknw::haha:

19. levandivka

Воля най собі рулить...
    [​IMG] [​IMG]

20. MARTINI

Встановлення останньої версії прошивки допомогло, швидкість знову стабільна. Дякую Левандівці за консультації :)

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)