Київстар має об'єднатися з білайном (тут). І Литовченко обіцяв не пхати свої дроти, там де вже впхав Білайн, навіщо ж?
Шановні... на ОГО щось назріває. Вперті плітки (наразі) що вже сьогодні для всієї України виставлять нові тарифи. Вроді ОГО4+ і ОГО8+ не буде. Залишать 256, 1, 2 Мб\c а далі 24\3 Мб\c. Так, я не помилився - Down 24 та Up 3 Останній тариф - 24\3 - це в кого скільки лінія зможе витягнути. Оріентовна ціна 200 грв... Запевняють, що це не першоквітневий жарт! Хочеться сподіватися... ---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ---------- З'явився «ОГО!Ultra» 24 Мбіт/с на 3 Мбіт/с 200грв http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/
Прелесно. Київські користувачі ОГО за 150 грн. отримали 8 мегабіт, всім решта так і залишили 2-ва. Я думаю що жодному сьогодні не вдасться так "пожартувати" як це зробили маркетологи УТК, враховуючи те що більше 8 мегабіт можуть давати мізерна частина тел. ліній. Залишається слабка надія що це все лише 1 квітня і тарифи 4 та 8 відновлять.
Є ще один варіант, особливо для тих хто не має поблизу альтернативного провайдера. Створювати з сусідами мережу і купляти цей пакет ультра. Особливо це вигідно якщо сусіди вже мають ОГО. Чим менше користувачв ОГО на одній будинникові АТС тим краще параметри лінії і відповідно можливість мати >= 8 мегабіт.
Ну і що з того? А як Ultra не підходить? А 95% цей тариф елементарно невигідний - лінія не витягне! Лишаються старі дорогі 1 і 2 Мб ??? Таки треба тікати. ---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ---------- Не варіант! Для цього треба, щоб лінія була ідеальна, тримала ці 24 Мб - щоби було що ділити. Там передбачається адаптивний профіль на порті - можете отримати тільки 4 - 8 Мб...
То в чому проблема ? Середня нехай буде 6 мегабіт. Знаходим сусіда та створюєм з ним мережу (витапара, вай-фай). Оплата - 100 грн. з "носа" за 3 мегабітний тариф. . Що найбільше за три місяці окуповується дана модернізація.
Київські тарифи вигідніші. 150 грв - 8 Мб. Навіть якщо ділити - по 4 Мб виходить - за 75 грв. От в чому проблема...
І це дійсно Київські тарифи у набагато вигідніші. Власне сусіди в мене об"єднались,а я не можу,потрібно стіни бовбати щоб шнур пропустити. Або вай фай адаптер купувати(також не вигідно).Слушна думка,потрібно шукати іншого провайдера,але де і якого,як немає!
Коштує 15 доларів як зовнішній так і внутрішній. Хтось вже перейшов на новий тарифний план з 24 Мб/с? - виложіть тест швидкості.
До кінця весни 2010 всі решта міст будуть мати київські тарифи. Інформації можна довіряти так як це з того ж джерела яке анонсувало тариф ультіма.
Вже є перші відгуки по Ультрі Засада1 - не всі модеми підтримують технологію SRA (Seemless rate adaption), необхідну для динамічного профілю на цьому тарифі. Засада2 - у багатьох дійсно піднімається велика швидкість - але розриви що 5 хвилин. Засада3 - після невдалої апробації Ультри вже неможливо повернутися на попередній стабільний тариф - 4 і 8 вже замовити неможливо. Висновок1: Укртелеком панічно намагається втримати абонентів перед натиском оптики - от і виставив на продаж все, що можна витиснути з ADSL2+ - далі рухатися нікуди. З осені вроді збираються масово тягнути оптику... Висновок2: мабуть з Ультрою не варто поспішати - почекати київських тарифів...
Хм... в мене в один прекрасний день тупо збільшилась швидкість від 2-х до 4- разів за ту саму вартість... Зайшли в особистий профіль від ОГО - на ті самі 150грн - більша швидкість - новий тариф, самі поміняли... Щодо теми надалі: 1. Розриви - не наблюдаються. 2. Швидкість - поки реклама, качаю той фільм, який дивилась до неї... встигаю сходити в туалет і зробити си кави... 3. Щодо мобільного ОГО - нажаль нем азара модемів... чекаю... бо тра... і ніякий зоряний колгосп чи полосатий яй не змінить моєї думки ні про тарифи, ні про те що наразі доводиться бігати з мобільним по хаті... (у Львові... біля вишки), що вже казати бігати з ноутом...
Так виглядає, що пані Iriska зі Львова і щось ґрунтовно наплутала... У Львові за 150 грв Ви Ультру 24\3 вибрати не могли, бо там тариф 200 грв. Саме про нестабільність (розриви) ультратарифу була мова. От відважний пан levandivka дійсно спокусився і перестрибнув на Ультру - новин від нього у цій гілці більше немає, мо парубка спіткала Засада 1-3. А може бекапить інет від ультращастя... А за 150 грв у Вас міг бути ОГО 2+. Вірю, що він працював без розривів синхронізації. У Києві за 150 грв вже ОГО! 8 - але панєнка зі Львова... Є добрі новини: таки київські тарифи поширять на Україну у травні-червні. Більше того, можливо тарифи будуть ще більш вигідними - можливо 4 Мб за 100 грв. Дасться чути...
1. Ніц страшного не спіткало, розгрібаю 10 Гіг графіки, натягнутої за вчора і вночі ще в активному ОГО4. Просто, не цікаво відповідати на зойки "йой, тікать надо!". 2. Лишатися на своєму ОГО4, чи переходити - втрат жодних. Швидкість не впаде, ціна не міняється, перехід безкоштовний. 3. Заявку подав, бо МОЖЕ бути краща швидкість (хоч і зараз не скаржуся). 4.Після свят, коли матиму результат, повідомлю. Не сумнівайтеся.
Я у 2008-му пробував користуватись CDMA інтернетом на звичайному телефоні (Нокія 2125). Якість поганенька, часом не вдавалось викачати файл розміром 1Мб, тоді як на Київстарі таких проблем не виникало. Як в них зараз з якістю - не перевіряв. ---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ---------- Мережу вони скоріш за все встигли зробити дуже давно. Спершу оптика використовалась лише для зв'язку між базовими станціями, а тепер керівництво Київстару побачило, що можна цю ж мережу застосувати і для стаціонарного інтернету.