ОГО - нові тарифи

Тема у розділі 'www', створена користувачем Nemo, 6 бер 2010.

1. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Київстар має об'єднатися з білайном (тут). І Литовченко обіцяв не пхати свої дроти, там де вже впхав Білайн, навіщо ж?

2. Nemo

Nemo Well-Known Member

Шановні... на ОГО щось назріває. Вперті плітки (наразі) що вже сьогодні для всієї України виставлять нові тарифи.
    Вроді ОГО4+ і ОГО8+ не буде.
    Залишать 256, 1, 2 Мб\c
    а далі 24\3 Мб\c.
    Так, я не помилився - Down 24 та Up 3
    Останній тариф - 24\3 - це в кого скільки лінія зможе витягнути. Оріентовна ціна 200 грв...
    Запевняють, що це не першоквітневий жарт! Хочеться сподіватися...

---------- Додано в 14:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:38 ----------

З'явився «ОГО!Ultra»
    24 Мбіт/с на 3 Мбіт/с 200грв
    http://my.ukrtelecom.ua/ua/group_wide/dsl_init/tariff/

• Подобається Подобається x 2
  3. Karmeluk

Karmeluk Well-Known Member

Прелесно. Київські користувачі ОГО за 150 грн. отримали 8 мегабіт, всім решта так і залишили 2-ва. Я думаю що жодному сьогодні не вдасться так "пожартувати" як це зробили маркетологи УТК, враховуючи те що більше 8 мегабіт можуть давати мізерна частина тел. ліній. Залишається слабка надія що це все лише 1 квітня і тарифи 4 та 8 відновлять.

4. Nemo

Nemo Well-Known Member

Не відновлять. Всіх некиян просто кинули. Таки треба шукати іншого провайдера.

5. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Не шуміть.
    Вже прийняли заявку на безкоштовну зміну ОГО4->ОГО!Ultra

6. Karmeluk

Є ще один варіант, особливо для тих хто не має поблизу альтернативного провайдера.
    Створювати з сусідами мережу і купляти цей пакет ультра. Особливо це вигідно якщо сусіди вже мають ОГО. Чим менше користувачв ОГО на одній будинникові АТС тим краще параметри лінії і відповідно можливість мати >= 8 мегабіт.

7. Nemo

Nemo Well-Known Member

Ну і що з того? А як Ultra не підходить? А 95% цей тариф елементарно невигідний - лінія не витягне! Лишаються старі дорогі 1 і 2 Мб ???
    Таки треба тікати.

---------- Додано в 16:20 ---------- Попередній допис був написаний в 16:17 ----------

Не варіант! Для цього треба, щоб лінія була ідеальна, тримала ці 24 Мб - щоби було що ділити. Там передбачається адаптивний профіль на порті - можете отримати тільки 4 - 8 Мб...

8. Karmeluk

То в чому проблема ? Середня нехай буде 6 мегабіт. Знаходим сусіда та створюєм з ним мережу (витапара, вай-фай). Оплата - 100 грн. з "носа" за 3 мегабітний тариф. . Що найбільше за три місяці окуповується дана модернізація.

9. Nemo

Nemo Well-Known Member

Київські тарифи вигідніші. 150 грв - 8 Мб. Навіть якщо ділити - по 4 Мб виходить - за 75 грв. От в чому проблема...

10. amfotebra

amfotebra New Member

І це дійсно Київські тарифи у набагато вигідніші.
    Власне сусіди в мене об"єднались,а я не можу,потрібно стіни бовбати щоб шнур пропустити. Або вай фай адаптер купувати(також не вигідно).Слушна думка,потрібно шукати іншого провайдера,але де і якого,як немає!

11. Максим Великий

Максим Великий миється в бані

Коштує 15 доларів як зовнішній так і внутрішній.
    Хтось вже перейшов на новий тарифний план з 24 Мб/с? - виложіть тест швидкості.

• Подобається Подобається x 1
  12. Karmeluk

До кінця весни 2010 всі решта міст будуть мати київські тарифи. Інформації можна довіряти так як це з того ж джерела яке анонсувало тариф ультіма.

• Подобається Подобається x 3
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

тобто?

200 грн. за ультіма?

14. Karmeluk

15. Nemo

Nemo Well-Known Member

Вже є перші відгуки по Ультрі
    Засада1 - не всі модеми підтримують технологію SRA (Seemless rate adaption), необхідну для динамічного профілю на цьому тарифі.
    Засада2 - у багатьох дійсно піднімається велика швидкість - але розриви що 5 хвилин.
    Засада3 - після невдалої апробації Ультри вже неможливо повернутися на попередній стабільний тариф - 4 і 8 вже замовити неможливо.
    Висновок1: Укртелеком панічно намагається втримати абонентів перед натиском оптики - от і виставив на продаж все, що можна витиснути з ADSL2+ - далі рухатися нікуди. З осені вроді збираються масово тягнути оптику...
    Висновок2: мабуть з Ультрою не варто поспішати - почекати київських тарифів...

16. Iriska

Iriska Well-Known Member

Хм... в мене в один прекрасний день тупо збільшилась швидкість від 2-х до 4- разів за ту саму вартість... Зайшли в особистий профіль від ОГО - на ті самі 150грн - більша швидкість - новий тариф, самі поміняли...

Щодо теми надалі:
    1. Розриви - не наблюдаються.
    2. Швидкість - поки реклама, качаю той фільм, який дивилась до неї... встигаю сходити в туалет і зробити си кави...
    3. Щодо мобільного ОГО - нажаль нем азара модемів... чекаю... бо тра... і ніякий зоряний колгосп чи полосатий яй не змінить моєї думки ні про тарифи, ні про те що наразі доводиться бігати з мобільним по хаті... (у Львові... біля вишки), що вже казати бігати з ноутом...

• Подобається Подобається x 1
  17. Nemo

Nemo Well-Known Member

Так виглядає, що пані Iriska зі Львова і щось ґрунтовно наплутала... У Львові за 150 грв Ви Ультру 24\3 вибрати не могли, бо там тариф 200 грв. Саме про нестабільність (розриви) ультратарифу була мова. От відважний пан levandivka дійсно спокусився і перестрибнув на Ультру - новин від нього у цій гілці більше немає, мо парубка спіткала Засада 1-3. А може бекапить інет від ультращастя...
    А за 150 грв у Вас міг бути ОГО 2+. Вірю, що він працював без розривів синхронізації. У Києві за 150 грв вже ОГО! 8 - але панєнка зі Львова... Є добрі новини: таки київські тарифи поширять на Україну у травні-червні. Більше того, можливо тарифи будуть ще більш вигідними - можливо 4 Мб за 100 грв. Дасться чути...

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

У мене швидкість від 2,5 до 3,5 мб/сек, при задекларованій 2,0 мб/сек.

19. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

1. Ніц страшного не спіткало, розгрібаю 10 Гіг графіки, натягнутої за вчора і вночі ще в активному ОГО4. Просто, не цікаво відповідати на зойки "йой, тікать надо!".
    2. Лишатися на своєму ОГО4, чи переходити - втрат жодних. Швидкість не впаде, ціна не міняється, перехід безкоштовний.
    3. Заявку подав, бо МОЖЕ бути краща швидкість (хоч і зараз не скаржуся).
    4.Після свят, коли матиму результат, повідомлю. Не сумнівайтеся. :hi:

20. sselev

sselev Well-Known Member

Я у 2008-му пробував користуватись CDMA інтернетом на звичайному телефоні (Нокія 2125). Якість поганенька, часом не вдавалось викачати файл розміром 1Мб, тоді як на Київстарі таких проблем не виникало. Як в них зараз з якістю - не перевіряв.

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:29 ----------

Мережу вони скоріш за все встигли зробити дуже давно. Спершу оптика використовалась лише для зв'язку між базовими станціями, а тепер керівництво Київстару побачило, що можна цю ж мережу застосувати і для стаціонарного інтернету.

а де твій аватар? :)