У мене стара 76 лінія (центр). Коли я підключився до ОГО півтора роки тому, там була акція - перший місяць інтернету безкоштовно. Тому я не довго думаючи відразу вибрав найбільший тариф - 4Мб. Протягом місяця цю швидкість воно мені давало без проблем. Потім, коли халява скінчилася, я перейшов на 2Мб. Але я тепер знаю, що мінімум 4 мбіт моя трухлява лінія забезпечить. Тож з нетерпінням чекаю нових швидкостей
Вона вже давно 276 . Це типу її апгрейдили. Хоча у мене блокиратор залишився і якість залишилась на тому ж рівні. За моїми розрахунками 6 мегабіт має потягнути. У вас анексМ модуляція ?
А що 4 мбіта небуде???? Нехочу їх! прийдеть на 2-ці сидіти (((( Насправді 8-ку витягне тільки ті де є АннексМ а це значить що у Львові буквально пару АТС в центрі.... Хіба вчтигнуть всі апгрейднути і поміняти кабелі
Скептики вже стверджують, що взагалі нових тарифів на Україну не буде. Спочатку говорили про травень, потім квітень, тепер на осінь... Сумно. 4 мбіта??? Лиш би тарифи дали... А там вибираєте тариф 8/2, а далі регулюєте профіль на порті - скидаєте до рівня, з яким задовільно працює Ваша лінія... P.S. В Києві велика конкуренція провайдерів - оптика вже відбирає в УТ клієнтів - от УТ і знизив киянам тарифи. А нас ще довго можуть тримати на старих тарифах. Побачимо...
Пройшла інформація (наразі непідтверджена!!!) про оптику від УТ: збираються видаляти старий кабель радіоточки, а його каналом тягнути оптичний кабель в будинок.
150 тис. в рік, це ж скільки років потрібно щоб донести то до широкого загалу. На сам Львів виходить біля трьох років. З такими темпами, вони пролітають. Поки ставитимуть оптику, то щось нове появиться.
Мобільний безлімітний інтернет від ОГО Укртелеком увів нові безлімітні тарифи на мобільний інтернет.Що цікаво першовідкривачем в Україні по безлімітних тарифах був СДМА Україна,у нього за 65 грн/міс надається швидкість до 144 кбіт/сек,а Укртелеком їх переплюнув у нього за 60 грн 256 кбіт,а за 120 грн необмежена швидкість до 3.6 мбіт. Бачу починається бурхливий розвиток мобільного безлімітного інтернету,нам простим користувачам це тільки на руку. Доречі значить слід очікувати у травні збільшення швидкості інтернету у два рази,тобто 2 мегабіти вже будуть коштувати 100 грн а не 150 грн як зараз. Хто що скаже на дану ситуацію,може хтось вже користується Укртелекомівським безлітним нетом,у мене друг хоче підключитися бо до інших провайдерів підключитися не має можливості??? http://www.ukrtelecom.ua/services/cu...ariff/internet
Що ж затишшя у темі,нові тарифи у Львові будуть 100 % по тій причині,що багато провайдерів наступає на ноги ОГО і огістам прийдеться скинути ціни щоб мати можливість конкурувати з ними + Укртелеком увів нові безлімітні тарифи на мобільний інтернет http://www.ukrtelecom.ua/services/customers/mobile/tariff/internet Значить незабаром будуть нові тарифи на ОГО в інших містах крім Києва. П.С.Чекайте бурхливого розвитку мобільного безлімітного нету )
Я вже положив свій контракт з Утелом (Юнет40) в кишеню куртки жеби перейти з нього на отой на 60 грн. Але з другого боку страшнувато мені. Вже і так вечорами в мене (Винники) конект рве регулярно. Вже 2 рази жалівся в сервісцентр. А якшо ше купа людей на ту бідну вишку сядуть. Шо тоді? Хтось підніме потужності? Сподіваюся шо так. Буду посмотрєть.
Доречі а яка у вас швидкість нету середня і яке загалом покриття по Львові(цікавлюся бо друг хоче собі теж підключити)???
Сорі, але відповідей не маю. Знаю шо в Винниках покриття нормальне. Навіть на загородді (то такий троха віддалений район і ше знизу ніби в ямі) в сестри на другому поверсі тягне. А якшо ше на довгім дроті на карниз повішати то вообще три-чотири поділки з пяти. Але то не кожен модем можна причепити до 2-метрового ЮСБ продовжувача. Ві Львові теж має бути все пучком. Вони ж вишки ставлять на свої ж криші. Я такий інтернет зорганізував ше 2 людям - не жаліються (правда вони його використовують шоб пошту читати і раз в тиждень в контакт зайти). По швидкості я лічно тоже не знаю бо зараз великих закачок не роблю, а на сторінках форуму то не потестиш. Начальник казав шо в нього в час коли Меркурій наближається до Венери може дойти до 2 МБіт. А так від 800 до півтори раніше бувало. Переведуся на безлім то перевірю то основатєльно і відпишу
Невже і справді таку швидкість можна отримати на мобільний? Щось мало віриться... Тоді не має сенсу залишатися на дротовому ADSL! І що там значить "В національному роумінгу 5120 Мбайт" ??? Київстар проснувся зі своїм "Домашнім..." - тарифи хороші: http://www.kyivstar.ua/internet/ Там оптика... Тільки незрозуміло, коли вони мережу встигли кинути? Може просто кооперуються з Білайном?
Думаю просто дві компанії співпрацюють. Та й не дуже вигідно конкурувати там де вже абоненти підключені.
в будинку є і Київстар, і Білайн=) Щось мені підказує, що Київстар теж буде каналами Голдентелекому користуватись!