Відповідь: як оновити ICQ та нема в ніц ніц цікавого, хіба те, що "халф-лайф други" бавитися можна просто.... в лінуху навіть вайном не запустиш......... маю кнопікс -- лівсіді, не виходе.......
Відповідь: як оновити ICQ я тойвот вже постукала....а ви мовчите Додано через 2 хвилини ну....переходьте на вісту я вже як два тижні на вісті (купа лагів, і всякої каки)правити невмію не програмер.....немаю того абстрактного мислення....тіко адмін
Відповідь: як оновити ICQ може, по пиву? теж хочу бути адміном може, просто не пробував? Додано через 38 секунд тобі то левандівка обіцяв?! Додано через 1 хвилину за настінку - до востанньої флєшки пива!
Відповідь: як оновити ICQ пиов пити завжди добре, але я його багато не пю, бо не лізе я ж маленька худенька а битись не тре і не настінка!, а настінька!!!!
Відповідь: як оновити ICQ та ні, у мну просто руки криві....... )) це тобі левандівка сказав, що він мені обіцяв, що ти поставиш федору?.. коли, де, яке пиво?... Додано через 1 хвилину етапять!.....
Відповідь: як оновити ICQ "квіпову братву" вже збирати?.... Додано через 32 секунди пс. шапками ... тобто смайлами закидаємо!...
Відповідь: як оновити ICQ ну то всьо хотіли на піво? йдемте на піво але ввечері в дзигу на живе Бум форцувати ну то як?
Відповідь: як оновити ICQ ну коли мен зарплату дадуть а то 10 гривень у кишені так не годиться десь після 7 числа..напевно...а в п*ятницю я відчалюю на Шешори
Відповідь: як оновити ICQ Давайте пупер'е, я хоч всіх навчу нормальні параметри в ньому виставляти, аби я нормально літери бачив і, ї, є та їх великі еквіваленти.
Відповідь: як оновити ICQ ввечері 14 липня буду у Львові....але не в стані і ще в тата день народження.... їду туби 12 Додано через 6 хвилин та ну
Відповідь: як оновити ICQ Ггг... може гілку переназвати на "балачки путєрщиків", але щоб не перетворилось на БФ П.С. А квіп таки рулить
Відповідь: як оновити ICQ можна я до речі! знесла федору...таке полегшення на серці тепер .... хочу собі зараз фрібзді поставити