Хз куда это лучче запостить, ну пусть будет здесь. Прощаюсь с Львовским форумом. Искреннее Спасибо всем форумлянам. ЛФ действительно был частью жизни.
І кави не поп"єте? Даремно. Кава смачна. Доречі! Люди! Зараз по 1+1 іде концерт Джексона. Підкажіть, що то за концерт і звідки його можна зпомпувати? Дружина в захваті. Спасибі.
От капець, не думала я , що так буває. Коли людині погано і вона пише в "оптимістичній" темі "...мені сьогодні гірше всіх..." їй ще й карму знімають , неперевершено коментуючи: 04.09.2009 00:28 Іспанка "З ЛФ вас ніхто вижити не хоче - легше модерацію сприймайте" п.с. в даному випадку я не коментую чи обговорюю дії модератора, а дивуюсь із "великого співчуття" іншого форумлянина...
Елтон Джон усиновить українського ВІЛ-хлопчика Всесвітньо відомий британський співак сер Елтон Джон заявив, що хоче всиновити, разом зі своїм партнером Девідом Фернішем, 14-ти місячного ВІЛ-позитивного хлопчика Лева, який зараз живе у дитбудинку в Макіївці. Елтон Джон відвідував Макіївський спеціалізований будинок для ВІЛ-позитивних дітей у Донецькій області. http://www.bbc.co.uk/ukrainian/entertainment/story/2009/09/090913_elton_john_adoption_kk.shtml
Чекайте, а одностатевим парам хіба не було заборонено всиновлювати дітей? Наскільки я пам'ятаю, не дозволялося.
Привіт всім, постійним. Звуть мене Зулус і від нині я буду пробувати оселитись, ба навіть адаптуватись до вашого ресурсу. Будьте терплячі і милосердні, бг, до імігранта(тобіш мене!)..
Зулус, прошу срочно сообщить о прогнозе погоды в Флуфусии на 3 октября. Собираемся с семьёй на пикник - друзья пригласили.
Ясно ясно.. Хих.. Погода ясна, сонячна; спокійний, лагідний вітерець; тиха і прозора вода у блакитній затоці; температура 36,6.. Приїжайте не пожалієте! :підморгнув:
Шо не знаю, то не знаю. На даний час така інформація. Поміняєте спосіб життя, мислення, поведінки та інші моменти в житті. інформація теж може поміняєтись в ту, чи іншу сторону.
Цікава інформація береться в просторі. Є таке поняття просторовий банк інформації, щось близьке до ефіру. Ви ж самі знаєте скільки різних радіохвиль вібрує в просторі. За рахунок них ми дивимось телевізор, слухаємо радіо, мобільні телефони, інтернет. Джерелом цієї інформації є передавачі. Одним із таких передавачів-приймачів є людина, незалежно від того вірити Ви в це, чи ні...