Аха )) "Лишь известностью не обеспеченные..." (с) Р. Рождественский. Мне их имена неизвестны, если можно - список в студию.
Офтоп: Якось мене відрядили з чиїмось велосипедом за "піддачею" - 4 км (у студентських таборах). Повертаючись назад зрізав кут - поїхав через ліс - і зустрів компанію польських студентів, які глушили горілку, закусюючи зеленими яблуками. Запросили до гурту, пояснили мені, що означає польське слово "кАрняк" ("штрафна", хоч ми не домовлялися пити разом)... Закінчилося тим, що я, ведучи велосипед в руках, на міг поцілити у хвіртку. І поляки прозвали мене "хлоп, якого вів велосипед". Так і називали до кінця зміни. Веселі компанійські хлопці!
Якщо на оффтопні дописи спочатку ставити смайл off ага, такий от, а потім переносити все сюди, то буде тема з самими такими смайликами. Нам то нічо пару зайвих разів поклікати на них, щоб дізнатись що там написано, а що посторонні подумають?
Нирванка, Вы - гений , я бы сам ни в жисть не догадался )))))))) интересно, как levandivka это прокомментирует
Ну раз филолог - расскажите про реформу русского правописания. Как теперь надо писать - мышь, мышЪ или мыш ? Или в зависимости от пола ?
Реформ, в том числе глупых, было так много, что мышЪ уже сам (сама, само?) иногда сомневается как правильно Но если пол деревянный (а не стеклянный с оловянным), то зверь легко его прогрызет. Поэтому, в конечном итоге, правильнее всего писать котЪ или коть. Для надежности.
Кавказ. Урок російської мови. Вчитель каже: -Дэти, это понять нельзя, это надо запомнить: вилЬка и тарэлЬка пишэтся бэз мягкого знака, а кон и ноч пишэтся с мягким знаком
Ех...життя триває, різні події відбуваються, так ото деколи хочеться сісти за комп та й написати щось на форумі... Але що ж писати - один допис - "то оффтоп", інший допис взагалі викидається...то називається "трудно", так дописувати на форумі, навіть забувається про що ж хотілось написати і в якій темі... п.с. тому наразі пишу в темі "Оффтопи"
Можна написати ХіМ, але статут російської армії велить використовувати спочатку кнопочку М, а потім Х.