Кажуть причина дуже й дуже пікантна. Він не збирався помирати, просто гострих відчуттів захотілося... Отакий собі цікавий чоловік... Виявляється, від мастурбації помирають... От нема вам що робити...
помирають не від неї. Ви Жюльєтту маркіза де Сада читали ? чи подібну літературу - Мазоха, земляка нашого.. чи щось сучасніше - тут багато дітей, тому рекламувати не буду.. феєричний оргазм в стані асфікції самі колись розберуться..... то цікавий був чоловік. з українськими коренями, між іншим. книжок пару написав, але про їньше..... - не читала , правда.
Философское отступление. В городах людностью свыше полумиллиона человек дорога дом-работа (учеба) и обратно - это нередко "заряд бодрости и хорошего настроения" (надеюсь, все уловили иронию) на весь день. Теперь сабж. Однако если заглянуть в ЛФ -скую баню, полную медиамаркетов, стресс уходит, а настроение улучшается : )
Те що він у Бастілії написав було цікавіше. Хоч в ориґіналі не збереглось. Хм там звичайно не від мастурбації помирали. Можуть і постійно присутні, вдень і вночі. Тільки но спамер-офтапер нашкрябав свій спам-офтоп а тут: :
Вона, вона. Саме цю пісеньку я і мав на уваі. Офіцер СБУ який мені у Львові чистив мешти ставив мені цю пісеньку кожен ранок як у мене було похмілля. Знущався, сволоч. Взагаліто були веселі дні тоді. Коли жив за оперним (то я із доносів які на мене писали і я їх потім читав) мав звичку сцяти на рускоязичних бабушек із третього поверху. Коли раз правда викинув всі меблі через вікно то прокидаюсь вікна розбиті в трипі... а бабушкі зробили мені комплімент. Чую кричать знизу з двору "он хоть і наркоманін но хоть людей не убіваєт как наши". Отака от львівська правда...
Якшо украинскими то на все добре. Такжэ и российский. Надо. своих поддерживать. Я езжу тольоко на машинах, российской марки. А американский или какой нибудь японский - вопрос. Тому що воны далэче. Щось у вас тут правила завжды новы. Важко. Чую что у Вас нос по ветру.
Борис, тільки не козачкам з сусідньої держави чи форумчанам в "штатском". Виключно для представників 5-ї колони. Думаю їх імена тут всім відомі.