Оффтопи

Discussion in 'Всяке різне' started by Romko, Apr 20, 2009.

1. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Не треба так самовпевнено судити про чужу парафію. Зробити дійсно дизайн (бо я не знаю про що ви говорите) зовсім не легко. Проте якщо ви просто мали на увазі потицяти кнопочки в Фотошопі - то прощаю. Ось, добрі люди ссилку дали http://ragu.li/

А, ви про це... Ну тоді так. Треба такі "спеціалісти", по 200 $, календарики клепати.

2. poetka

poetka Дуже важлива персона

Який він там зайчик........
    От,щодо грубості він таки майстер.Не виважений самовпевнений хам!!!!!!!!!!А за цією ссилочку,самі будь-ласка...

• Подобається Подобається x 2
  3. Леді_І

Леді_І Well-Known Member

Ну прям бумеранг...
    Не будьте такі зверхні, бо там наверху "слава" очі сліпить... і саме Ви починаєте судити про чужі парафії...
    Нехай хлопчик вибирає свій шлях,це його життя... і не треба виявляти свою злість та заздрість...

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

Мистецтвознавець, майстер по шкірі, а тепер ще й дизайнер. Ціхо, люди, бо такий скарб втратимо...

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Давайте просто кожен напише по такому посту, всі пропруться самі від себе і на цьому тему закриємо?

• Подобається Подобається x 1
  7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Staff Member

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Last edited by a moderator: Feb 11, 2011
  9. dorino

dorino Well-Known Member

10. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

11. dorino

dorino Well-Known Member

12. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Якщо дратує - можу закрити персонально.

13. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Прожите життя конкретної людини - це дослідний зразок для виявлення ефективності вашого "позитивного мислення". Якщо тут просто тру-ля-ля в своїх тісненьких містечкових рамках - то робіть що хочете.

14. levandivka

Для міряння піпіськами, хто краще/точніше знає біографію? о_О

15. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Ну ..... не знаю як ви, а я коли мисллю то мислю серйозно. На рівні галактичному. Мені звідти (з масштабу галактики), і вас то майже не видно (бо шо то у вас за рамки - лише кордони України і то якісь покоцані :))) )

16. dorino

dorino Well-Known Member

Якось нічого не зрозумів?
    Пиво сьогодні пили хлопці? А яке?

---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ----------

Це питання без жарту від мене.
    А що то є «піпіськами»?
    Це сленг український, чи переклад «с Общепонятного», щоб не разити?

---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Як від мене, то просьба закрити цей смітник!
    Правду кажуть, що смітники небезпечні по Санепіду!
    Або вчасно і ретельно Дезинфікуйте!

17. levandivka

А Ви не читали на форумі? Чому?
    Досить повчальні діалоги про "міряння піпіськами".

18. FourA

FourA Дуже важлива персона

Какая мелкота! Я меньше чем в масштабах Метагалактики не мыслю! Находятся же такие смешные гуманоиды - на крошечной планетке, вращающейся вокруг карликовой звезды класса G2, отдалённой от центра своей небольшой спиральной Галактики типа SBbc по принятой у них забавной классификации классов звёзд и типов Галактик, пытаются рассуждать о чём-то великом и вечном. При всём том, что их временные масштабы ограничены менее чем сотней лет - периодом оборащения их крошечной планетки вокруг их карликовой звезды, а из всего множества измерений они знают лишь одно временное и три пространственных! При этом они себя считают венцом творения! Что ещё можно сказать про них, с их микроскопическими размерами, скудным воображением и забавным самомнением!

19. :good:
    :))) ....................

20. hvosstenko

hvosstenko Active Member

Слава Україні!

---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ----------

Це казав про Юлю Смагу яка всю Іспанію захопила своїм співом! Юля Смага це слава України!!!

а де твій аватар? :)