Не треба так самовпевнено судити про чужу парафію. Зробити дійсно дизайн (бо я не знаю про що ви говорите) зовсім не легко. Проте якщо ви просто мали на увазі потицяти кнопочки в Фотошопі - то прощаю. Ось, добрі люди ссилку дали http://ragu.li/ А, ви про це... Ну тоді так. Треба такі "спеціалісти", по 200 $, календарики клепати.
Який він там зайчик........ От,щодо грубості він таки майстер.Не виважений самовпевнений хам!!!!!!!!!!А за цією ссилочку,самі будь-ласка...
Ну прям бумеранг... Не будьте такі зверхні, бо там наверху "слава" очі сліпить... і саме Ви починаєте судити про чужі парафії... Нехай хлопчик вибирає свій шлях,це його життя... і не треба виявляти свою злість та заздрість...
От я не люблю сперечатися, але якщо говорю, то знаю, що говорю, бо інакше ніколи би доброї праці не мав. Отримайте переконливі свідчення, що ви не знаєте, що коментуєте! http://bibliotekar.ru/encSuicid/44.htm Роды были очень трудные Винсент получил родовую травму, которая позже явилась причиной неврологических приступов, а установленная по автопортретам асимметрия черепа Ван Гога косвенно подтверждает эту гипотезу. Все это у Ван Гога отягощалось повышенным употреблением алкоголя. Итак, наиболее вероятно, что болезнь Ван Гога проявлялась в двух различным аспектах: с одной стороны биполярный психоз со сменявшимися депрессивными и маниакальными состояниями, подкрепившийся семейной наследственной предрасположенностью. С другой стороны начиная с 1888 года наблюдались симптомы эпилепсии височной доли с психическими симптомами и психомоторными приступами - полная потеря сознания, сопровождающаяся слуховыми и звуковыми галлюцинациями, агрессивностью, доходившей до причинения себе увечий, депрессивное настроение и чувство страха, повышенная суицидальная опасность. Життя закінчив самовбивством.
Ви самі не знаєте що коментуєте. Приступи хвороби в кінці його життя почали даватися взнаки. Як мінімум до 30-33 років нічого його не теліпало. Якщо він мав родову травму і погану спадковість, з галюцинаціями і т.д. Що йому треба було, просто позитивно мислити?
Чого ви вчепилися до епілепсії? «....получил родовую травму, которая позже явилась причиной неврологических приступов, а установленная по автопортретам асимметрия черепа Ван Гога косвенно подтверждает эту гипотезу. ...биполярный психоз со сменявшимися депрессивными и маниакальными состояниями, подкрепившийся семейной наследственной предрасположенностью. С другой стороны начиная с 1888 года наблюдались симптомы эпилепсии височной доли /органіка родової травми/с психическими симптомами и психомоторными приступами - полная потеря сознания, сопровождающаяся слуховыми и звуковыми галлюцинациями, агрессивностью, доходившей до причинения себе увечий, депрессивное настроение и чувство страха, повышенная суицидальная опасность.» – Що йому треба було, просто позитивно мислити?– Де я таке сказав???Мій допис цілком згідний з Вашою думкою –«Ван Ґоґ мав важку хронічну психічну хворобу, з такої себе не зцілиш..» От він собі і цілком свідомо допоміг суіцидим. Почитайте його спілкування з братом Тео!
Прожите життя конкретної людини - це дослідний зразок для виявлення ефективності вашого "позитивного мислення". Якщо тут просто тру-ля-ля в своїх тісненьких містечкових рамках - то робіть що хочете.
Ну ..... не знаю як ви, а я коли мисллю то мислю серйозно. На рівні галактичному. Мені звідти (з масштабу галактики), і вас то майже не видно (бо шо то у вас за рамки - лише кордони України і то якісь покоцані )
Якось нічого не зрозумів? Пиво сьогодні пили хлопці? А яке? ---------- Додано в 21:51 ---------- Попередній допис був написаний в 21:48 ---------- Це питання без жарту від мене. А що то є «піпіськами»? Це сленг український, чи переклад «с Общепонятного», щоб не разити? ---------- Додано в 22:04 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ---------- Як від мене, то просьба закрити цей смітник! Правду кажуть, що смітники небезпечні по Санепіду! Або вчасно і ретельно Дезинфікуйте!
Какая мелкота! Я меньше чем в масштабах Метагалактики не мыслю! Находятся же такие смешные гуманоиды - на крошечной планетке, вращающейся вокруг карликовой звезды класса G2, отдалённой от центра своей небольшой спиральной Галактики типа SBbc по принятой у них забавной классификации классов звёзд и типов Галактик, пытаются рассуждать о чём-то великом и вечном. При всём том, что их временные масштабы ограничены менее чем сотней лет - периодом оборащения их крошечной планетки вокруг их карликовой звезды, а из всего множества измерений они знают лишь одно временное и три пространственных! При этом они себя считают венцом творения! Что ещё можно сказать про них, с их микроскопическими размерами, скудным воображением и забавным самомнением!
Слава Україні! ---------- Додано в 17:55 ---------- Попередній допис був написаний в 17:45 ---------- Це казав про Юлю Смагу яка всю Іспанію захопила своїм співом! Юля Смага це слава України!!!