Можна,навіть треба...все руки не доходять...тай й стимулу немає,ніхто туди ніколи не заглядає....або я шось не розумію....
Без Вас оценили и присвоили. В следующей жизни обязательно порекомендую руководству свои назначения согласовывать с Вами, Вельмошановна пани из ... (подскажите, звиняйте, назвы села не помню).
Пряме.Справжній полковник усвідомлює свою відповідальність і має бути чесним,гідним звання,яке йому довірили за певні,мабуть,заслуги!А чинити наругу над пам'яттю жертв Голодомору і глумитися над вірою...Ні,повторю:який ви після цього Полковник? ---------- Додано в 21:17 ---------- Попередній допис був написаний в 21:14 ---------- ЗІ ЛЬВОВА!!!!!!!
В точку, Уважаемый Мартини. Наконец-то я понял смысл поговорки "седина в бороду -бес в ребро". Нет, поручиком себя не ощущаю, но капитаном - точно. Это пройдёт, конечно. Все умрём. ---------- Додано в 23:19 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ---------- От Франция Иосифа или раньше ещё?
Загадочная галицкая душа. 1. Вы меня ничем не обидели - за что извиняться? 2. Как можно извиняться, оставляя камень в руке? Католицизм, Пани?
А за те і вибачаюсь:за часник,церковні дзвони і т.п. Та я на вас не серджуся і камінь не тримаю...Залишаюся при думці,що ви до звання не доросли. Але ж і вмієте придиратисяЯ можу вибачення й забрати.
Забирайте. Если я извиняюсь, то раскаиваюсь в содеянном. А ТАК не надо. Забирайте. ---------- Додано в 00:39 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ---------- Только галичан?