А вот кривляться то не надо.И на каком форуме сидеть мое личное дело,и не Вам мне указывать. А негативное мнение - тоже мнение,или Вы как я вижу не терпите инакомыслящих.Хм,как же так,Львов же почти Европа To Svjato язычок то придержите
почитайте свій аватар ---------- Додано в 22:00 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- там всі люблять своє місто
ну то лічним дєлом не обржайтесь, що вас закидуть помідорами...а якшо закидують мабуть ви того варті...у кожного ж своя ціна. добре шо не яйцями.. негативна думка теж думка, загалом. якшо б ви звернули увагу на європейців, то люди всі щасливі, люблять свою країну і говорять в ній державною мовою. стараються бути вищими за все...ну а ви на жаль..дуже понижуєте наш рейтинг своєю мего "добротою/посмішкою/і піднімєте чудовий настрій" "дякую" вам і за це бажаю вам, такого ж самого))) думаю ви це отримаєте і будете дуже радіти) ура)
Львов. Душа города - взгляд сквозь объектив. После открытия одной из фоток, наводишь курсор на фотку, и появляются зелёные стрелочки или влево или вправо... Так листать, красивши получается.
Відповідь має бути адекватною і безкомпромісною. Нема культури - нема поваги. П.С. З чого ви взяли, що через них тут хтось вариться?
Да, для бойцов срочной службы Советской Армии Ваш совет имеет смысл...)) А я каждый ствол проверял перед чисткой даже в бытность молодым лейтенантом, тем более, когда свои дети оружие чистят..