Вы не обижайтесь. Это меня на ЛФ научили, что слово жид не является оскорблением для еврея. Вот я и повёлся. Извините, если Вам это слово не по душе.
Да я и не обижаюсь. Определённое время жил в Польше... Там нет другого слова (определения нации). А вот...про список - не понял.
На форуме, слава Богу, имеется функция, которая позволяет исключить чтение постов отдельных деятелей. Совсем недавно я воспользовался этим и теперь не читаю посты парня-жида из Хайфы. Жить стало радостнее.
Не согласен. Этот т.с. Пан долго жил в России. Его галичанином УЖЕ считать нельзя. ИМХО. ---------- Додано в 21:09 ---------- Попередній допис був написаний в 21:07 ---------- В Вашем возрасте нормальные люди завязывают с алкоголем. Пример - мой дядя родной из города Киева.
Уявіть собі, саме сьогодні ми проходили наркологічний огляд - допуск до робіт з електроустановками і до робіт на висоті. І уявіть собі, я пройшов першим. А ось як Вам дають медичну довідку для проходження техогляду - для мене загадка. Дяді - привітання. Маю три порожні пляшки від вина, можу поставити біля станції метро "Кловська", нехай приїде і забере.
Боря, извини, но мудак ты конкретный. Зачем родственников моих оскорбляешь? Ведь это последнее дело. Подлое дело. Как ты не понимашь этого - седая мудацкая голова?
Милі мої, а давайте не будемо згадувати дідів-прадідів, батьків а також дітей, га? Навіть якщо вони мають відношення до обговорюваних тем - давайте будемо благороднішими? Усіх стосується. Дуже прошу.
у мене на форумі нема ні родних, ні блізкіх. але всі перепалки з Вами виникали в сиутаціях, коли Ваші аргументи сходили до фази "сам дурак" або пішов на цвірінь і тому подібне. Перестаньте вважати себе кручє за інших, моральніше, порядніше... просто позбавтеся ейфорії і упередженості Вася плюсує, бо не може не плюсувати. комплекси.... ПОставте собі статус нацист чи шовініст, або не бикуйте як нацисти чи шовіністи... Чи вважаєте, що нікого не оскорбілі тут?
Га, так ГА! Я тоже виноват, конечно. Иногда забываешь, что сидишь в кибитке и выполняешь свои обязанности сотрундника НКВД. Бывает, что и личное проскальзыват (все мы люди, хоть и сотрудники НКВД). ---------- Додано в 21:54 ---------- Попередній допис був написаний в 21:53 ---------- Может, Вам просто пойти, не ожидая от меня конкретного направления?
Знаєте, оце все я розумію. Здали нерви, терпіння і послав на цвірінь. Просто, по-чоловічому. В очі (хоч і віртуальні), заслужив бан і відсидів. Але згадувати рідню в якомусь зв'язку... негарно, вибачте. Мілко.