Оффтопи

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Romko, 20 кві 2009.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Дивні люди, ці українофоби... Собі в збиток у Львові продають таку літературу... Ніц си не розуміют в гендлі, нє? І хто б то брав в руки? Свідомі хіба на обкладинку зиркнуть, і тут же спльовують... А п"ятоколонники читають шифровки із Центру і газету "Правда"...

• Подобається Подобається x 2
  2. Patrick

Patrick Well-Known Member

Йде обговорення теми. В де чому делікатної , але обговорення.
    Ви так кожний раз зсилаєтеся на Конституцію , що можна подумати Ви її знаєте дуже добре і можете пояснити як юрист всі її статті.
    Конституція України ще гарантує свободу слова також.
    А обговорення теми - це і є свобода слова.
    Піймаєте мене в Львові з надрукованими примірниками Конституції Зах.України , планом військового перевороту, .... тоді будете махати мені перед носом Конституцією , КК і вішати на мене різні звинувачення.
    А поки що йде мирне , культурне обговорення ДЕЛІКАТНОї теми.
    А мотивація того , "що хтось прочитає і собі захоче" є нонсенс.
    Якщо йти по цій логиці то кожного шофера можна звинуватити як потенційного вбивцю.

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ----------

P.S. ... ці i подібні книжки я бачив минулого літа на лотках в підземному переході біля готелю Джоpдж. , на вул. 17 вересня ( стара назва,сорі , нової не знаю) і ще десь.....здається в п.переході на початку Личаківської.
    В Парламенті Канади не бються , але так кричать і деколи матюкаються , що "мама не горюй". Англосакси є холодні люди.
    А в Італійському парламенті бються і досить часто.

3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Безглуздо чіплятись до тих, хто за поділ України, ще й називати це агітацією. По перше, не Патрік відкрив ту тему, а Рибка - громадянка України, яка живе в Україні. Вона спитала думку інших, їй відповіли.То в чому власне претензії до Патріка?
    Не перебільшуйте. Знайшли до чого причепитись..

• Подобається Подобається x 1
  4. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Шановнi модератори, а чи не час знести цей весь офтоп до полiтичних гiлок? Тут начебто топiк про зовсiм iнше :scratch_one-s_head:

5. Полковник

Полковник миється в бані

Почему про другое?
    Ясно ведь написано:
    Про - пози - ції.

6. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

У Львові такі книжки продають??? І Ви їх купили? ;)
    Не бачила. :) Обов'язково піду і подивлюсь там, де Ви казали.
    фу, як грубо...

---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ----------

Я її нормально знаю і почитувати різні закони люблю. Не юрист, але іноді задумуюсь над ще однією освітою. І тут Ви вгадали - то би була освіта юридична. :)
    Нема сумніву - тож зручніше руйнувати щось навпіл із-за океану.
    "Ломать - не строить" ;)

7. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

а й справді, може досить? Пропозицію із закриття гілки відхилено, є що сказати по темі, кажіть там, а не тут

8. pukhnastyk

Як скажете, адмін. :)

9. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Не знаю :pardon: Але іноді виходить весело :haha: Та де там іноді - ще не зустріла жодного разу, щоб спрацювало в тому випадку, в якому треба :)))

10. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

Да Борисе!Инженер-электрик и Капиталист...и никому жопку за бабки не лижу....:tongue:

11. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

12. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

це ви про пухнастика?

13. poetka

poetka Дуже важлива персона

Та ні Пухнастик тут нідочого.
    Це в гілці про національну гідність,таке мууууууууууууууурло (звиняйте!) з"явилось.
    Всіх із себе виводить..................

---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ----------

Русланчиком себе називає..............Давно пора йому в бані попаритись,поваги навчитись.

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ----------

Певно таки ше дооооооовгенько той Русланчик буде рискати по гілках ,то притихне,то винерне................Таке єхидне:)

---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ----------

Я ше таких людей не зустрічала...........
    Одним словом він мене послав на три букви, нахамив всім..........І ото йому так мине?

Я виключаю комп,бо нема на то ради.
    А ви приймайте будьте добрі якісь МІРИ..............
    Бо так виглядає шо таким Русланчикам все можна,а нам сидіти в себе ж вдома і таке читати про себе...........НЕГОЖЕ!!!!!!!!!!!!!
    ШОСЬ РОБІТЬ.

• Подобається Подобається x 5
  14. syavych

syavych копач

хами в бані. гілку зачинено.

15. poetka

ОХ!!!!!!!!! Вже легше стало дихати.
    Піду доїдати свою вечерю,бо вже холодна.Дякую!!!!!!!!!!:)

16. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Шо, всі? (с) з анекдоту про політ в космос москалів.

• Подобається Подобається x 9
  17. pukhnastyk

о_О :scratch_one-s_head: :sad:

18. а це вже з анекдоту "хто в..ся? Невістка..." :)))

19. pukhnastyk

Та, або інший, коли свекрусі в усьому винна невістка. Навіть коли її нема поруч - то винен її халат :)))

20. poetka

Дуже дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!Вже буду знати.
    Але за перший раз пробачте,ну так він мене вже вивів.................

а де твій аватар? :)