Дивні люди, ці українофоби... Собі в збиток у Львові продають таку літературу... Ніц си не розуміют в гендлі, нє? І хто б то брав в руки? Свідомі хіба на обкладинку зиркнуть, і тут же спльовують... А п"ятоколонники читають шифровки із Центру і газету "Правда"...
Йде обговорення теми. В де чому делікатної , але обговорення. Ви так кожний раз зсилаєтеся на Конституцію , що можна подумати Ви її знаєте дуже добре і можете пояснити як юрист всі її статті. Конституція України ще гарантує свободу слова також. А обговорення теми - це і є свобода слова. Піймаєте мене в Львові з надрукованими примірниками Конституції Зах.України , планом військового перевороту, .... тоді будете махати мені перед носом Конституцією , КК і вішати на мене різні звинувачення. А поки що йде мирне , культурне обговорення ДЕЛІКАТНОї теми. А мотивація того , "що хтось прочитає і собі захоче" є нонсенс. Якщо йти по цій логиці то кожного шофера можна звинуватити як потенційного вбивцю. ---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:46 ---------- P.S. ... ці i подібні книжки я бачив минулого літа на лотках в підземному переході біля готелю Джоpдж. , на вул. 17 вересня ( стара назва,сорі , нової не знаю) і ще десь.....здається в п.переході на початку Личаківської. В Парламенті Канади не бються , але так кричать і деколи матюкаються , що "мама не горюй". Англосакси є холодні люди. А в Італійському парламенті бються і досить часто.
Безглуздо чіплятись до тих, хто за поділ України, ще й називати це агітацією. По перше, не Патрік відкрив ту тему, а Рибка - громадянка України, яка живе в Україні. Вона спитала думку інших, їй відповіли.То в чому власне претензії до Патріка? Не перебільшуйте. Знайшли до чого причепитись..
Шановнi модератори, а чи не час знести цей весь офтоп до полiтичних гiлок? Тут начебто топiк про зовсiм iнше
У Львові такі книжки продають??? І Ви їх купили? Не бачила. Обов'язково піду і подивлюсь там, де Ви казали. фу, як грубо... ---------- Додано в 16:12 ---------- Попередній допис був написаний в 16:05 ---------- Я її нормально знаю і почитувати різні закони люблю. Не юрист, але іноді задумуюсь над ще однією освітою. І тут Ви вгадали - то би була освіта юридична. Нема сумніву - тож зручніше руйнувати щось навпіл із-за океану. "Ломать - не строить"
а й справді, може досить? Пропозицію із закриття гілки відхилено, є що сказати по темі, кажіть там, а не тут
Не знаю Але іноді виходить весело Та де там іноді - ще не зустріла жодного разу, щоб спрацювало в тому випадку, в якому треба
"Чай-кофе-капучино" на Обухівському ринку? Капіталііііст.... Лижете "смотрящему", лижете податковій, лижете дільничному менту, лижете санепідстанції - і ще самі платите бабки за право полизати! Тіпічно русская душа! Ти ба - жабонька давить, що життя відкинуло "строітєля камунізма" на узбіччя! Хто на що вчився, невдахо!
Та ні Пухнастик тут нідочого. Це в гілці про національну гідність,таке мууууууууууууууурло (звиняйте!) з"явилось. Всіх із себе виводить.................. ---------- Додано в 19:53 ---------- Попередній допис був написаний в 19:50 ---------- Русланчиком себе називає..............Давно пора йому в бані попаритись,поваги навчитись. ---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 19:53 ---------- Певно таки ше дооооооовгенько той Русланчик буде рискати по гілках ,то притихне,то винерне................Таке єхидне ---------- Додано в 20:57 ---------- Попередній допис був написаний в 20:30 ---------- Я ше таких людей не зустрічала........... Одним словом він мене послав на три букви, нахамив всім..........І ото йому так мине? Я виключаю комп,бо нема на то ради. А ви приймайте будьте добрі якісь МІРИ.............. Бо так виглядає шо таким Русланчикам все можна,а нам сидіти в себе ж вдома і таке читати про себе...........НЕГОЖЕ!!!!!!!!!!!!! ШОСЬ РОБІТЬ.
Дуже дякую!!!!!!!!!!!!!!!!!Вже буду знати. Але за перший раз пробачте,ну так він мене вже вивів.................