От гарнеько, ще один повод скоштувати Beaujolais Nouveau. У Франції, третій четвер листопада свято Божолє. Можливо об"єднати .
я взагалі то не дуже шарю в тому....Але опіумний мак здається цвіте на біло.А червоний , дикий , то він ніби "пустий" всередині.
Та ні, опійний не білий. У нас, по-моєму, опійний не росте. По наших дачах наркомани тільки так лазають. До нас на дачу теж лазили кілька років тому. Дідусь догнав одного і дав лопатою по спині. Але мак більше не сіємо.
Та йой, Рибоко... відки в НАС тоте страхіття... Ми ж ... Ай, набридло--- Милиционеры сожгли свыше семи тонн маковой соломки Ще Вам про коноплю розказати? Коли я вчився в школі, ми, юнати, на присадибній ділянці вирощували коноплю... Правда не знали, що крім волокон, до речі дуже корисних, її можна використовувати ще якось... Це вже потім вчені доказали, що конопля - це дерево... Просто на Вкраїні цьому дереву не дають вирости...
Та я сама знаю, що раніше в селах її вирощували і насіння їли, а про наркотичні властивості навіть не здогадувалися.
Цікаво а хто і як буде розрізняти, москаль, не москаль...??? ) Турист - не турист... Як на мене їм всеодно...чи може будуть паспорт з пропискою вимагати.. ---------- Додано в 17:08 ---------- Попередній допис був написаний в 17:07 ---------- У Львові багато народу російською розмовляє... Що теж за туристів підуть...)
Лично я сразу москаля определить могу. По походке. По причёске. По штанам. По свитеру. По .... Москаль, он и в Африке москаль.
- вот то-то и оно. Москаль зимой в Египет поедет, на Мальдивы поедет, а на зимние праздники во Львов - ни за что. Раз приехал - значит, не москаль, а просто россиянин. На те зныжку, добрый человек, гляди как культурные люди отдыхают да веди себя прилично (и уехать не забудь) Ведь так, да?
Цікаво, що такого в них з зачіскою, штанами......??? Ну и собственно москаль это солдат, Шевченко тоже москалем был... А всеж таки українец...