Дякую, Бойцовая Рыбка, направду для мене це важливо. Якщо справді Микола, то зроблю свої висновки. Ще раз дякую.
Ви видите, Рибко, телепат вже знає як звати Вашого дідуся. Ще пару дописів і все буде знати (і телепатії не треба)
Був додав Вам карма, а потім передумав. Ви помиляєтесь, мене в корисливих цілях нічого не цікавить. Це так би мовити хоббі: прочитав-не прочитав думку, тому й подякував Рибці. Ти не менше, syavych, Ви дуже спокійна людина і надто вразлива.
Пане, Миху, навіщо мені Ваша баня, якщо я й так залишаю цей форум. Ромку, хто б говорив... От тут, як сі називає, варітьсє у власному соку, якшо Вам то сі подобає, пане Ромцю...
Та йой, в мене стілько тої непотрібної карми, що й не помітив ваше додавання/знімання. А березові віники не колекціонуєте?
Спочатку приглядались з підсмішкою, поступово вішаючи ярлик шарлатана, а коли справа дійшла до "будьмо знайомі" на ревність пробило. В кінці розмови взагалі почав дах їхати, а тепер наступає заспокоєння. Якщо узагальнити, то Ви просто сами не знаєте, що маєте робити в цьому житті і Вас в деякій мірі розумію. Одна Ваша проблема, це те що Ви не вмієте контрролювати свої емоції, а даремно. Все. Не хочу більше писати. А Ви в цьому впевнені? Я не називав пана Ромка дурнем, а лише запитав так, чи ні. Те, що Він не дурень я й без Вас побачив, так само, як і бачу, що дах йому починає зривати.
І це передбачувано... не ревність,чоловіче...не ревність... Що я казав... Не Ви цьому причиною...не обольщайтесь...
Ура стосується титулів. Я торік у цей день писав про події того року. Точніше, про 11.11.1982 А Ви не відчули, що хоч мінімальні зрушення тоді настали ? Агатоне, дякую за карму. Ви звернули увагу - Награды Польской Народной Республики: * звезда и знак ордена Виртути Милитари 1-го класса (1973, награждение отменено в 1990) Поляки рулять!
А ось іще почесні титули спочилого у Бозі вождя (литовці підкинули): почётное оружие — именной маузер 1943 г. Почётный ветеран комбината «Красный Чепель» Почётный гражданин г. Баку (24. 09. 1982); Почётный гражданин г. Днепропетровска (21.08.1979); Почётный гражданин г. Киева (26. 04.1982); Почётный гражданин г. Тбилиси (21. 05. 1981); Почётный курсант 1ой танковой роты бронетанковой школы Забайкальского военного округа (17.12. 1981); Почётный металлург завода «Гута-Варшава» Почётный строитель металлургического комбината «Катовице» (1976)
Когда-то эти маковые поля никому на фиг не были нужны. Цвели себе и цвели. А теперь за 3 колоска мака чуть не порешили соседку по даче. О времена, о нравы. И к чему ВСЁ это?