Во-во...навіть до нас на форум забрідають,уявляєте,до чого дійшли... Мало їм легковірних...на вулиці... Та ще й до форумлянок пристають...з непристойними пропозиціями...
Не знаю, що Вам там предполагалось, але я просто не про то подумав. Мова не про рацію, як прилад, мова йде про рацію, як висновок про прийняте рішення. Пані, Бойцовая Рыбка, я все знаю, а про Вас взагалі до найменшої дрібниці, тільки не маю права це писати, що є фактом.
Чого і чекалося... В нас кажуть - видно пана по халяві... Хам - і в Африці - хам..а не лише в столиці України...
Бачу декого зачіпило. А як інакше можна запитати про людину, яка намагається "шити з мене бурки"? Перш ніж з когось робити дурня, потрібно подумати про себе. Хто першим почав? Хам породив хама, чи не так?
І ще, може, телепатично вирішили, що я Вас зрозумію? Вибачайте, але наразі не розумію Ваших дописів ("дотепності", "гумору" і т.д.), тому Ваш запит на дружбу відхиляю. telepat, Ви хто такий??? Я вже четвертий раз не можу відхилити Ваш запит на дружбу.
Реклама на Львівському форумі є платною. Заклики відвідувати інші сайти вважаються спамом. Прошу ознайомитись з Правилами форуму.
Ой, ойЄ, ой, зараз впаду. Ромку, Ви хоч думаєте, що пишете? З якими непристойними пропозиціями? Coffe 13 заміжня жінка. По житті не маю звички лізти до чужої кишені і щось красти або навішувати комусь роги, тим самим зраджувати свою дружину. Тільки остання людина може таке зробити, а не я. В Мавпусика та Пухнастика теж все попереду, навіщо їм мати якісь стосунки з одруженим чоловіком, якщо хлопців навкруги хоч пруд пруди. Я люблю спілкуватись з тими людьми, які мені симпатизують і ніколи не люблю створювати лише видимість симпатії. Мене не цікавить секс, мене цікавить щира розмова та обмін думок. Моя справа запропонувати дружбу, їхня вирішувати. Тому, Ромку, якщо Ви ревнуєте, то заспокойтесь, я Вам не конкурент. Нічого я не вирішував, хоч для себе знаю багато. Ой, ой,ой. Я не переживу... Сьогоджні піду і втоплюся... Це не я, це у Вас проблеми з технікою. Зверніться до адміністрації.