Оффтопи

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Romko, 20 кві 2009.

1. Romko

Romko Дуже важлива персона

Олю...
    Якщо ми закриєм форум для всіх інакомислячих..то..залишається закрити політичні і історичні гілки...лишити єдну,створену Левандівкою...
    І там будемо єден другому говорити "Слава Україні!" "Героям слава!"..А Позитивчик додасть "Москалям - смерть,смерть,смерть!"
    І всьо буде чікі...:good:
    Все одно нічого ми нікому не доведем...
    Совкам історія нічого не могла довести...що там говорити про форуми?
    А потуцкатись варто,нє?

• Подобається Подобається x 8
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Вот те раз!
    Я думал, что более страшные обвинения будут.
    Оказывается - поздравление с праздниками - прямой путь к поливанию лайном.
    Гамериканская логика, наверное.
    Ааааа, с российскими праздниками поздравлять - поливать лайном украинскую эмиграцию!
    Теперь дошло.
    Оля!
    Позвольте перед Вами реабилитироваться.
    Поздравляю Вас со светлым ПРАЗДНИКОМ - ДНЁМ АРМИИ ЕГИПТА!
    6 октября — День армии Египта (Armed Forces Day), который отмечается в день начала на Ближнем Востоке четвертой арабо-израильская войны (6—26 октября 1973), которая, как и все предыдущие, закончилась фактической победой Израиля.

Однако, египтяне празднуют в этот день свою собственную победу, считая, что военная кампания 1973 года развеяла миф о непобедимости Израиля, и заставила арабов поверить в свои силы после неудач в предшествовавшие годы.

Египетский президент Хосни Мубарак (Hosni Mubarak) отметил годовщину войны, которая в арабском мире известна как Октябрьская (October War), освободив из египетских тюрем 861 заключенного и заявив народу, что успех на поле боя привел к свободе и лучшей жизни. «Эта победа привела нас от освобождения захваченной земли к схожему освобождению в нашей политической жизни и национальной экономике, — заявил Мубарак в телеобращении к народу. — Октябрьская победа была и остается, переломным моментом в истории нашей родины».

Война Судного дня началась, когда Египет и Сирия внезапно атаковали Израиль в святой для евреев день — Йом Кипур (Судный день). Армия обороны Израиля была застигнута врасплох, и силам арабских государств удалось продвинуться вглубь территории Израиля, а ЦАХАЛ понес в тех боях тяжелые потери.

Тем не менее, израильтяне довольно быстро сумели оправиться от неожиданного удара, и ЦАХАЛ оттеснил силы противника от границ еврейского государства. На южном фронте израильская армия перешла Суэцкий канал, а на севере силы ЦАХАЛ практически вплотную подошли к Дамаску.

3. Romko

Полковнику,дозвольте Вас привітати з сьогоднішньою історичною датою
    1991 р. Указом Президента РСФСР було припинено діяльність КПРС та КП РСФСР.

• Подобається Подобається x 3
  4. Припустимо, є. :) А ви справді телепат? ;)

5. victorys

victorys позитивчик :)

а що по аватарці не видно? :)))
    (шутю ;) )

• Подобається Подобається x 4
  6. telepat

telepat Well-Known Member

Справжніших не буває.

7. aqvarium

aqvarium Member

Скажіть буть-ласка пане levandivka, а яка причина редагування першого допису ?
    Чим я образив наш Львівський форум ?

8. А тоді скажіть, що я зараз уявляю? ;)

9. telepat

Прошу сказати який у нього нік?
    Не скажу. Мені достатньо того, що я знаю, а вірити Ви мені, чи ні - це Ваша справа.

10. Mister M

Mister M Member

Ех... До речі, а посилання на torrents.ru та поради, як його обманювати - не посилання і на практиці заклик його відвідати? Будьте людьми.

11. Але як я повірю, якщо не пересвідчуся? Може, ви ніякий не телепат?

Ви телепат і не знаєте? :)

• Подобається Подобається x 6
  12. Lissa

Lissa миється в бані

Mister M, бачите пропозиція відвідати український торрент сприймається як спам, але російський та піратів можна без перепон рекламувати скільки завгодно!

Та нічого я сьогодні новенька і якщо мене забанять за популяризацію українського ресурсу то мені тут нічого робити...на жаль:sad:

13. Одне діло, коли багато людей говорять про сайт, а інше, коли одна людина кричить про нього на кожному кроці. Зрештою, це на розсуд модераторів.

• Подобається Подобається x 2
  14. Romko

Та Полковник ж...с Управлєнія..:shutup:
    Нізя...:nea:

• Подобається Подобається x 1
  15. Lissa

Lissa миється в бані

На кожному кроці це де? І чому кричить? Я писала тільки у відповідних темах. Обргунтуйте рибко свої слова, бо це буде голослівне звинувачення:)

16. Mister M

Mister M Member

Мир. Все буде добре.

Lissa, пропоную подивитися і в інші теми. Заспокойтеся, я впевнений, що модератори тут добрі, і вам нічого не буде. А хто зацікавиться, той зацікавиться, решту ви не переконаєте. Просто випийте кави, увімкніть якийсь фільм.

17. Полковник

Полковник миється в бані

Гы.
    Ромко, Рыбка беседует с Телепатом...

18. telepat

А мені яка різниця, вірите Ви мені, чи ні?
    Поки що не бачу тут телепатів. Кругом майже одні чудаки і нікого серйозного.
    Він не телепат, а звичайна людина, яка не терпить дурнів і веде осідлий спосіб життя, періодично спілкуючись для розрядки.

• Подобається Подобається x 4
  19. Полковник

Полковник миється в бані

Отпуск раз в году не считается?
    Тогда всё верно.

• Подобається Подобається x 2
  20. Полковник

Полковник миється в бані

Разве для Тернополя это редкое явление?

а де твій аватар? :)