я вже десь писала, що раз на кілька років у людини змінюється смак (не значно, але змінюється) (у мене як змінився смак приблизно в 10-12 років, так до сих пір ковбаси не їм, от не смакує і все )
Я от теж ковбасу довго не їла, запах не подобається. А от недавно так пробило! Пішла на ринок, хотіла просту докторську.. А тут з галеретками, зі смайликами, з м'ясом (!!), я розгубилась і купила першу-ліпшу.. А потім за неї забула на пару днів, так і не попробувала, чоловік з'їв
Дисертацію ? Перед горбачовським антиалкогольним указом у деяких торгівельних точках Києва пропонувався такий асортимент: 1. Кава 2. Коньяк як інгредієнт 3. Ликер як інгредієнт *тобто без кави не відпускалися, а до кави - ну 20-30 мілілітрів. І люди просили "три інгредієнти, а кавою почастуйте когось!"
Правильно... Найбільше люблю тоту,жи сі називає "Жокей"...в чорній пачці,єстєссно...а,взагалі і "Чорну карту" люблю,а часом і "Якобс"(в зеленій пачці)...о...
Не львівські? Здрасьтє. Чи ви легенду не чули? Привезли на Січ італійці спирт чи горілку якусь. Називали її "аква віта". А запорожці переробили на "оковита".
Нє...мене на Карлсона не тєгне...я ж не тойво... Та й на котів не тєгне,я ж не вмію їх готувати... Мене на каву тєгне,ібо то є еліксир життя... Припаду до еліксиру - жию...а нє...фунциклюю в режимі зомбі...