Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

так молитва і повинна такою бути - Ісус дав зразок а не формулу.

• Подобається Подобається x 1
  2. консультант

консультант Дуже важлива персона

Пане Сергію, де Ви таке вишукали? В Біблії виразно написано:" Ви ж моліться отак:" Отче наш, що на небі...." Він же не сказав:" Я даю Вам зразок, а кожен хай молиться, як йому забагнеться, згідно своїх емоцій, почуттів та переживань.
    В тому-то й біда, що кожен виганює, як хоче і думає, що чим більше буде плести язиком різні небилиці, тим краще Бог зрозуміє чого він хоче.
    Шановні, Бог знає, що в серці кожного з нас, йому не потрібні буйні фантазії убогого людського розуму, що продукує мозок.

3. plastic

plastic Well-Known Member

Ну не можна ж молитися тільки молитвою Отче Наш.
    Апостол Петро каже:
    Покладіть на Нього всю вашу журбу, бо Він опікується вами!(1 Петра 5/7)
    Якщо подивитися на молитви Давида, Соломона, Авраама -це не молитви на 5 хвилин. Вони молилися від серця. Своїми словами.
    Ми можемо молитися своїми словами теж

• Подобається Подобається x 2
  4. Lents

Lents Well-Known Member

Бог хоче, щоб ми молилися не лише "Отче наш".

---------- Додано в 13:31 ---------- Попередній допис був написаний в 11:47 ----------

Цікаво, чому.
    Я чула звинувачення на керівництво компаній "Форд", "Проктер і Гембел", що вони сатаністи, і тому їх продукцію бажано не купувати. Це теж щось таке?

5. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...дайте цитату зі СП,що вони є сатаністами? І,ще про "Нокію" найдіт,бо'м вже сі згриз наніц... Телєвізор маю "Елєктрон",складений досить побожними людьми з Рясного (Федя щонеділі до церкви ходить,та й Стефко,но той до Василя Ковпака),але ж з імпортних деталей... Варто було б провести моніторинг(по СП,звісно) всіх фірм-виробників техніки,котрі належать до сатаністів,а котрі нє...

6. Lents

Lents Well-Known Member

А що вам СП не подобається.
    Я зовсім не підтримую такі твердження, щодо товарів. Якраз тому, що цього нема в СП ;) А ні, є!

Те, що ви купуєте, є справою вашого сумління, як каже Сергій аспірант.

7. Romko

Romko Дуже важлива персона

Якраз,проти СП,я не маю нічого... А проти додумувань,яких щороку стає все більше і більше. Проти нагромадження звичаїв,прикмет,"правил",поправок,яких нема в СП... Є вони,лише в уяві надмірно заанґажованих на релігійному ґрунті людей....які вважають себе уповноваженими Богом встановлювати нові канони.

• Подобається Подобається x 3
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Абдурахмане, дивуюся вам складанню байок "на ходу". То є талант, мушу визнати.

9. Nadan

Nadan Well-Known Member

Угу, в стилі правовірних мусульман. Спостерігію одну закономірність, - багато свідків переходить в іслам, може і наш ABDURAKHMAN скоро проголосить алах акбар. :)

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Як інколи людині важко прийняти Божу любов до себе... здавалось би... що може бути простіше? А ні..... шось таки тримає...

11. ovod

ovod Well-Known Member

значить якщо хтось робить по-іншому, то Бог його не накаже?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

І часто ти звіряєш СП з новими канонами? Чи ти озвучив не свою думку?

13. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Але там не йдеться про ЗНАННя самого сина, а не про те що повідає чи що не повідає син людству.

---------- Додано в 16:11 ---------- Попередній допис був написаний в 16:07 ----------

+ іслама в тому що немає ідолів
    - в тому шо немає Христа
    + церк...
    - церкв...
    Це не той щлях яким повинна йти людина.
    треба так:
    +
    +

---------- Додано в 16:14 ---------- Попередній допис був написаний в 16:11 ----------

Бог є Істинний а не Христос.

---------- Додано в 16:25 ---------- Попередній допис був написаний в 16:14 ----------

це дійсно так. Люди відкидають вічного і всемогутнього Бога і схиляять свої голови перед мовчазними і бездушними статуями, вони намагаються задобрити божків, що є чином їхніх рук і при цьому вони не розуміють що божий гнів виллється не на витвори мистецтва, якими замінили люди собі бога, а на них самих, тих, хто відкинув Істинного Бога припадає перед ідолом.
    покайтеся, невірні.....

---------- Додано в 16:29 ---------- Попередній допис був написаний в 16:25 ----------

Хыба???!!
    А я того не помытив.......можливо це тому, що Я ДИИИИ...ВЛЮСЯ на свыт без рожевих окуляр?:crazy:

14. Nadan

Nadan Well-Known Member

Чому тоді багато свідків, переходить в іслам? До речі, Христос в ісламі є, але це просто людина - пророк, так як і ви вважаєте. Почитайте Коран, може впізнаєте, ще більш істинну віру?
    Це ви до кого? До РУН вірівців я так розумію? В церкві ідолів немає. Зате ви вірите в бога, який не є Богом! Ваш ідол у вашій свідомості, ідол модернізований і сучасний! Покайтеся ідолопоклонники!
    Вам як дітям темряви, треба виконувати наказ вашого царя - ангела безодні, тому як і він, ви прикидаєтесь праведниками. Але свідок ніколи не може стати праведником чи святим, бо недостойні, як самі ви про себе кажете!
    Коли ви вже припините поклонятися ангелу безодні? Ви ж самі визнаєте це поклоніння! Хто цей ваш цар - ангел безодні?

Останнє редагування: 11 тра 2010
  15. Сергій аспірант

Сергій аспірант Well-Known Member

В быльшосты ысламських краън усы християнськы конфесії або заборонені або їх діяльність обмежена.
    2, Для Європейських країн характерна байдужість до релігії тому ситуація з відємним приросмтом харктерна для усіх конфесій. Хоча кількість свідків Єгови в Європі не зменщується
    Майкл Джексон ніколи свідком Єгови хоч походить з родини свідків Єгови.

---------- Додано в 19:56 ---------- Попередній допис був написаний в 19:54 ----------

До ідолів теж не молились - молились до Бога якого представляв цей ідол

16. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Об’явлення 9:11: 11 Сарана мала над собою царя, ангела безодні. Єврейською його ім’я — Аваддо́н, а грецькою — Аполліо́н.

Хто ж такий ангел безодні?
    В Об"явленні 9:11 слово «Аваддон» вживається як ім"я ангела безодні. Відповідне грецьке слово Аполліон, означає «Губитель». В минулому столітті як правило вважали, що це ім"я є сатанинським. Однак завважте, що у Об"явленні 20:1-3 ангел, котрий має ключі від безодні, є представником Бога, він сковує Сатану та скидає його у безодню, тобто знищує його за наказом Бога.
    З старого Завіту (Пс.88:11; Іова 26:6; 28:22; Пр. 15:11) очевидно, що Аваддон є паралеллю з Шеолом (могилою) та смертю. В Об"явленні 1:18 Ісус заявляє: " ...Я Перший і Останній, а також той, що живе. Я був мертвий, а тепер живу й житиму повік-віки. Я маю ключі від смерті й га́десу". Його влада над гадесом відображено в Лк. 8:31, те, що він має здатність нищити, видно з Євреям 2:14: «він став таким же, щоб своєю смертю знищити того, хто спроможний заподіювати смерть, тобто Диявола,»
    Отже як можете бачити ангелом безодні є саме Ісус, а не Сатана-Диявол.

17. Nadan

Nadan Well-Known Member

З точки зору логіки, ангелом безодні є той, хто в цій безодні знаходиться, так само, як увязненні в тюрмі називаються зеками, а не навпаки.
    Той що? Нічого нового ви не сказали. Ми і так знаємо, що Ісус має владу судити і визначати кому бути в раю, а кому в пеклі - гадесі.
    Ісус не може мати імені Губитель (Авадон), бо Ісус не є причиною гріха і знищення! Більше того ось із цих слів випливає, що Авадон - диявол:
    "Шеол і Авадон ніколи не насичуються, так само ненаситні очі людські". (Прип.27:20)
    Як видно із контексту даної цитати, Ісус ніяк не може бути Авадоном, тут ясно говориться про диявола.
    Ви аргументів не навели, принаймі вагомих, але згідно Писання Авадон це все таки диявол.
    Отже як легко можна бачити ангелом безодні є саме диявол, а не Ісус!

18. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

Матвія:
    28 І не лякайтеся тих, хто тіло вбиває, а душі вбити не може; але бійтеся більше того, хто може й душу, і тіло вам занапастити в геєнні.

Хто є Повелителем Геєни огняної?

19. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Багато чого знав про єговістів, а то що вони справді поклоняються дияволу - не знав!
    Хоча і так видно, що їх вчення не є від Бога.
    Бо так перекрутити і Біблію і значення Біблії можна тільки під керівництвом батька брехні - диявола.
    Та й почитавши біографію "правдолюба" Расела...

20. Saszko

Saszko Well-Known Member

Цікаво, що на це можуть відповісти католики?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)