Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Ось і чудово, Невстранець! Я НЕ ЗНАЮ, як все було створено. Шляхом еволюції, революції, чи кріейшн. Я впевнений на 100% що це все не могло повстати без керівництва Розумної Сили.

---------- Додано в 15:00 ---------- Попередній допис був написаний в 14:59 ----------

Тоді shut up! Зрозумів?

2. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Якшо я маю заткнутися, бо недостатньо вчений, то тобі, з твоєю то освіченістю, що залишається? Цілюща евтаназія?

Останнє редагування: 15 січ 2010
  3. Pedro

Модератори! Тут якесь... розбушувалося. Зверніть увагу. Це дуже важливо!:)))

• Подобається Подобається x 1
  4. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

:sad:........

5. syavych

syavych копач

Звернули. Хоча Вам же від того гірше :)

6. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

А шістьори довго не жиють...:haha:

7. О.Ф.

О.Ф. Well-Known Member

Недавно у Вегасі пройшов конкурс краси для жінок бальзаківського віку
    http://news.mail.ru/society/2882024/

Усім їм за 50

Не знаю як там з вічним життям, но з вічною молодістю прогрес трохи є

• Подобається Подобається x 2
  8. syavych

syavych копач

Розмріялись :))
    Та хохма вже пару місяців по інету літає. Насправді це фото з конкурсу бікіні Silvercash Bikini Contest 2006 року, і їм явно не за 50 ;)

9. Ivanushka

Ivanushka New Member

Может Иисус был грамотным ,может умел втереть очки.Но он никогда не был сыном Бога.и вообще Библия которая дошла до наших дне переписана юдеями так,как им угодно.Если задать любому верующему вопрос откуда взялись люди.ни один не даст точный ответ.Потому что промытые мозгти не работают логически.Библию можно цитировать по сто раз на день.А понять сложно.И все религиозные направления(субботники,пятедисятники и т.д. ) переписывают эту книгу так,Как им удоьно верить.Только славяне к сожалению забыли,что у них есть своя религия которая опирается на вечное-чувства,природу.И христианская еврейская религия просто удлбна,чтоб управлять массами людей.Не хочу никого обидеть.Просто пишу свою точку зрения и своё видение действительности.

10. ovod

ovod Well-Known Member

привички вироблені з дитинства складно міняти.
    Так само як довго змінювалося "язичництво" на християнство, доповнюючи його.

який контроль маєте на увазі? яким чином?

11. ABDURAKHMAN

Якщо ви у своїх дописах писатимете " згідно з переданнями святих Сократа і Платона" ну тоді без питань - я свої дописи підписуватиму " на думку С.Є. Суботників і атеїстів...

12. Pedro

Абдурахман, коли я щось пишу, я ніколи нічого не даю в інтерпретації ні древньогрецьких ні середньовічних філософів.
    Мені Христос дав єдину зброю - Писання.
    І так як Христос відповідав сатані - НАПИСАНО! Так і я відповідаю послідовникам сатани - НАПИСАНО!
    А що зверх того, то від лукавого.

13. Зануда

Зануда така зануда

І давно їх канонізували?

14. ABDURAKHMAN

Канонізували їхні праці, а от їх самих чомусь - ні.
    Не хороше виходить...

15. Зануда

Зануда така зануда

Такого поняття я теж не чула - щось новеньке. Те, що деякі філософські поняття були взяті і розвинуті у християнському руслі, не означає особливих привілеїв для авторів.

---------- Додано в 22:36 ---------- Попередній допис був написаний в 22:36 ----------

Не вам це оцінювати.

16. ABDURAKHMAN

Образливо виходить їхні праці взяли, а їх не шанують. Але не мені то оцінювати.

17. Зануда

Зануда така зануда

Образливо, коли чинять плагіат, а у даному випадку - авторів вказали. :)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

бальзаківський вік - то не 50, а 30 років.

19. ABDURAKHMAN

Анекдот про... Пекло.
    Жив був на білому світі один праведний чоловік, який не порушив жодного Божого закону своє життя і настала його смертна година, і помер він, і потрапив у Рай...
    Дивиться а там суцільна біла кімната, а посеред неї дубовий стіл і на ньому лежить кухоль води і краєць хліба.
    А над столом пирхають ангели.
    І тут праведник підходить до інших дверей зазирає в щілину і бачить надзвичайну картину: люди п'ють, гуляють, купаються в роскошах і розважаються, кайфують одним словом.
    Тут праведник підходить до ангела і запитує: "А що там за тими дверима?"
    Пекло, - говорить ангел.
    І тут праведник роздумав собі тай говорить до ангела:
    "Я був праведний протягом всього свого життя, тож дозволь мені завершити одну справу на землі"
    Ангол дозволив.
    Праведник потрапивши знову на землю різко змінив свої повадки: почав грабувати, вбивати і знущатися над людьми. І тут перед самим відходом на той світ він зустрів 100 жінку і подумавши, що треба остаточно закріпити свої досягнення, ну щоби вже точно попасти в ад - згвалтував стару.
    Настав його час померати і він знову попав... в Рай.
    Праведник ставши несамовитим зі всего духу свого закричав і запитав у ангола:
    "ЗА ЩО ВСЕ ЦЕ МЕНІ!!!"
    Ангол відповів:
    Бабка тебе відмолила...
    Цілий місяць за тебе свічки в церкві ставила.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

анекдот від вартової башти?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)