Оффтопи з релігійних гілок

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем duncan, 20 кві 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Romko

Romko Дуже важлива персона

аналогічно...

2. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Невже ви думаєте що Бог відмовився від свого задуму, чи може що він не спроможний здійснити його? Чи може не вірите в те що ВІН обіцяє? див. Буття 1:26, 27 Ісайї 45:18

Гляньте будь-ласка що з цього приводу написано в Йова 19:25-27

Невже ви настільки залякані церковниками, що боїтеся повірити написаному в Біблії?

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

вірніше цИрковника від СЄ.

4. ABDURAKHMAN

ABDURAKHMAN Well-Known Member

а може все ж церковниками:
    "якщо дитина є нехрещеною в церкві, то однозначо вона горітиме в пеклі і байдуже навіт вона не зробить нічого лихого за своє життя"
    А як тоді бути з дітьми що вмерли при народжені?
    Вічно горіти в пеклі? А...?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

ні, цИрковниками, бо Зеніт не в курсі, що Фрезія не дуже цікавиться цЕрковниками, але зате у Зеніта відшліфоно куди стрілки перекидати, то його добре навчили цИрковники.

6. ABDURAKHMAN

не уникайте відповіді і не переводьте стрілки питання адресувалось вам. То що горітимуть?

7. Romko

Zaba,Мху,Зеніте,Абдурахмане,не псуйте теми...
    Просилось,щоб хоч тут обійшлось без політики...
    А то знов почали... цирковники,свідки...
    Хіба мало гілок про зазомбованих?

• Подобається Подобається x 2
  8. Мих

Мих Дуже важлива персона

без релігії про загробне життя? гм.. то як папіроси без вогню, нє?

---------- Додано в 10:01 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

а я хто? Бог, щоб вирішувати, хто в пекло, а хто в рай?

9. ABDURAKHMAN

ну як ви ж говорите про зазомбованих СЄ, переказуючи слова інших в тому числі святих отців, то мабуть про церковників ви знаєте більше, і з власного досвіду. І я питався що каже про то церква.

---------- Додано в 12:44 ---------- Попередній допис був написаний в 12:40 ----------

Мало...
    Треба ще відкрити одну про зазомбованих цирковників.

10. Игорь

Игорь Well-Known Member

Я рад за Вас и Вами согласен. Только не понятно почему данная тема в этом разделе. Хотелось бы быть консервативным и чтобы здесь было бы всё действительно " в галстуках".
    Предложение: Давайте объявим конкурс на первую Барышню ЛФ. Личноя знаю, за кого я проголосую.
    А 19.01.2010 г. я полезу в прорубь, чтобы все грехи смыть ( несколько раз это уже проделывал,но не каждый год, один раз даже с температурой) поскольку с 07.01 по 19.01 время такое, что в прорубь окунуться надо бы.

Останнє редагування: 8 січ 2010
  11. Полковник

Полковник миється в бані

Поддерживаю!
    Не поддерживаю!
    Боязно мне!

• Подобається Подобається x 1
  12. Игорь

Игорь Well-Known Member

правила просты. Вопрос решается голосованием представителей сильной половины . Голосование тайное. Объявляется только первая Барышня. Каждая другая представительница слабого пола ЛФ достойна быть второй. Говорю это от чистого сердца.
    Решение об участии в голосовании всяких педро и гомесов принимается открытым голосованием участников тайного голосования по определению первой Барышни ЛФ.

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 21:38 ----------

Ну это уже явные пергибы. Главное, чтобы ничего личного. Чуть что сразу в оффтоп.
    OFF TOPP ОЧЕНЬ КАРАШО
    OFF TOPP ОЧЕНЬ КАРАШО

13. Ігоре, давайте. Ми вже обирали містера ЛФ - весело було. :)

14. Зануда

Зануда така зануда

А ви створіть для свого конкурсу окрему тему у відповідному розділі от і не буде оффтопів . :) Добре?

15. Romko

Так,тут і так офтопи,нє?:mocking:

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

І хто став містером ікс?

17. Зануда

Зануда така зануда

Так ми не про цю тему.

18. Romko

Нєкій тип,якийсь Лапочка....;)

19. Василь

Василь Well-Known Member

Наука займається дослідженням того, що дійсно існує - конкретних систем елекронів та ядер, а також їхніх взаємодій. А про закони природи лише філософствують філософи.

Ось так, панове...

Я не бачу сенсу вважати цю тему оффтопом, бо це - чисто філософська тема. Так що відкривайте тему про те, чи існують закони природи, і філософствуйте собі на здоров"я!

20. Ви що, забули? ;) Ромко. Іще отримав приз - поїздку на безлюдний острів.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)